5/20/2017

In Gold, Oil, Drugs we Trust! Praat met vluchtelingen uit Iran, Irak, en Syrië.

Veel mensen weten dit niet. Desinformatie wordt goed verpakt – om alsmaar oorlogen aan de gang te houden, en stemming te maken om weer nieuwe te beginnen.

Amerikanen,  nu ook de hele EU , is altijd in staat van oorlog is gebleven.
Daarnaast bestaat er de agenda van de nieuwe wereld orde waar dit kabaal van profiteert en er op uit is de grondstoffen van landen te controleren alsmede de centrale banken van deze landen. Het zal menigeen niet zijn ontgaan dat Iran en Noord Korea al tijden worden gedemoniseerd ogenschijnlijk omdat ze nog op eigen benen staan. 


Zeer begrijpelijk dat nabestaanden van de slachtoffers van de tweede wereldoorlog de doden herdenken en ooit is 4 mei uitgekozen als nationale herdenkingsdag. Niks mis mee maar om anno 2017 de vluchtelingen er bij te betrekken schiet niemand wat mee op.
  Vlak voor dodenherdenking schoof er weer zo’n Truus aan tafel bij het actualiteitenprogramma Pauw. Ze stelde dat veel vluchtelingen slachtoffer zijn van een oorlog waar voortaan ook op 4 mei bij stil gestaan zou moeten worden. Ze wilde van 4 mei een soort van wereld lotgenoten verzoendag maken.
Om de ellende samen te delen. Om als lotgenoten elkaar een hart onder de riem te steken, te omarmen en te knuffelen, want in wezen zijn we allemaal met elkaar verbonden en gelijk, was haar boodschap. 


En hoe zit het met de vaste tafelgasten van Pauw?
Doorgewinterde journalisten als Twan Huys? Ridder Eelco Bosch van Rosenthal en andere collega’s met een puike journalistieke achtergrond die voor Nieuwsuur werken. Of neem de verslaggevers van het RTL en NOS Journaal die geregeld aanschuiven. 


Deze personen hebben allemaal een ding gemeen en dat is dat ze aan een mysterieuze vorm van amnesie lijden waar het korte en lange termijngeheugens wel eens wisselt afhankelijk van het onderwerp. 
Met deze knapen word het taboe over het ontstaan van conflicten, oorlogen, oorzaak en gevolg, op professionele wijze alla American media mainstream style in de kiem gesmoord.

Het is zeer opmerkelijk want als je even googelt kom je er al snel achter dat op numero 1 van de verdenkingslijst nog steeds de gestoorden fanaten van PNAC, de Project for the New American Century, fier bovenaan staan met getuige verklaringen erbij op video!
https://nl.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

Oorlogszuchtige VS heeft straffeloos het Midden-Oosten kapotgeschoten.

De door Amerika geleide interventies in het Midden-Oosten hadden niet tot doel om democratie te verspreiden.
Deze opmerkelijke uitspraak deed de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice afgelopen week.


Tijdens een interview bij het Brookings Instituut zei Rice:
We gingen niet naar Irak om daar democratie te brengen, maar we gingen naar Irak om Saddam Hoessein af te zetten.
We dachten dat hij over massavernietigingswapens beschikte en we wisten dat hij een bedreiging vormde voor de regio. Het was een veiligheidsprobleem. 


En dan de uitsprak van een amerikaan die journalistiek dermate interessant is dat je hem zo zou uitnodigen voor College Tour. 
De man die destijds het opperbevel voerde over de Amerikaanse strijdkrachten, generaal Wesley Clark. 
Hij werd op het Pentagon verrast dat ze na 911 niet eerst Afghanistan wilde aanvallen waar de daders achter de aanslag zaten, maar Irak. Operatie Iraqi Freedom kreeg voorrang om onbekende redenen maar niet voor lang.
 https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Ene Lid Richard ‘Dick’ Cheney was voordat hij vice president werd onder George W. Bush, de CEO van Halliburton Company. 
Deze Texaanse reus van een oligarch zette een maand na de invasie van Irak een paar flinke konvooien aan trucks aan wal die als de wieder weerga naar de olievelden van Irak vertrokken. Dit gedeelte werd door de westerse mainstream zo goed als gecamoufleerd of weggelaten.
Dick Cheney was in zijn functie op het witte huis tevens grootaandeelhouder van Halliburton. 

Terwijl er massa kruisraketten op Bagdad vielen en de opmars van het Amerikaanse leger de steden ruïneerde tot ver boven Bagdad, wist een dochteronderneming van Halliburton, Halliburton kellogg brown & root, na de oorlog megacontracten in de wacht te slepen voor de wederopbouw van Irak, en het trainen van politietroepen. 
Driemaal bingo voor hen die er mega aan verdienden. 
Honderden zo niet duizenden miljarden. Wat je met Peace and Justice allemaal niet kunt bereiken.


Globalisering is het doel van een stel psychopaten.GOD. Gold, Oil, Drugs. Dat is het enige wat ze willen. 

Praat eens met vluchtelingen afkomstig uit Iran, Irak, en Syrië. Sommige zijn collega’s op de werkvloer en van de sportvereniging of via via. 
U zal schrikken in hoeverre zij geïnformeerd waren en blijven. 

Niet alleen de fanatiekelingen van de Amerikaanse schaduwregering moeten het ontgelden maar met name het Saudi Arabische koningshuis .
Die mensen moeten dood heb ik het meeste gehoord waarbij ze een verticale gebaar naar hun nek maakte. 
 
Ali uit Basra vertelde dat de vroegste werken van de koran zonder trema’s en andere accenten werd geschreven. 
Die werden in een later stadium pas toegevoegd gelang de interpretatie van de mensen die er aan werkten. 

Hij poogde me iets duidelijk te maken waarop ik antwoordde dat het hier in het westen in feite niet veel anders is gegaan. 
Het kan op zich niet veel schade aanrichten maar wel veel kwaad bloed te weeg brengen die dat willen. 

Het ergste soort zijn degene die misbruik van de situatie pogen te maken.
Veel lager kun je niet gaan en dat is na mijn mening bewust en met opgezet gebeurd. 

Zodoende werd de terrorist heruitgezonden. Op grote schaal voor geopolitiek expansie als verdienmodel. 

In werkelijkheid was de Taliban er in geslaagd de opiumproductie en handel zo goed als te elimineren. 
Amerikaanse troepen gingen papavervelden ,, zogenaamd,, bewaken, en de hele logistieke keten – t/m luchtbruggen met (militaire) transportvliegtuigen.

Afghanistan was voor de altijd oorlogzoekende Amerikanen een logisch doelwit – hun ‘Reagan-doctrine’; in March 1985, President Ronald Reagan issued National Security Decision Directive 166 (NSDD 166), which authorized “stepped-up covert military aid to the Mujahideen” as well as support to religious indoctrination

De VS zijn al volop bezig de omschakeling te maken naar ‘Urban Warfare’ over de hele wereld. 
Het grootste deel van de wereldbevolking wordt opgehokt in metropolen.
Kleine moeite dan de lonten in het kruidvat te aan te steken.De Amerikanen dwingen de ,,gewillige,, EU Superstaat ook in WOIII het slagveld te worden:
Here it is the Pentagon’s plan for Europe:
In preparation for President Trump’s visit to Europe (24 May: Rome; 25 May: the Nato Summit, Brussels; 26- 27 May: the G7 Summit at Taormina),
the Pentagon presented its strategic plan for the “European theatre”.

Alle het nieuwe wapentuig gaat zo in de praktijk – als altijd – op burgers m.n. worden afgevoerd. Het gaat om de aantallen, dus efficiency is het toverwoord in kringen van de oorlogsmisdadigers:

http://www.lockheedmartin.com/us/what-we-do/aerospace-defense/unmanned-systems.html


American Top Secret Killer Terminator Robots for Future US Military Army (Full Documentary)
https://www.youtube.com/watch?v=Hoy9tgGEvSY

 -
http://delangemars.nl/2017/04/21/staatshoofden-zijn-verkopers-van-wapenindustrie/

-
https://sputniknews.com/europe/201610211046572196-baltics-arms-buildup/

-
http://topdocumentaryfilms.com/militainment-inc/ Desinformatie
Om de democratie te bevorderen… Hebben deze lui voor Amerika wel eens bekeken in welke mate ze hun eigen democratie in de maling nemen. Er werd, en er word nog steeds ernstig misbruik van gemaakt door een stel plutocraten en dat dan uitgerekend zij durven te beweren dat ze elders de democratie komen brengen. 
Dit rijmt natuurlijk nooit en wie denken ze dat ze zijn om andere landen de les te lezen, hoe te leven. Is het überhaupt niet veel democratischer als soevereine landen daar zelf over gaan.

Naast dat kun je grote vraagtekens plaatsen op de wijze waarop ze landen uitkozen om ,,de democratie,, te brengen want de meeste landen die werden aangevallen zijn naast de miljoenen burgerslachtoffers een paar eeuwen terug in de tijd gebombardeerd. 

Ze hebben het zelfs voor elkaar gekregen dat een aantal religies meer overhoop met elkaar liggen als ooit te voren. 
Waar christenen in Syrië en Irak, Sjiieten en soennieten enigszins nog in vrede en rust naast elkaar konden leven, is het sinds de Amerikaanse invasie haat en nijd geworden, waar ze nu OOK in Europa mee bezig zijn via de EU.


Het heeft alles te maken met het winstbejag van oligarchen waarbij het militair industrieel complex en de commerciële Banken op Wall Street, de Heilige Stoel in Rome uitstekend in gedijen. Daar zit hem de satan-democratie waarschijnlijk in zoals zij dat graag zien!


Sluit je aan bij De EUROPA Mars , Marsch 2017!

Was wir wollen= Rücktritt der BRD is de EU 
  • Rücktritt der BRD- EU Bundesregierung!
  • Stop der Kriegstreiberei - Hin zu Frieden!
  • Selbstbestimmungsrecht!
  • Beendigung des Einflusses finanzstarker Lobbyisten auf die Politik!
  • Erhalt des Bargeldes als Zahlungsmittel!
  • Abschaffung des Zins- und Zinseszins-Systems!
https://www.dermarsch2017.de/ 

 

 

Geen opmerkingen: