7/01/2017

In opdracht van de duitse BRD bezetter ZWIJGDEAL aan Telegraaf asieltuigcijfers niet publiceren

Rutte > EU > Soros > Globalisering............

In opdracht van kabinet Rutte...Jammer dat dit natuurlijk weer na de verkiezingen komen moest. De verkiezingsuitslag is ook mee gesjoemeld door de VVD. De  verkiezinguitslag van 15 Maart is zeer verdacht.
--
80% van de VVD is een bewezen fraudeur. Om die fraude macht te behouden moet je aan de top staan/zitten. En die positie stond op 15 maart op het spel voor hut VVD.    

Daar moet de ,,integriteits commissie,, maar over heen kijken haaaaa haaa mooooooooeeeaaah.
De kloof tussen het volk enerzijds en de politiek en overheid anderzijds is nog nooit zo groot geweest. 
Corrupte Politie bood journalisten zwijgdeal aan de - De Telegraaf- in een procedure op grond van de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) van deze krant als het niet zou publiceren over asieltuigcijfers   

 Gisteren schreef de Telegraaf dat de Nationale Politie informatie in de doofpot houdt over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers. Dat is op zichzelf al schandalig. Maar het is nog erger: niet alleen verzweeg de politie informatie voor de krant, ZE BODEN DE TELEGRAAF EEN ZWIJGDEAL AAN. Als de krant niet zou opschrijven dat de politie opzettelijk informatie verzweeg, dan zouden ze ándere info krijgen, "over de aanpak van bijvoorbeeld zakkenrollers uit veilige landen en uitgeprocedeerde asielzoekers die het land weigeren te verlaten en onderduiken in de illegaliteit." Alsof die data überhaupt óók niet openbaar hoort te zijn. 

Het is g.v.d. geen ruilhandel, het gaat om informatie over openbare orde en veiligheid waar media (en alle burgers) gewoon recht op hebben!

We blijven roeren waar het stinkt. Het is helaas nodig.
Het is ook niet dat er geen andere wegen naar openbaring leiden.
We weten al lang dat 65% van de asielzoekers na 15 jaar nog werkloos is en dat hun criminaliteitscijfers drie keer zo hoog liggen alsdan bij autochtonen. 
We kennen de bijstandscijfers, CBS: 70% van Somaliers zit in bijstand
we weten wat er nareist terwijl de vvd niemand uitzet maar wel kwijtraakt, en we weten dat ondanks het koken van de cijfers het aantal azc-incidenten gigantisch hoog is en jaarlijks groeit, waarbij intimidatie uit islamitische hoek een beangstigende boventoon voert (en daar is beeld van). 

In het ene azc wordt criminaliteit gedoofpot, in het andere zitten Marokkanen die louter komen zakenrollen in Groningen en dan is er natuurlijk ook nog het verkrachtingsriciso rond azc's, in dorpen waar niemand nog een touwtje uit de voordeur hangt. 

  
En we mogen toch ook aannemen dat meneer Akerboom nu weggepromoveerd wordt en zijn salaris van de Balkenende-norm naar € 250.000,- zoals bij Welten en Bouman is gebeurd? 

En onthou 1 ding: rij geen 106 km/h op de A2 tussen Utrecht en Amsterdam vv. Dan weet de politie je genadeloos te straffen, met 'no mercy'.
Waakzaam en dienstbaar, ammehoela.

WANT NOG STEEDS DENKT DE POLITIE DAT ZE INFORMATIE OVER ASIELCRIMINALITEIT KUNNEN VERZWIJGEN, in ruil voor een dealtje over ándere informatie.
Welk belang is daarmee gediend?
Wie wil Akerboom niet in de kaarrrjt spelen?
Welke veiligheid is daarmee beschermd?
Hoe is dit geen persbreidel en censuur?
Wat zegt het anders dan dat de politie onvoldoende grip op asielcriminelen heeft, en dat in de politietop de angst voor "populisme" en "xenofobie" groter is dan de wens om burgers te informeren over de openbare orde en veiligheid in hun omgeving?
 

Bij de VVD ,,= ALDE EU ,, 
houden ze kritische media buiten de deur bij persbriefings.
Bij vvd-dependance V&J proberen ze media om te kopen met informatie en interviews.  

En zo ziet de linkse informatie er uit: www.volkskrant.nl !
En als het allemaal uitkomt omdat de Telegraaf het gewoon plaatst, gaat de politie er ook nog over liegen.


 KIJK EN LEES .,,Helaas roept deze gang van zaken het beeld op dat de politie wegkijkt van feiten die maatschappelijk mogelijk gevoelig liggen", zegt korpschef Akerboom. "Niets is minder waar." ... EN ZE BLIJVEN MAAR STEEDS DRAAIEN  ....


JOURNALISTEN die hun ziel en eerlijkheid verkopen
EN nog meer FEITEN..... dat " vrijwel zeker weten" doet gewoon pijn
Raad eens waar Erik Akerboom -wel- "exclusieve" interviews gaf... even googelen en jawel, onze nationale propaganda- en wegkijkmedia: De Volkskrant, NRC, Trouw, Eenvandaag, etc. Je. Verwacht. Het. Niet.
Wat hebben die allemaal verzwegen voor hun betalende abonnees, in ruil voor een interview met deze beroepsleugenaar en wegkijker? 
Die foute media kunnen er dus wel mee kappen.
Je zult agent zijn en je kapot moeten schamen omdat je er niet voor het volk bent....maar juist tegen het volk.
Het blijkt telkens weer dat de politie niet veel meer kan dan het zoveel mogelijk bekeuren van "hardrijders" die naar hun werk rijden en ander zo goed als nutteloos geklier in de marge om de burger te pesten en belasting te incasseren. Het ergste is dat de nationale politie dus gewoon politiek bedrijft. Daar zouden zij zich verre van moeten houden.  
Scheiding der machten, das war ein mal...

Salut! Evocatus

Echter, de overheid moet oppassen hun geloofwaardigheid is hier in het geding. 

Op den duur zouden burgers het in de hand kunnen werken  door het stelselmatig buiten sluiten van 1,4 miljoen Nederlanders 
En dan moeten wij bang zijn voor 'fake-nieuws' en beïnvloeding door de Russen. Pfffff, het grootste gevaar komt duidelijk uit Den Haag!
Stel voor dat we het kabinet erom laten vallen nog voordat het gevormd is. Groen links Klaver schuldig in verband met landverraad met voorbedachte rade.
Dit is dus wat D66 een kennisland noemt. Geen mens die nog iets van een politicus geloofd.
Het net 29 juni 2017 gepresenteerde juichende VVD-filmpje over hoe fantastisch gaaf en wow te gek mieters Nederland is, oogst louter haat & walging in de reacties onder het filmpje. 
De liegende fopliberalen mogen zich dan op de borst kloppen over die hardwerkende - maar 40 stuks in Adam - ,,,, bouwkranen overal in Nederland.  
De werkelijke staat van het land tekent zich af in reacties, en daar zitten pareltjes van sloopkogels tussen. 
 De VVD beschikte ooit over een slagvaardig social media team, dat zich dapper weerde in iedere online partij-uiting. Maar die lui zijn kennelijk ontslagen of zo. Lees & Gnuiver!  

Verandering komt van onderen, niet van carrièretijgers die het allemaal zo goed doen. Get organised, form a group.

ALLES In opdracht van de Duitse bezetter -Angela Merkel de BRD IS DE MOTOR VAN DE EU!

Daarom werken de Duitse Burger momenteel aan hun Duitse her-bevrijding   gewoon legaal via het Volks verdrag 


Die Menschen der Verfassunggebenden Versammlung erheben ihre Stimme!

https://www.verfassunggebende-versammlung


https://www.verfassunggebende-versammlung.com/kontakt/BRD- MERKEL is de baas over alle 28 EUSSR-landen -

Het wordt tijd voor de wederopstanding van het Nederlandse Verzet. 

Laten we dan beginnen met het ontmaskeren, arresteren en berechten van de landverraders met als eerste de hoofdverrader Pinokkio Rutte. 
-
Deze EUSSR-wolf in schaapskleren loopt in NL rond met z'n praatjes over de EUSSR die "minder minder minder" zou moeten, maar hij reist regelmatig af naar het maffia-hoofdkwartier in Brussel om daar bij alle nog openstaande kruisje te tekenen, zodat de "meer meer meer" EUSSR-trein van Pinokkio's baas Verhofstadt kan blijven doordenderen.

Kennelijk is er nog steeds emplooi voor Russische bewakers in de oude goelag die we van president Poetin gaan huren in de buurt van Kolyma, toch?


Geen opmerkingen: