8/09/2017

Waar woont Ruud? Dan gaan we alvast tenten bij hem bouwen.

De tragiek van CDA- Lubbers is niet eens zozeer dat hij roemloos het veld moest ruimen, als wel dat hij voor de rest van zijn leven tegen een muur van onbegrip zal blijven oplopen. 

In zijn gezicht zal iedereen zeggen: natuurlijk Ruud, je hebt het allemaal vriendschappelijk bedoeld. Het is precies zoals je vrouw Ria al zei, dat hij nogal 'makkelijk de arm om iemands schouders slaat'. Vanwege zijn 'grote hart', zoals z'n vroegere collega minister Tjerk Westerterp met een knipoog verklaarde. 
Maar achter zijn rug zal er besmuikt gelachen worden. 

Ruud, De Billenknijper. De man van de 'lubbertjes'. De blauw-baard, en met de onthulling van het vorige week uitgelekte rapport zal daar ook nog aan worden toegevoegd: de opduwer. Kortom, het ging over 'met het kruis opduwen' en over nog vier andere vrouwen die zijn lastiggevallen.

Men twijfelt al jaren aan de staat van de geestelijke gezondheid van dhr. Lubbers. 
Het begon al te dagen toen hij naar Mitterrand reisde om te vragen of hij alstublieft secretaris-genraal van de NAVO mocht worden. 
Zoiets doe je niet, want je zet niet alleen jezelf, maar vooral ook je land te kakken. Nog niet zolang geleden zag je hem op TV waarbij hij onthulde dat voormalig koningin Beatrix hem soms midden in de nacht belde om ,,zijn ,, mening over bepaalde zaken te horen.

2017- Het is weer bezoekuur in Huize CDA- 'De Hoonhorst', 
 en Ruud Lubbers de billenknijper in de medewerkster van de VN (afdeling vluchtelingen) mocht een half uurtje los om wat bij elkaar gejengelde wartaal aan het NRC op te sturen. 
En daar wordt het uiteraard geplaatst (spiegel)  

 "De voormalige CDA- minister-president wordt de eigenaar van 'De Hoonhorst', een door bos omzoomd landhuis met koetshuis en tennisbanen. Lubbers' enige voorbehoud voor de aankoop was dat hij de mogelijkheid zou hebben om grondbezit uit te breiden. De gemeente Dalfsen verzekerde hem dat dat geen enkel probleem op hoeft te leveren.".
Tsja ..dan zou er een mogelijkheid zijn , in geval van, wat vluchtelingen in het koetshuis op te vangen? 

In de jaren 80 was de verkiezingsslogan 'laat Lubbers zijn karwei afmaken'.     
In de jaren 90 lulde Lubbers al dat het asielbeleid wel 'iets minder streng' mocht maar dat we 'die mensen ruimhartig moeten opvangen'.
Want net als nu schreef Lubbers ook tien jaar geleden samen met VU hoogleraar Haleh Gorashi en Naema Tahir een ingezonden brief in de NRC onder de titelVier de komst van de migranten“.

Hoornhorst is een katholiek kerkdorp vallend onder het Bisdom Utrecht en stamt uit 1124. Hier kan dhr. Lubbers , ver weg van de volle volkswijken met op elke hoek een moskee ten teken van veroverd gebied , volop genieten van het rijke roomse leven met ... een touwtje in de deur 
want geen gevaar voor inbraak net als bij dhr. Terlouw op zijn landgoed a/d Ijssel.

"Mede daarom zouden volgens de dwangmatige dirty Old man! Lubbers 25.000 VN-vluchtelingen die jaarlijks naar Nederland  komen, mits zij in staat zijn in ons land in te burgeren en op korte  termijn hun eigen boterham te verdienen, van grote waarde kunnen zijn  voor ons allemaal." Goede 'mits' daar in die zin Ruud, en hoeveel schuift het voor de CDA want over een aantal jaar staan overal robots in de fabriek het werk over te nemen, dus zijn al die kansen parels helemaal niet nodig.

Even verder lezen in dat NRC-artikel. 
Dit zijn de argumenten van Ruud Lubbers: 'Wij hebben hen nodig'. 
Weet je wie we helemaal niet nodig hebben? Het prehistorisch veenlijk CDAer Ruud Lubbers.
Voorlopig heeft Nederland nog ca 400.000 werklozen die van een uitkering leven, laten we daar eerst voor gaan zorgen !!Visegradlanden die zich eeuwen na het ontzet van Wenen vanaf de Kahlenberg weer Europese cultuurbewakers betonen.

De Visegradlanden rescue Europa weer!!!

The Polish/Italian movie The Day of the Siege September Eleven 1683 also known as Die Belagerung (2012)

Geen opmerkingen: