7/21/2017

Dood en castratie . De oorlog tegen zwart en wit

GESCHIEDENIS

- Nato- oorlogen verwoesten half Midden-Oosten, order NWO voor de invasie en assimilatie Europa ..

- Slaven van de islam: De “versluierde volkerenmoord”..

Met gebeden heeft men hen gelokt en daarna hun leven tot een hel gemaakt. 

De Arabieren brengen met de islam de vermoedelijk wreedste en langste slavenhandel in de geschiedenis naar Afrika. 

De Senegalese antropoloog Tidiane N´Diaye wil dat de slavernij van de moslims wordt onderzocht. In zijn boek beschrijft hij de “versluierde volkerenmoord”.

“De islamitische slavenhandel was de langste in de geschiedenis van de mensheid”, aldus N´Diaye. “Hij duurde1300 jaar lang en eiste  meer slachtoffers dan de slavenhandel naar Amerika – die 400 jaar duurde. 

En het meest droevige hieraan is, dat de meeste van de tot slaaf gemaakte jongens/ mannen geen kinderen konden krijgen, omdat ze gecastreerd werden.”Dood en castratie
De zwarte Afrikanen werden naar de Arabische wereld, naar Turkije, naar Perzië en naar India verscheept. Of ze werden door de Sahara naar Noord-Afrika gedreven. Velen sterven al bij de overvallen op de dorpen, velen aan de ontberingen tijdens het transport. 
Wie op de slavenmarkten aankomt, wordt gecastreerd. 
Vier van de vijf Afrikanen sterven aan deze gevaarlijke operatie. Ook de jongens en mannen, die het ,,zwaarte,, werk op plantages of in mijnen moeten doen, worden ontmand – niet alleen de eunuchen, die die in de huishouding werken of de harems bewaken.


 

Eunuchen vindt men nog in het begin van de 20e eeuw. “Arabieren en Noord-Afrikanen waren racisten, ze verachtten de zwarten”, aldus N´Diaye. “Daarom wilden ze niet dat ze in hun landen kinderen kregen. Dat verklaart waarom daar nu geen grote zwarte diaspora bestaat zoals in de VS – dit vereist een onderzoek naar deze geschiedenis en ook een schadeloosstelling.”
Op het Senegalese eiland Gorée wordt herinnerd aan de slavenhandel van de Europeanen. Daar werden duizenden bijeen gedreven en naar Amerika verscheept. Zulke herdenkingsplaatsen eist N´Diaye ook voor de nog brutalere mensenhandel van de moslims. Voor de antropoloog is dit een volkerenmoord, want de castratie van de slaven vernietigt de daarna komende generaties. Een volkerenmoord, gepleegd in naam van Allah – die alleen het tot slaaf maken van moslims verbiedt. De koran zou de slavernij op zich nooit hebben verboden, zegt N´Diaye. “Integendeel, op veel plaatsen in de koran wordt het tot slaaf maken van niet-moslims aanbevolen. En in tegenstelling tot het verbod op slavernij in het Europa van de Verlichting is er nooit ook maar één enkele Arabische intellectueel geweest die zich voor de zaak van de zwarten heeft ingezet.”

Heilige oorlog tegen zwarten
In Soedan, waar nog steeds duizenden mensen door hun landgenoten in het noorden tot slaaf worden gemaakt, roepen de Arabieren al in de 7e eeuw de Jihad uit, de heilige oorlog tegen de zwarten. 

De moslims, die tegenwoordig in de moskeeën van Afrika bidden, weten niet dat de islam werd misbruikt om hun voorouders te knechten. 

De Arabieren chanteerden eeuwenlang de Afrikaanse koningen om zich aan de islam te onderwerpen en slaven te leveren als beschermingsgeld. “Door de islamisering werden de Afrikaanse koningen medeplichtigen”, aldus N´Diaye. “Wie zich onderwierp aan de islam kon theoretisch ontkomen aan het tot slaaf maken. 
Wie geen moslim wilde worden, moest bewust worden opgejaagd. Dat was de reden voor de collaboratie en ontketende vele oorlogen tussen de Afrikaanse volkeren.”

Tussen 1860 en 1890 deporteerden de Arabieren meer slaven dan de Europeanen in een hele eeuw. 
Een centrum van de smerige handel was het Oost-Afrikaanse eiland Zanzibar. Hier sloot men de mensen na het verbod op de slavernij op in ondergrondse kerkers. De mensenhandel maakte van de beruchte Tippu Tip de op één na rijkste man van Zanzibar. En nog na 1920 zwoegden er slaven op de plantages van het eiland.
De Europeanen bekeken het tot in de vroege 20e eeuw toe. 
Hoewel ze de mensenhandel al lang verboden hadden, werd deze door de koloniale legers ter plaatse nog geduld –

breed onderzoeken wil men deze 1300 jaar slavernij echter noch noch de islamitische wereld noch in Afrika, want men voelt zich medeschuldig. 

“Er bestaat een solidariteit tussen de Afrikanen en de Arabieren – vanwege de gemeenschappelijke religie, de islam”, aldus N´Diaye. “Men geeft er de voorkeur aan om niet te praten over deze pijnlijke geschiedenis en richt de aandacht liever op de schuldigen die iedereen al kent: de Europeanen en de Amerikanen”. 

Tidiane N´Diaye wil zich hier niet bij neerleggen – noch als intellectueel noch als moslim, noch als kleinzoon van een belangrijke Senegalese koning. Religie mag geen dekmantel zijn voor racisme en slavernij.

Bron: “Le génocide voilé” oorspronkelijk in het Frans uitgegeven bij uitgeverij Gallimard.
De zwarte antropoloog en economist uit Senegal windt er geen doekjes om.

Aan te bevelen aan alle politiek correcte gutmenschen die nu nog hun kop als een struisvogel in het zand steken.
Wie is er racist? In ieder geval kan deze auteur er moeilijk van beticht worden!

Ook het algemene Wikipedia-artikel “Slavernij in de islam” zou men snel moeten kopiëren, voordat de linkse Wiki-meerderheid overgaat tot politieke correctie en ervoor zorgt dat de volgende wezenlijke uitspraken verdwijnen:
 
DEJA VU
Maar die Slaven Handel is er nog steeds:
Simon Aban Deng, een voormalige Soedanese slaaf die als kleine jongen door een buurman naar het islamitische Noord Soedan was meegenomen, 
hield zijn bezielde toespraak op de derde Durban Conferentie in New York op 22 september 2011.
 
-Europeanen weten dat ook zij als slaven zijn gevangen, verkocht en gehouden in Dar Al Islam, en dat het principe van de slavernij in de islamitische wereld nooit werkelijk is afgeschaft..vraag maar aan de Filipijnse gastarbeiders in de golfstaten en in Arabië..

- Het wordt vanuit de koran en bijbehorende teksten opgedragen.
“De koran beschouwt slavernij als vanzelfsprekende instelling”.
“Volgens enkele rechtsscholen mogen mannelijke islamitische slaven hoogstens met twee vrouwen trouwen”.

- “…de Saoedische sjeik Saleh ibn-Fawzan, de belangrijkste schrijver van de islamitische leerplannen voor ongeveer 5 miljoen Saoedische scholieren en studenten, ….., verklaart: 

- ´Slavernij is deel van de islam´ en ´ Slavernij is deel van de Jihad en de Jihad zal net zo lang bestaan zolang de islam bestaat´.
Met deze citaten kan het thema slavernij en islam ook niet zomaar als sneeuw voor de zon verdwijnen, per slot van rekening is de sjeik ook nu nog steeds in functie.


 
Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner 
Het hoe te veroveren- Via de 5 principes.
 Dit is een indrukwekkende video gebaseerd op de werkelijkheid. Een must voor iedereen die zich wil laten informeren over de gang van zaken in niet alleen ons land, maar ook in heel europa en daar buiten gelegen gebieden.
Download deze video voordat het verdwijnt. 
- De geschiedenis is in de afgelopen 1400 jaar niet veranderd! En het gaat nog steeds op dezelfde voet door, namelijk: het gedachtegoed uit de koran de hadith, de sharia.

Deze uitspraken zijn te bewijzen via openbaar toegankelijke bronnen, zoals ook op Wikipedia, bijvoorbeeld over de deportatie van meer dan 400 bewoners van IJsland in het jaar 1627
 
BOEKEN EN INFO
Het boek van Robert C. Davis: “White Slavery in the mediterranian, the Barbary coast and Italy 1500-1800.” 

Support Needed!

NATO= OORLOGEN EN DE OORLOGEN TEGEN ONGELOVIGEN
Nato oorlogen 
In Irak vielen door de verwoestenden bombardementen van de VS en Engeland meer dan 150.000 slachtoffers.
Nato oorlogen verwoesten half Midden-Oosten order NWO voor de invasie en assimilatie Europa ..
 -Samen met zijn gezin bezocht Obama het slavernijmuseum op Ile de Gorée.  
Dat was eeuwenlang een draaischijf voor het vervoer van slaven van Afrika naar de Amerika. De West-Indische Compagnie vernoemde het eiland naar het Zuid-Hollandse Goeree en bouwde er twee forten. De V.O.C slaven staan nog tot op vandaag op de Gouden V.O.C. Koets ten toon.

Zelf is Obama de zoon van een Keniaan en een Amerikaanse. 
Van de 16e tot de 19e eeuw werden naar schatting 12 miljoen zwarten inheemse veelal geketend verscheept van Afrika naar Amerika.
Veel burgers overleefden de overtocht onder barre omstandigheden niet.
 
Nederland namen honderdduizenden daarvan voor hun rekening. 
Nederland schafte in 1863 als een van de laatste Europese landen de slavernij in zijn koloniën af.

Historisch gezien , staan de woestijnrovers met stip op 1 , met in de afgelopen 1400 jaar het aantal van 270 miljoen doden op hun naam.
Ze hebben de laatste jaren alles gedaan om het aantal te verhogen naar 271 Miljoen, met het doden van niet moslims , onthoofden , stenigen en uitmoorden van ongelovigen en afvalligen.
Zoals in 2012 b.v. in Egypte. 
- Niet tijdens een oorlog, maar gewoon in een samenleving zoals die door de stichter van de Islam volgens de koran bedoeld is. Egypt Crucifixions, No Fiction
om aan Allah’s opdracht te voldoen
  moslim Fractiechef van de SPD-Berlijn wil Duitse cultuur afschaffen.


Geen opmerkingen: