7/14/2017

De cijfers achter de EU- massa-imigratie:


Op de NPO worden we gewaarschuwd voor aanslagen. En niet zomaar aanslagen, maar aanslagen die u nog niet heeft opgemerkt...

 
Dat ons land langzamerhand uitgehold wordt omdat er zoveel geld naar handophouders die niets bijdragen gaat is toch al jaren bekend, ondanks dat het niet benoemd mag worden. 
Dat het zal stoppen is evident want eens zal het moment aanbreken dat er gewoon niet genoeg geld meer is. 

De eerste voortekenen zijn al een tijdje zichtbaar.
Met name de erosie in de zorg, het sociale vangnet
de AOW onbetaalbaar,  het onderwijs, de veiligheid en de infrastructuur duidt er op dat we steeds dichter bij het tijdstip komen waarop het op is. 
De keuzes die we nu maken zullen bepalend zijn of het zal eindigen in een orgie van geweldsuitbartingen, een totale ineenstorting van de samenleving die wij hebben opgebouwd of dat we onszelf en onze nakomelingen nog zullen kunnen redden door nu hard op te treden en een einde te maken aan deze onzinnige instroom van niets toevoegende kansarmen. Het is niet de vraag of het kan maar wat we willen. 


“Stop de massa-immigratie om de verzorgingsstaat betaalbaar te houden,” dat was de kop gisteren in het Algemeen Dagblad. Het citaat komt niet uit de mond van PVV-leider Wilders, maar uit die van immigratie-deskundige Jan van de Beek. 


Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van immigratie. En voor die immigratie moet volgens Van de Beek een bovengrens komen. Een gemiddelde Nederlander kost de schatkist volgens de onderzoeker 45.000 euro. Een gemiddelde asielzoeker kost - vanwege langdurige werkloosheid en de kosten die daar uit voortvloeien – zo’n 300.000 euro. Als we zo doorgaan, gaat dat tientallen miljarden kosten.
En dat trekt ons sociale vangnet niet, zo becijfert hij. Het kostenplaatje wat betreft de nieuwe migranten:

Geen opmerkingen: