5/06/2017

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS!


Lopende Nationale Collectieve

Aangifte tegen Cordon Sanitaire...

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS!

 

Beste Medeburgers,

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht in te dienen tijdens de tegen H. Spekman/L. Asscher (PVDA), M. Rutte/H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D'66), J. Klaver (GroenLinks), E. Roemer en S. Buma (CDA)! 

Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid en illegale kartelvorming van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten! 


De aangifte behelst tal van fundamentele mensenrechten en spreekt ook van samenzwering. Een echte complottheorie dus! En dat is het natuurlijk ook als een heel roedel kartelpartijen bij voorbaat al een andere partij uitsluit van coalitiedeelname. Deze website heeft vaak gesteld dat de PVV ook stappen had kunnen nemen om aanvaardbaarder te zijn zoals het aantrekken van Rita Verdonk als lijsttrekker. En toch lijkt er inderdaad sprake van een strafbaar feit.

De tekst van de aangifte luidt:
Ondergetekende verklaart de aangifte af te laten handelen door de Nationale Bond voor Overheidszaken – Nederland (KvK 65530543).


Beste mensen,
Het is zo ver: Na 4 weken en het wijzen op de ambtsplicht heeft de politie nu eindelijk de aangifte aangenomen.
De coalitieonderhandelingen kunnen worden gestaakt vanwege meerdere gepleegde strafbare feiten. 

Maar wanneer de aangifte door de Nederlandse rechters wordt afgewezen zal de Nationale Bond voor Overheidszaken de aangifte omzetten in een aanklacht en bij het ICC & EVRM indienen.
 
Steun ons verder en meld u ook aan via http://bondoverheidszaken.nl/.../collective%20aangifte... 

Geen opmerkingen: