5/28/2017

Terreur in Europa: een overzicht...Migranten bereiden oorlog voor

Sociale zekerheid wordt onhoudbaar’
 - Echte migrantenstroom (tientallen miljoenen moslims) moet nog op gang komen 
– Islamisering Duitsland komt op stoom: Kerken worden omgebouwd tot moskeeën. Gratis woningen voor asielzoekers, Duitsers blijven in kou staan.


De Nederlandse christendemocraten wilden het uitkeringstoerisme van immigranten zo onaantrekkelijk mogelijk maken, door de uitkeringen voor 
asielzoekers flink te verlagen. 


Berlijn doet juist exact het tegendeel, en worden er overal gratis nieuwe woningen voor migranten uit de grond gestampt, terwijl arme Duitse gezinnen en Duitse studenten die een kamer zoeken veelvuldig in de kou blijven staan.
Daarnaast wordt er gesproken over het ombouwen van grote aantallen vrijwel lege kerken tot moskeeën, omdat zeker 80% van alle migranten moslims zijn, en zij volgens sommige berekeningen al in 2050 in de meerderheid zullen zijn .

‘Geen plan B’ voor immigratie tientallen miljoenen moslims
Anno 2017 beweert Merkel doodleuk dat ze ‘geen plan B’ heeft voor het toelaten van miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten, en dus geen enkele intentie heeft de instorting van de sociale zekerheid en de daarop volgende burgeroorlog te stoppen. Sterker nog: ze zal de échte migrantenstroom die nog op gang moet komen, en die uit tientallen miljoenen moslims zal bestaan, geen strobreed in de weg leggen.

Bij onze Oosterburen is het zelfs al zover gekomen dat iedere politicus of burger die zich openlijk bezorgd toont over deze ontwikkelingen en zegt het eigen volk en de eigen cultuur en waarden te willen beschermen, het risico loopt door de autoriteiten in de gaten te worden gehouden of te worden opgepakt.


Hongaarse geheime dienst: Migranten bereiden oorlog voor
Het CDU uit 2002 zou wel eens gelijk kunnen krijgen. 

Een official van de Hongaarse geheime dienst waarschuwde een tijdje geleden op TV dat duizenden door de Arabische olie-Shariastaten gefinancierde migranten een oorlog tegen de Duitse (en Europese) bevolking voorbereiden. 

Als ze met voldoende mensen zijn, zullen ze uit hun almaar groter wordende islamitische ‘no-go’ gebieden breken, en zo een zeer groot aantal kleine frontjes openen tegen de argeloze autochtone bevolking. 
Het aantal slachtoffers zal vermoedelijk in de tienduizenden belopen voordat het leger überhaupt in de gaten heeft wat er gebeurt.

Terreur in Europa: een overzicht...

Poolse premier over moslimterreur: Europa, sta op, of jullie kinderen zullen dagelijks worden vermoord

EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen
Geen opmerkingen: