7/01/2017

Orban's historic speech! EU forces “Mono-White Genocide culturele EUROPA

Vizepräsident der EU-Kommission F. Timmermans: ..monokulturelle Staaten komplett  ausradieren..!
-
BRD: Die Befreiung vom Nazismus in DEUTSCHLAND ist 1945 NICHT erfolgt
aber endlich in 2017 haben wir es geschafft und uns
vom BRD-Nazismus befreit !
-
Europese Commissie medeplichtig aan terrorisme en Genocide
De oorlogsverklaring aan alle redelijk denkende Europeanen.
Frans Timmermans promoot de supercultuur met het uitroeien van enkel de Europese bevolking. 


Europe will be diverse, or war! - Frans Timmermans
Diversity is the codeword for White Genocide


Samenvatting van deze rede van de vicevoorzitter van de EU Commissie Frans Timmermans:


Rechtsstatelijkheid en het Handvest van de grondvesten”, heeft tijdens een rede op het zogenaamde “Grondrechten Colloquium van de EU” (EU Fundamental Rights Colloquium) de leden van het Europees Parlement ertoe opgeroepen hun inspanningen te verhogen om “mono-culturele staten uit te roeien” en het proces van de invoering van de “multiculturele diversiteit” bij iedere natie in de wereld te versnellen.  


De toekomst van de mensheid, aldus Timmermans, zou niet langer berusten op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. 
De huidige conservatieven, die hun eigen tradities waarderen en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschappen willen, beroepen zich volgens
Timmermans op een “verleden dat nooit heeft bestaan” en kunnen daarom niet de toekomst dicteren. Europese cultuur en Europees erfgoed zouden slechts sociale
constructies zijn en iedereen die iets anders zou beweren, zou kortzichtig zijn.

Europa zou altijd al een continent van migranten zijn geweest en Europese waarden zouden betekenen dat men culturele diversiteit te accepteren zou hebben. Wie dit niet zou doen, zou twijfelen aan de vrede in Europa.
De massa-immigratie van islamitische mannen naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. 

Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging, veelmeer dienen de immigranten ertoe worden aangespoord ook “de verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan.”


Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
  
--
Wat zijn manipulerende uitspraken impliceren, is duidelijk: het Coudenhove-Kalergi project op volle gang- de VOLKEREN MOORD op de witte Europese bevolking. Timmermans heeft het politieke doodvonnis over de EU uitgesproken!
Ze halen ze expres en gestructureerd binnen . Om onze welvarende en vreedzame Europese samenleving te slopen .DE VOORBEREIDINGEN   Red Ice Live - BRD- German Govn't Teaching Migrants How to Pick Up European Women


Idem dito- De Linkse Volkskrant wil de Nederlandse vrouw graag aan de man hebben. De Syrische man welteverstaan.
--

De BRD een VS Holding in Duitsland is de motor van de EU
Duitse burgers hebben reeds en gelukkig eindelijk een  Verfassingsgebende Versammlung  opgestart op 30- 04 -2017 via ,,Das Recht auf Selbstbestimmung,, het volkerenrecht

--de Duitse burger-VV nodigen nu de Duitse burger uit , welke 70 jaar bedrogen is onvermoeibaar maar succesvol via YouTube video's en hun website, om zich hun, de burger- VV aan te sluiten  om daarmee de illegale BRD in Berlijn legaal en geweldloos te kunnen laten vallen, en dit ook een finaal exit EU zal zijn.


Het is ,,Cristal Clear,, ook voor een zwaar minderwaardigheidscomplex bedeelde dus gevaarlijke Frans Timmermans,
 want deze psychopathische dictator welke idem ook de MH17 298 doden misbruikt ten gunste van zijn eigen ordinaire hyper-narcistische ijdelheid.
 


dat hij dat ding waarschijnlijk het liefst zelf uit de lucht zou hebben willen
afgeschoten.

Het is te merken dat de socialistische Frans Timmermans van Nazi- BRD- duitse afkomst is. met zijn pleit voor uitroeiing van alle witte Europese culturen, behalve de islamitische.HISTORISCHE SPEECH
2017  inmiddels sluiten de Oostbloklanden hun grenzen voor deze EU White Genocide waanzin !
KEN DE GESCHIEDENIS 
Dit zijn processen die al eeuwen bezig zijn.
Dit moet men niet willen versnellen want de culturen gaan botsen met tot gevolg averechtse werking met de serieuze kans op een Europese EU= gestuurde burgeroorlog OMDAT de White Genocide- voorbereidingen nog steeds en de burger blijvend manipulerend- liegend voortduren.

Lees ook [ Hitlers amerikanische Lehrer – Die Eliten der USA als Geburtshelfer der ,,White genocide,,


De vrije Bloggers rusten ook niet .. De ware Onderste Steen is allang boven’ voor Deze ,,kinderloze,, Liegende LAFAARD!! 


EU-USA Landroof: Wie krijgt het graan uit de Oekraïne - Dubieuze schaliegasdeals in het MH17- Donbazz gebied . Shell, premier Rutte schaliegasdeal in Oost-OekraïneHij en de EU- zijnen zullen ooit opgepakt, berecht en veroordeeld worden voor het meest ultieme verraad dat een politicus een natie oftewel een culturele wereld eenheid kan aandoen-http://eutribunal.com

 .


 

Geen opmerkingen: