2/10/2018

De staatsruifvreters PvdA doen stiekum onder een andere naam weer mee !!

Fake-partijen. Dit riekt naar kiezersbedrog en er is er sprake van subsidiefraude. Ben benieuwd wat het fake-news hierover gaat schrijven

Het feit dat men denkt dat een simpele naamsverandering genoeg is om meer stemmen te krijgen, geeft wel duidelijk aan hoe de PvdA de intelligentie van zijn kiezers weer inschat. 
Niks nieuws toch? Begin 45 sloten steeds meer NSB sympathisanten zich ineens aan bij het verzet !!??

De PvdA is al ruim 6 jaar bekend onder de naam: VVD. 
De hypotheekrente is gesloopt, de grenzen wagenwijd open en gebukt de broekjes omlaag voor de EU. En het volk ondergaat het lusteloos. 
Het Firmamerk “PvdA” ontstond vlak na de Tweede Wereldoorlog omdat de SDAP vond dat hun naam nog te veel leek op de NSDAP en dat wel eens stemmen zou kunnen kosten, terwijl Hitler de leider van de NSDAP was. 
 -
Noem één rechtse dictatuur in de recente geschiedenis die zich kon/kan meten met A. Hitler, Mao Z.-D., Pol. P., J.Stalin qua onderdrukking en dodental: dictatuur, racisme, fascisme en massamoord komen van Links.
Socialisme is altijd een gevaar geweest. In tegenstelling tot de heersende illusie is socialisme niet “gematigder” dan communisme. 
Het bedient zich slechts van andere methoden, maar heeft dezelfde doelen. Waar communisten openlijk handelen, sluipen socialisten door de coulissen. 

Lokale PvdA-afdelingen doen 2018 onder een andere naam mee op het ,,Plaatselijk Pluche,, bij de gemeenteraadsverkiezingen.

De PvdA is een partij van kansarme graaiers die de idealen van Drees hebben omgezet in een verdienmodel: een rode adel van gore graaiers en kleine karaktertjes die niets meer voor de werkende man doet, maar wel alles voor zichzelf!!

Zo heette de PvdA in Cranendonck in 2014 nog gewoon ‘PvdA’.
Nu doet de afdeling mee als lokale lijst ‘Pro6’.
Wat eerst PGA/PvdA was in Asten, heet nu ‘PGA’.

“De naam PvdA schrikt mensen af”, zegt PvdA= nu PGA-raadslid Ronald Beniers.
Zeker elf lokale PvdA-afdelingen kwamen de afgelopen maanden tot de slotsom dat ze beter af zijn met een andere naam. 
Zij doopten zich om tot een lokale lijst, vaak in samenwerking met andere lokale progressieve groepen. 

Bij de lokale verkiezingen in maart doen volgens de PvdA ruim veertig afdelingen mee met een naam die niet direct herkenbaar is als ‘PvdA’.

Wat voor de PvaArmoede geldt, geldt echter ook voor de wat slimmere marketing partijtjes die hun ziel ook verkocht hebben aan het geld.
Zij bepalen de richting en de koers van dit soort partijtjes. 
Niks idealen. De enige idealen die zij hebben, is hun eigen financiële positie. "Ikke, ikke en de rest van de burger kan lekker stikken"

Lees hier verder:  Ik heb er weinig fiducie in maar ik hoop dat de burger goed oplet.

Politieke partijen als bedrijfsinstituties zijn een gevaar voor de democratie. Wist George Washington al.
http://avalon.law.yale.edu/18th_century/washing.asp

De man en vrouw in de straat heeft als het er op aankomt gewoon niets te vertellen over de koers die zijn politiek partij regering ieder jaar inzet. Iedereen weet dat.


In onze Nederlandse grondwet bestaan partijen helemaal niet. 


Het woord partij komt niet éénmaal voor in de grondwet. En waarom is die partij dan de facto wel het belangrijkste instrument voor de parlementaire democratie? 
Het is niet meer dan een kieslijst en geen enkele gekozene van geen enkele partij laat zich daarna ook maar iets gelegen liggen aan de mening van “de partij”. De enigen naar wie ze daarna nog luisteren is naar de lobbygroep die hen gesteund  heeft in de verkiezingen
en hun de mogelijkheid heeft geboden om sowieso op een Partij - kieslijst te komen. 
Zo werkt dat bij CDA, VVD, PvdA, GL en sinds 1994 ook bij D66.
Het is uiterst ingewikkelde structuur die bijna niet te doorbreken is.

Het enige creatieve idee van de afgelopen jaren was Sywert’s G500. Lid worden van alle partijen en bij alle congressen invloed uitoefenen. Werkte ook niet, maar als idee knap bedacht.
 


Zowel partijen als kartels kunnen we missen als kiespijn. 
Een mening vormen en een stem uitbrengen kan het volk echt zelf.

Waarom vertrouwen we dan nog op politieke tussenpersonen?
Pim kon het niet redden en Terry blijkt ook geen wonderdokter en de ex VVDer Geert evenmin, zolang ze een ,,politieke PARTIJ,, blijven.
Waarom vertrouwen we dan nog op politieke tussenpersonen? De mensen willen hun stem laten gelden, zoveel is duidelijk. Dat ook de (interne) ontwikkelingen binnen een club kritisch worden gevolgd is een goed teken.
Kennelijk gaat het de mensen om de zaak en niet over de poppetjes — die zitten vooral in de weg. Telkens weer.


Maar Waarom vertrouwen we nog op politieke tussenpersonen?
Tip voor Terry: maak jezelf onsterfelijk door het idee van GeenPeil te omarmen!
Een van je doelstellingen was immers e-Democracy voor het volk . Geef dan het goede voorbeeld en voer het in. Nu!

Als de gevestigde orde geen referenda wenst, dan hoef je dat niet te accepteren. Je hebt twee zetels en die kan je gebruiken!!!!
Stel ze ter beschikking aan het volk.

Als je sympathisanten inspraak willen, maak het dan mogelijk middels een systeem zoals GeenPeil dat voor ogen had. (Of hopelijk plakt dat PARTIJ pluchetoch nog net niet)

Waarom vertrouwen we nog op politieke tussenpersonen?
In onze Nederlandse grondwet bestaan partijen helemaal niet!!


Het woord partij komt niet éénmaal voor in onze grondwet. 
En waarom is die partij dan de facto wel het belangrijkste instrument voor de parlementaire democratie? 

Het is niet meer dan een kieslijst en geen enkele gekozene van geen enkele partij laat zich daarna ook maar iets gelegen liggen aan de mening van “de partij”. 
De enigen naar wie ze daarna nog luisteren is naar hun eigen  lobbygroepen.

..Een politieke partij is een groep van politieke geestverwanten. 
Politieke partijen streven vaak meer dan één doel na, zoals bevordering van werkgelegenheid, ?? en wie werkt !!
een eerlijke inkomensverdeling, een schoon milieu of het bestrijden van criminaliteit. Omdat niet iedereen deze doelen op dezelfde wijze nastreeft, zijn er meer partijen ontstaan.

Er zijn ook partijen die worden gevormd, omdat ze enkel één doel nastreven. Dit worden belangenpartijen of 'one-issue-partijen' genoemd .

Bij inspraak luistert de ,,besluitvormer,, naar de burger als inspreker.  In een ideale situatie is de burger hier de overlegpartner of adviseur van de overheid.
De oorsprong van iedere soevereiniteit ligt wezenlijk bij het volk. Geen instantie, geen individu kan gezag uitoefenen dat daar niet uitdrukkelijk uit voortkomt. 
Met je stem geef je de eigen soevereiniteit af aan een Politieke partij
Dan ben een burgerslaaf 

Burgers worden wakker !!
Gezamenlijk ledenaantal politieke partijen naar dieptepunt
https://www.parlement.com/id/vk1fh72hnuro/nieuws/gezamenlijk_ledenaantal_politieke

,, Burger,, is men ten opzichte van medeburgers maar met name tegenover bestuurders en ambtenaren van een Bedrijfs-overheid. met K vK nummer, Internationale organisaties zoals de EU, gebruiken de term burger eveneens tezamen met hun KvKnummer .

Wat de beweging van de Nederlandse Soevereine mensen echter vergeten, dat je helaas nog steeds op ,,BEZET,, Nederlands grondgebied bevindt en helaas  idem onderhevig bent aan de plichten, regels en wetten.

Soevereine mensen claimen graag niet meer bij de vereniging te horen, maar vergeten daarbij om hun eigen voorbeeld maar even aan te houden dat wanneer men uit een vereniging stapt tevens de toegang tot het pand van de vereniging wordt ontzegd. Deze is immers alleen voor ( KUCH) private leden
Daarom is hun commentaar dan ook, dat conform het eigen voorbeeld van de soevereine mens, deze na “uit de KvKnummer- vereniging” te stappen zich zouden moeten verwijderen van HET BEZETTE bedrijf  Nederlands grondgebied,
 oftewel een nieuwe Nederlandse Grondwet uit te roepen.


Bovenstaande toont dus  aan waar de gedachtegang van het soevereine mens concept mank gaat omwille het feit dat er weinig ervan zijn 
 Helaas en jammer  wordt het dan wel een harde val voor al deze zelf verklaarde soevereine mensen in Nederland.

voor degenen die het Duits verstaan enige uitleg hierover : 

VANAF 19:01

In Duitsland zijn de mensen al een tijd bezig om hun slapende of laffe medemensen wakker te schudde : omdat hun land inmiddels al helemaal kaalgeplukt is!

Oproepen aan de ,,Deutschen, als ook  hier  op het Blog en ,,aus der Schweiz,: Neue Zürcher Zeitung: 


DE BRD IS  NIET DUITSLAND  -DUITSLAND IS NIET DE BRD
- IHR SEIT DIE RECHTETRÄGER AUF EUER GEBURTSLAND !!
Hier ist eine PDF zum ausdrucken: VERTEILE- VERTEILE- VERTEILE!!
Und hier auf der Navigationsseite findet Du alles:


auch den Button Flyer wo Du nur anklicken musst!https://www.verfassunggebende-versammlung.com die zentralen Navigationsseite der Verfassunggebenden Versammlung


https://www.bundesstaat-deutschland.com


https://www.bundesstaat-deutschland.com/landesraete/index.html


https://www.bundesstaat-deutschland.com/bsd-handelsportal


https://www.verfassunggebende-versammlung.com/verfassunggebende-versammlung/anmeldungHier ist die Navigationsseite des ddbagentur :

- Netzwerks ddbnews.org (oder ddbnews .de). ddbagentur ist nicht nur ein Medienhaus, vielmehr entwickelt es sich auch zu einem sozialen Netzwerk wie VK, twitter und facebook.: https://www.ddbnews.org/

Geen opmerkingen: