6/26/2017

Dreigbrief zonder- nu met frisse echte vouw

 De westerse normen en waarden worden dagelijks bedreigd.


Er zitten *simsalabim* WEL DEGELIJK vouwen in de haatbrief die de As Soenna-moskee heeft ontvangen (Omroep West). 
Op sociale media was alu-ophef ontstaan over het ontbreken van "vouwen" in de dreigbrief 

ANP-52079794_1068.jpg
Maar nu ziet u het zelf beter  Echt wel vouwen in 'To:' brief, twee keer zelfs als een origami PvdA roos gevouwen.
HET BEWIJS
Een jullie allemaal de moeder- Dreigbrief moskee nu met frisse vouw en een foutje  kunnen.  deze zijn heel triomfantelijk met blote handen..    en blije hoofd met smile , in een geliefd vrouwelijke Lettertype-O-Matic nu zelfs 'duidelijk' te lezen.

Hier nog een chronologische, geregisseerde
, glunderende, mediageile volgorde van de foto's:
met 1 vouw:
www.anpfoto.nl...
Met 2 vouwen:
www.anpfoto.nl...

en op die foto van Facebook het A4-tje kersvers. 
Kijk maar die prachtige bolling van het papier zonder vouw.

Volgens het Samenwerkingsverband Islamitische Organisaties Regio Haaglanden (SIORH) heeft alleen de Haagse as-Soennah moskee een dreigbrief ontvangen. 'We hebben afgelopen weekend contact gehad met alle moskeeën in de regio en tot nu toe hebben we geen berichten gehad over andere dreigbrieven die zijn binnengekomen', zegt Abdelhamid Bouzit van het SIORH.
De politie doet onderzoek naar de herkomst van de brief die de as-Soennah moskee kreeg. 'Het is goed dat de as-Soennah moskee aangifte doet,' zegt Bouzit.
Veel printers laten tracking dots na, makkelijk te checken uit welke printer dit papiertje gerold is. En de verzender is zeer waarschijnlijk ook nog eens filatelist. Deze postzegels komen alleen nog in verzamelingen voor. Ben benieuwd of de politie het aandurft de stempels op de postzegels te onderzoeken.

 
Geweld en dreigementen zijn uiteraard walgelijk, maar de moskee verdient echter wel een aanslag van de belasting, ondanks de subsidies  naast ook de bijstandsuitkeringen.
De As-Soennah moskee is een ANBi en daarom wettelijk verplicht jaarverslagen en financiële overzichten te publiceren op haar website. Maar die zijn daar niet te vinden.
 OwNGaAQC.jpg

Hier dus mooi glad, als een "Catch me if you can film" hihih.... Netjes naast een luchtkussentjes -envelop zonder oranje/fluoriderende PostNL streepjescode onderaan en zonder "bulge" om geen schade aan de op de koningsdag gekochte vrachtwagen te krijgen en geen kreuken in de brief waar de truck zat.
 
En dreigen met een vrachtwagen, da's niet Nice.
Hoe komt de briefschrijver op het idee? En, wellicht ten overvloede, elke dreigbrief/mail/verbale kanonnade is er eentje teveel, uit welke hoek hij ook komt.

En koran = koran, islam = islam. Meer of anders is er niet. Trap er dus niet in.Geen opmerkingen: