5/19/2017

Turkish security guards' attack on peaceful protesters- Well playd.

Senator McCain wil de Turkse ambassadeur uitzetten in redelijk ,,harde,, bewoordingen  met een voor de prullenbak- briefje erbij van een senator en het State Department, dus niet van het Witte Huis.
McCain  - ,,this wk was a despicable display of thuggery & repression - absolutely unacceptable,,

Het zwijgen van Trump en het Witte Huis is veelzeggend. Het is een NAVO bondgenoot dus dan mag dat . Ook hier zie je weer, a la Nederigland, dat de politie ge-instrueerd is, om vooral niets te doen.
Zoals Einstein al zei:
The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it./

Om maar gelijk de godwinnen, bij bruinhemden en de SS zou het er ook zo uit zien -Washington'daki Olaylar Sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Görüntüleri
Erdogan Babykiller was duidelijk te horen. Ook nog een paar klappen voor de motor agenten, zou u dat durven in de VS. 
Aan het eind van het filmpje stapt Don Corleone himself uit en denkt : dat zal ze leren! Wat een hofhouding! Zou de Zonnekoning jaloers op zijn.
En....
het heet nog steeds een bevriend staats'hoofd'. Het zegt toch ook wel iets over de kliek die ons 'bestuurd'. Turkish security guards' attack on peaceful protesters .

VS tegen Rusland in Syrie . Ze willen allebei Turkije aan hun kant..
Turkije kijkt toe en doet wat hij wil. EU bij de strot, Rusland bij de strot VS bij de strot... Well played sir, well playd...The EU workbook must go on.

En de redactie van Sözcü heeft laten weten dat ze niet stopt met het maken van de krant.  
 

Geen opmerkingen: