8/01/2017

Nieuwe evil state sancties tegen Rusland is crimineel! Washington wil oorlog

 De US regering heeft bij herhaling gezegd: "wij hebben geen vrienden, wij hebben alleen belangen". 
Het Pentagon  wil Oekraïne wapens leveren......"The Next Escalation: Pentagon Offers To Arm Ukraine, McCain Delighted" http://www.zerohedge.com/news/2017-07-31/here-comes-next-escalation-pentagon-offers-arm-ukraine

Organisatie oud medewerkers inlichtingendiensten: Forensisch onderzoek bewijst dat hack niet uit Rusland kwam, maar een interne lek was (uit Washington) - 

Het Amerikaanse Congres gaat –zeer tegen de zin van president Trump- onverminderd door op het pad naar het uitlokken van een oorlog met Rusland.

 
Het Congres heeft in zowel het Huis als de Senaat bijna unaniem duidelijk gemaakt dat ze liever de president van de VS vernietigen en het gevaar van een kernoorlog groter maken, dan dat ze een conflict met Rusland willen vermijden door de betrekkingen te normaliseren,’ begint Roberts.

In plaats van de spanningen met de EU en het risico op een wereldoorlog met Rusland te verminderen, heeft het Congres dus voor het tegendeel gekozen, en dat enkel ‘vanwege de campagne contributies van het machtige en rijke militaire/veiligheidscomplex’. 
De Westerse media doen vervolgens hun deel door met flagrante leugens de haat tegen Putin en Rusland verder aan te wakkeren.


‘Roekeloos’ aansturen op conflict
Roberts noemt het opzettelijk aansturen op een conflict met Rusland ‘roekeloos’. Het naar huis sturen van 755 Amerikaanse diplomaten laat zien dat het geduld van het Kremlin met de VS op lijkt, en de Russen de illusie dat met Donald Trump de door de regering Obama en ‘team Clinton’ totaal verziekte verhoudingen weer kunnen worden hersteld, definitief lijken op te geven.

Omdat de nieuwe sancties met meer dan twee derde meerderheid werden aangenomen, kan president Trump, die er fel op tegen is, ze niet met een veto treffen. 
Zou hij dat toch proberen, dan zullen zijn vele vijanden in Washington (en Europa) onmiddellijk beweren op dat hij ‘samenspant’ met de Russische president Vladimir Putin – een beschuldiging die inmiddels volledig ontkracht is.

Zelfs de Trump-hatende Washington Post geeft nu toe dat ‘de zoektocht naar geheime Russische contacten aan het afbrokkelen is’.

 Ook een organisatie van oud medewerkers van de inlichtingendiensten constateerde dat na forsenisch onderzoek is gebleken dat de hack niet uit Rusland afkomstig was, maar dat intern gelekte info (in Washington, hoogstwaarschijnlijk door de Clinton-Democraten en McCain-Republikeinen geleide Deep State schaduwregering)  werd gekopieerd, waar vervolgens een nep Russische ‘vingerafdruk’ aan werd toegevoegd.

‘Het is allemaal verzonnen,’ vervolgt Roberts. ‘En iedereen die suggereert dat het om Russische hack gaat, weet dit. 

‘Er komt G----- een oorlog aan’
‘Dat het Congres een overduidelijke schaamteloze leugen gebruikt om deze schending van het internationale recht te rechtvaardigen, en daarmee opzettelijk de Amerikaanse verhoudingen met zowel Rusland als de EU verslechtert, bewijst hoe vastbesloten Washington is het conflict met Rusland te intensiveren.
Verwacht daarom nog meer valse beschuldigingen, nog meer demonisering, nog meer dreigementen.’
 Geen opmerkingen: