6/26/2017

Hooggerechtshof keurt moslem- inreisverbod - wet Trump goed.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft er maandag mee ingestemd om het inreisverbod te onderzoeken dat president Donald Trump voor mensen uit zes landen met een moslimmeerderheid heeft ingesteld.

Ondertussen laat de hoogste Amerikaanse rechtsinstantie toe dat delen van het omstreden inreisverbod van kracht worden, meldden Amerikaanse media. Het Hooggerechtshof zou de zaak in oktober bekijken.

Religie is, als zo vaak is gebleken, de drijfveer achter het dom en klein houden van mensen. 
Religie heeft de tijd niet veranderd, de tijd heeft religie doen inzien hoe afwijkend en ontoepasselijk het staat op de ontwikkeling van de mens. Wetenschap en studie heeft de ogen van de moderne mens geopend en heeft religie op hun plaats, achterin de bus, gezet.

Bij een religie als islam is het proces van nadenken nog niet eens begonnen.

De cultuur rent achteruit in plaats van zich voorwaarts te ontwikkelen. 

Wat heeft de Arabisch islamitische cultuur aan het westen in "positieve" zin toegevoegd: falafal, kapsalon, Turkse pizza's en döner. En de rest wat ze hebben meegenomen is een en al ellende. 
Een kleine staat als Israël met ca. 8,5 miljoen inwoners heeft vele, vele malen meer bereikt dan de hele Arabische kliek bij elkaar. 

Griekenland telt 11 miljoen inwoners.
De 22 Arabische landen tellen er samen meer dan 300 miljoen.
Nochtans is het totale aantal boeken dat jaarlijks naar het Grieks wordt vertaald vijf keer groter dan het totale aantal boeken dat jaarlijks naar het Arabisch wordt vertaald.

Het totale aantal boeken dat jaarlijks naar het Spaans wordt vertaald is groter dan het totale aantal boeken dat de voorbije 1000 jaar naar het Arabisch werd vertaald. Zo blijft de Arabische wereld een woestenij van achtergebleven Intellect en analytisch vermogen. Ze hebben feitelijk geen beschaving.  
Het punt is meer dat ze opgroeien in een wereld die achterlijkheid bevordert. Het laat mooi zien dat we sociale wezens zijn. De som kan meer zijn dan de losse delen. 
Maar dat is in Arabische landen gewoon niet het geval. 
Hoe meer je er bij elkaar zet hoe negatiever de som uitvalt. Het is niet alleen de Islam. Het is ook nog eens een tribale cultuur. 
- 2000 jaar gelden waren ze hoger ontwikkeld dan nu.

En dat bewonderen kwam er niet van.


Een Egyptische moslim met zelfreflectie.
Die zijn geloofsgenoten eens goed de spiegel voor houd.
Prima stof voor het vrijdaggebed, of is deze   moslim nu ook islamofoob?
 'De moslims hebben niets anders dan terrorisme bijgedragen, dus waarom verwachten ze dat ze van je houden?'

Ze tonen zich superieur op basis van minderwaardigheid. Dat is wat deze Arabische heren even blootleggen. Zolang moslims niet tot oprechte introspectie komen, zal dit culturele probleem blijven bestaan en voortwoekeren.


 Koeweitse en Jordaanse  moslims zeggen dat islamitische lui en idioten zijn


waar deze gasten eigenlijk voor pleiten in die tv show is een verlichting binnen de islam. Dat is wat het Midden Oosten en dat geloof nodig heeft.


Vooral die man aan de linkerkant is een bekende Arabische hervormer in Koeweit.

Alle eencelligen komen met boten tegelijk naar Europa naar toe en de slimmeriken blijven daar. 

Timmerfrans en Merkel vinden het allemaal prima blijkbaar

Het toont aan wat een ongelooflijk gevaarlijke idioten Europa besturen.
Criminelen. want dat zijn ze dus, wisten wat ze aan het binnenhalen waren. Ze hebben de problemen weggemoffeld en ontkent en drukken nog steeds hun eigen perfide agenda door.
--
Het is crimineel gedrag en zo moet het ook besproken worden. 

Een ministerpost of een premierschap is geen vrijbrief. Nooit.
De Agenda van de EU, want immigratie is EU gedreven, is fout, inhumaan en crimineel. En dus de mensen die dit ondersteunen en mogelijk maken zijn dus schuldig.
--
Ik weet zeker dat de wereld aan het wakker worden is en dat vervolging van figuren zoals rutte, juncker en timmermans  en vooral MERKEL niet ver meer weg is. 


Timmerfrans wordt ook al aangepakt, zoals bekend is. En Rutte,  
mag zijn kippe borst alvast nat gaan maken.  
Geen opmerkingen: