7/23/2017

Wij worden ” geregeerd” door hypocriete psychopaten en wij stoppen u te voeden !

1. In Europas liegt der modernster BRD - Ausbildungs - einrichtung,  in Schnöggersdorf  dem Gefechtsübungszentrum Heer in der Altmark, trainieren Bundeswehrsoldaten für den Einsatz in ,,BRD,,- Krisengebieten. 
 Welt der Wunder begleitet eine Übung in dem künstlich geschaffenen Trainingsdorf, wo Fahrzeuge und Soldaten mit hoch modernene Duellsimulatoren den Ernstfall proben... J awohl, Die Bundeswehr ist garrnicht so schlecht ausgerüstet!!!!! 

Bezoek ook eens de imitatie BRD moskee van Schnöggersdorf 
Want vergist u zich niet, de moskee is slechts een van de vele gebouwen die het niet bestaande dorpje Schnöggersdorf sieren.  


Wij worden ” geregeerd” door hypocriete psychopaten en wij stoppen met Geennieuws.

  

Nationale regeringen in den Haag, Berlijn, Parijs, Washington ,
een imitatie versie daarvan in Brussel ,
bijeenkomsten die de naam G 7 of G20 dragen, waarbij de G staat voor “groots”, Bilderberg of Economische Forum conferenties.
Iedereen neemt dit alles voor zoete koek aan, van deze door zichzelf aangestelde megalomane hypocriete  psychopaten die uw leven bepalen. 

Niemand plaatst enige vraagtekens bij de vraag over de legitimiteit van het bovengenoemde “regeringen”, niemand die zich afvraagt of de mannen en vrouwen die in hun hoogmoedswaanzin zich zelf hun posities hebben toegekend, daar wel voor zijn gekozen door hen die niet alleen de kosten gedwongen moeten dragen, maar ook de gevolgen van wanbeleid en haast misdadig te noemend gedrag moeten ondervinden. 
En laten wij niet de VN vergeten of de afgeleide organisaties daarvan , een verzameling van op macht beluste schertsfiguren.

Is er een rechtbank of tribunaal, die deze “misdadigers “ter verantwoording kan roepen om ze te vervolgen wegens misdaden tegen de menselijkheid ? Gelukkig dat nog wel! 

Oorlogen om dictatoren te verwijderen worden begonnen, zonder dat de bur/er ook maar enige zeggenschap heeft als landen die zich als politieagenten opstellen menen dat er een hen beter passende “regering “moet worden aangesteld.

Het is het spel van hypocriete psychopate misdadigers, die zich zelf benoemen en u trachten voor te spiegelen dat zij democratisch gekozen zijn, of in het specifieke geval van het Nederlandse “vorstenhuis ” door een afvaardiging van het volk hiertoe uitgenodigd zijn.

U stemt op een partij, deze partij wordt in feite de winnaar van de verkiezingen, toch maakt deze partij geen kans om mee te gaan regeren. Nee , dat zijn de verliezers, die dan zelf poppetjes aanstellen als regeringsleden en een premier waar niemand voor gekozen heeft.

Een al weken durende kabinetsformatie, een groot bedrog, een parlement dat gewoon met vakantie gaat en het land achterlaat in de handen van de grote verliezer de PvdA, die gewoon met gedoogsteun van de VVD haar verwoestende werk voortzet.

De regeringsleiders van de EU landen ( dus niet door u gekozen figuren) kiezen dan een EU commissie voorzitter ( “regeringsleider). Maar de EU commissarissen ( EU ministers) komen op hun stoel doordat iedere EU lidstaat een commissaris mag aanstellen, dus momenteel 28. Niet omdat er zo veel nodig zijn, nee omdat er zoveel landen zijn en in de toekomst bijkomen, zoals Oekraïne, waarvan de president een van de rijkste mannen van zijn land is, talloze miljoenen subsidie ontvangt en deze dan weer in het belastingparadijs in Nederland stalt.

Wij kijken even naar het nieuws van vandaag :
De politie kan wel 100 !!!! man inzetten om na de Zwarte Cross drank en drugscontroles uit te voeren. Een prima actie, maar waar blijft deze van de ene financiële flater naar de andere strompelende organisatie als het om echt serieuze zaken gaat ?

Onze door een fout – zie boven – zelf benoemde vorst juicht het Nederlandse dameselftal aan en zal vandaag met zijn vrouw aanwezig zijn bij de herdenking van de MH 17 ramp. Een goede reden om weg te blijven. 
De regering gaat nu, daar de bovenste steen nog steeds boven moet komen, over tot een schertsproces , waarin de onbekende ??? veroorzakers van de ramp voor een Nederlandse rechtbank bij verstek zullen worden veroordeeld, dat weliswaar in afwezigheid, maar de Nederlandse leeuw laat zijn kunstgebit zien.

In Frankrijk is een president gekozen, die de schertsend genoemde president “Bling Bling “Sarkozy in de schaduw stelt, maar geen enkele aangekondigde maatregel tot nu toe heeft durven nemen, en nu tracht deze per decreet , dus zonder stemming in het parlement door te drijven met als  grote voorbeeld zijn vriend Erdogan.

In Berlijn de motor van de EU dreigt een voormalige DDR aanhangster weer bondskanselier te worden omdat zij al konkelend en draaiend, de slaafs volgende Duitsers voor tracht te houden dat slechts zij alleen het land kan redden.

In Turkije zit een andere gek, die kans ziet om alle ook buiten Turkije woonachtige Turken ook hen met een andere nationaliteit een WhatsApp bericht te laten sturen.  Europa bevreesd voor een door hem te ontketenen vluchtelingenstroom, betaalt deze dictator honderden miljoenen en doet niets, ook al omdat men bang is dat Turkijje uit de NATO stapt en de zijde van Rusland kiest.

In Rome zit een regeringsleider die de andere EU lidstaten met een soortgelijk dreigement chanteert, 200.000 gelukszoekers komen jullie kant uit, indien er niet zakken met centen naar Italië komen.
Terug in eigen land, waar gevangen om beter te kunnen re-socialiseren nu de sleutel van hun eigen cel krijgen zodat ze nog gezellig even kunnen gaan blowen of een wip maken met een van de dames cipiers.

Nog niet bekomen van de door het COA aangekondigde opening van een ASO AZC in Amsterdam, is de tweede al in de maak in Hoogeveen. En de bevolking daar, wat doen zij ? Mopperen, woest op de toetsen van hun elektronische virtuele krabpaal slaan om daarna terug te zakken in een coma.
Neem een voorbeeld aan het gisteren in Venezuela gehouden referendum, georganiseerd door een boze bevolking die het wanbeleid van de voormalige buschauffeur en nu president Maduro zat is. 
Ofschoon men wist dat het referendum geen geldigheid zou hebben, kwamen de mensen met ACHT MILJOEN op af en stemden, met als gevolg EEN dode en tientallen gewonden door politieacties.
Maar nee, niet van dat al.

Wel bij de redactie van GeenNieuws, waar wij in het weekeinde 3 hackers aanvallen af moesten slaan, hetgeen kunst-  en vliegwerk kostte, tot diep in de nacht bezig zijn noodverbanden te leggen om toch maar vooral u te kunnen voorzien van degelijk onderbouwde informatie, die u dan zelf op waarde mag schatten. Zoals het gratis aangeboden 26 pagina’s tellende rapport over de achtergronden van de gelukszoekers problematiek .

In onze postbus landden opmerkingen als ” doe maar ” , “stuur maar op ” , zelfs alleen maar “ja ” en daar mochten wij het mee doen. 561 keer verzonden wij het rapport om dan te lezen dat het slechts in het Engels was ( hetgeen wij hadden aangekondigd) dus of er een vertaling gestuurd kon worden, Nog nooit van Google vertalen gehoord ? Maar een zinnige reactie ? NUL, was het te moeilijk om je eens in zaken te verdiepen ?

Dat alles beste lezers heeft ons na ruim 10 jaar schrijven op deze site en haar voorganger doen besluiten er mee te stoppen. Het zou niet fair zijn al onze lezers over een kam te scheren, maar soms in verbazing ons hoofd schuddend over reacties waarin wij voor oud vuil werden uitgemaakt, bedreigd en de talloze pogingen om ons uit de lucht te halen, houden wij het voor gezien.

Ettelijke malen hebben wij op een nette, binnen het kader van het wettelijk toegestane , u op uw verzoek handvaten aan gegeven om uw protest zo duidelijk te maken dat er wel naar u geluisterd zou moeten worden. Dat leverde slechts reacties op dat misschien uw identiteit achterhaald zou kunnen worden, terwijl wij om niet op iedere slak zout te leggen haast iedere dag moeten constateren dat velen van u met gefingeerde namen en email adressen reageren of…. uw email adres verbonden is aan hosts met een bedenkelijke reputatie , wisselende IP adressen om maar vooral onbekend te blijven. Laf, ziek en misselijk makend.

Wij hebben ons werk gedaan, onze nek meerdere malen uitgestoken, en daaraan is nu een einde gekomen.
Wij wensen u en uw familie het allerbeste toe, hopen dat onze voorspellingen niet waar zullen worden, maar vrezen dat u over 10 jaar nog wel eens aan GeenNieuws terug zult denken, als de Nederland inmiddels datgeen is geworden wat het nu al aan het worden is , een door moslims, Gutmenschen en gelukszoekers gedicteerd en gechanteerd land met een vorstenfamilie die alles verbindt.


 

Bezoek ook eens de BRD - moskee van Schnöggersdorf  
ofschoon wij bang zijn dat u niet erg ver zult komen, want het hier geplaatste bord wijst u er op dat u militair terrein betreedt en dat is ten strengste verboden.


Eerst even een kijkje naar de moskee,
Ogenschijnlijk een van de vele gebedshuizen die wij en ook zij in Europa moeten gedogen om het onze medeburgers naar hun zin en rustig te maken.

Maar vergist u zich niet, de moskee is slechts een van de vele gebouwen die het niet bestaande dorpje Schnöggersdorf  sieren.  

Het dorp ligt in de Duitse deelstaat Sachsen Anhalt en op een terrein van ruim 6 hectare is voor een luttel bedrag van bijna 120 miljoen euro voor het Duitse leger en haar NATO partners ! een compleet dorp uit de grond gestampt, met vliegveld, landingsbaan, winkelcentrum en zelfs een ondergrondse waar nooit een trein zal vertrekken.
 
Officieel heet het van de zijde van het Duitse ministerie van defensie dat het gaat om een model van een stad waar eenheden van het Duitse leger getraind kunnen worden wat “Urban Warfare ‘heet, dus zeg maar gebeurtenissen zoals tijdens de afgelopen G 20 bijeenkomst in Hamburg de stad tot stilstand brachten.

Maar via niet bevestigde bronnen gaat het hier om een stad waarin indien de Duitse burger of zijn EU collega’s al te opstandig zouden worden, het leger in een noodsituatie in kan grijpen om een gevreesde opstand neer te slaan. 

En, voordat u denkt dat deze informatie uit ultra dit of dat bronnen komt, ga er eens voor zitten en raadpleeg maar zelf eens de Duitse en !!! Amerikaanse media.
Nee, bij de NOS moet u niet zijn noch bij de Nederlandse MSM die het druk hebben met de leuke dingen van het leven voor de domme burger.


Om u een kijkje te geven hoe zo iets er aan toegaat, hier een video, waarbij het ( “pssst Feind hört mit “) natuurlijk over Opium - Afghanistan gaat.

 

    In Europas modernster Ausbildungseinrichtung, in dem Gefechtsübungszentrum Heer in der Altmark, 
trainieren BRD- Bundeswehrsoldaten für den Einsatz in Krisen = Gewin- gebieten.
Welt der Wunder begleitet eine Übung in dem künstlich geschaffenen Trainingsdorf, wo Fahrzeuge und Soldaten mit hoch modernene Duellsimulatoren den Ernstfall proben...En dan nog maar tot slot een mooie maar waarschijnlijk treffende een oude spreuk van Albert Einstein…
Ik weet niet welke wapens in de Derde Wereldoorlog zullen worden gebruikt, maar ik weet wel dat in de Vierde Wereldoorlog gevochten zal worden met stokken en stenen.

Origineel: I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.


Het ga u goed !


 


Geen opmerkingen: