7/21/2017

❤️Visegrádlanden en Israël gaan samenwerken op het gebied van terreurbestrijding

De ware Helden: de enige echte democratie in de Oost-Europese landen halen tegen wil van anti-Israëlische EU banden aan met Israël.Israël, het enige baken van democratie in de Arabische wereld wordt door de EU door het slijk gehaald. De illegale EU en de motor is de illegale BRD,  is de enige organisatie ter wereld die voorwaarden vooraf stelt aan Israël.
 Maar wat verwacht u nu van figuren die zitten in het EP, Juncker, Timmermans, Mogherini, Merkel en ga zo maar door.Jean Luc Melenchon, de leider van uiterst links in Frankrijk, was gelukkig door zijn antisemitisme door de mand gevallen. Vermoedelijk weet u dat niet maar dat is te wijten aan het onbevooroordeelde nep-nieuws van de msm in NL. De EU haalde wel de banden aan met Oekraïne, zéér tegen de wil van Rusland.
Heel begrijpelijk dat de Oost-Europese landen de banden met Israël aanhalen, een goed besluit, die landen behouden in ieder geval nog steeds een eigen identiteit, dit in tegenstelling tot bijv. het Duitse geprivatiseerde Nederland dat volkomen is verkwanseld aan de EU- BRD-dictators.

De Hongaarse premier Viktor Orban trolt de politiekcorrecte elite in Brussel op epische wijze. European People's Party (bron: Flickr)

Foto: De Hongaarse premier Viktor Orban tegen de Illegale  EU- Brussel op epische wijze. European People's Party (bron: Flickr      

 

In een Europa dat steeds verder verlinkst en islamiseert, verandert de houding tegenover de enige echte democratie van het Midden-Oosten, Israël, met de dag. En nee, niet op een positieve manier  Gelukkig zijn er ook nog EUROPESE landen die wél beseffen dat Israël gewoon het enige land is in het Midden-Oosten waar je een voorbeeld aan zou kunnen nemen, en dat het gewoon het recht heeft om zich te verdedigen. Dit zijn voornamelijk de landen van de Visegrádgroep: Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije. Precies de landen die door beperkte immigratie vooralsnog de effecten van islamisering grotendeels bespaard zijn gebleven. Zij zien echter wel wat dat hier allemaal veroorzaakt, en willen vooral de terreurdreiging voor zijn.
De Visegrádgroep heeft dan ook – ongetwijfeld tegen de wil van eurofielen Timmermansje en Juncker in – een conferentie georganiseerd in Boedapest, waarbij Israël de speciale gast was.  

Er is immers praktisch geen enkel land ter wereld dat zoveel ervaring heeft met islamistische terreur als deze staat, en de logische conclusie is dan ook dat deze landen hier veel van kunnen leren. Voor Israël is dit echter ook een belangrijke stap: in een EU die steeds meer anti-Israëlisch wordt, is het altijd goed om wat betere vrienden te vinden.

De Visegrádlanden en Israël gaan dan ook stevig samenwerken op het gebied van terreurbestrijding, en zoals gezegd is dat simpelweg een win-winsituatie voor alle betrokkenen. 
Er zullen ongetwijfeld wat eurofielen zijn die hierover zullen huilen, maar als Brussel terreur niet serieus neemt, moet je het zelf maar doen. Hadden wij maar zulke BURGERS - leiders, maar helaas.

De illegale EU en de motor is de illegale BRD.


INFORMEER U A.U.B. HIER

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: