4/30/2017

Ziekenhuis wordt DNA-databank voor justitie

George Orwell's "1984" was een waarschuwing en geen handleiding. 

Uw ziekenhuis-DNA gaat naar Justitie

EU CODE- Ziekenhuis wordt DNA-databank voor justitie - Nieuw voorstel minister Schippers (VVD) -

Om de pakkans te vergroten worden de DNA gegevens van grote groepen Nederlanders in de justitie database opgenomen en zullen potentiële daders er bewust niet in op genomen worden omdat profiling discriminatie is.
Tegenargumenten zijn al jaren bekend,  dit wordt niet ingevoerd om de opsporing te dienen.
DNA materiaal verzamelen van veroordeelde criminelen is nog te billijken maar van onschuldige burgers absoluut niet. Dergelijke voorstellen passen beter bij totalitaire staten maar niet bij een liberale democratische rechtstaat.  
– Een databank is nooit waterdicht. Vroeg of laat altijd wordt elke databank gehackt, eenmaal gestolen informatie verdwijnt nooit meer uit het publieke internetdomein.

De VVD'erFrau Schippers probeert de gewoon aandacht af te leiden middels dit rookgordijn. 
Haar ega wordt sinds enkele dagen in één adem genoemd met 'die dikke van de VVD'. Weer een VVD'er die n i e t i n t e g e r is.

Hoe de zorg verleners zo veel mogelijk geld kunnen verdienen aan de zorg. Het is allemaal integer hoor. Echt! 
 De man van de VVd-er Edith heet Sander Spijker, ook al zo'n integere man, die tonnen heeft binnengeharkt over de rug van patienten .  www.healthwatch.nu...
Moet mevr. Schippers zich niet bezighouden met de formatie van een nieuw kabinet?Met DNA  kan je nog makkelijker mee rotzooien dan vingerafdrukken.
Uw DNA kan per ,,ongeluk,, omgewisseld worden . Steeds een stukje verder.  Universeel) is, het Koudenhove-Kalergiplan in ogenschouw genomen.
Een database is niet alleen voor justitiële doeleinden handig : Hoe is raszuiverheid nastreven anders dan rasvermenging nastreven.

De databank van DNA ligt al kant en klaar, via hielprik bij geboorte en nu om het af te maken via darmkanker onderzoek van eerst 60+. 
De totale dictatuur van het kapitaal. 
De Nederlandse DNA-bank is nu al voor een deel gevuld om deze databanken in het geheim over te dragen aan politie en justitie via de gebruikelijke oplichterspraktijken van de VVD kennende-

Helaas zijn we nu op een punt aangekomen dat zelfs noord Korea nog een minder eng land is dan neDRRland.
In de DDR hadden ze van iedere burger een glazen potje met de lichaamsgeur op een lapje zodat de speurhonden de politieke opponenten gemakkelijker konden vinden.

Er zijn  enkele doktoren  die hun praktijken opgedoeken omdat ze niet mee willen werken aan delen van patiëntgegevens met derden.
We hebben nog te veel te verliezen, het eten en drinken. Dat houdt iedereen braaf achter z'n toetsenbord.


Als burger zonder strafblad hoort het DNA niet thuis in een database van justitie. Alleen dat van mensen die zijn opgepakt voor een delict hoort daar in thuis.

Onwetende, naïeve mensen zullen misschien denken "ik heb niks te verbergen dus mij treft het niet". Dit heet salamitactiek, jouw vrijheid is een salami en iedere keer snijden ze er weer een plakje van af tot er uiteindelijk niks meer van jouw salami (jouw vrijheid) over is.


NXP chips op 30 plaatsen in je nieuwe auto.Het vee met gele oormerken, huisdieren gechipt, je betalingen eeuwig vastgelegd, cashgeld straks verboden, banken die je betaalgegevens willen vermarkten, je sofinummer ligt op straat, rekeningrijden als je je wilt verplaatsen, elke mens een schuld bij geboorte, je organen als je niet laat registreren dat je dat niet wilt, je internetverkeer afgeluisterd ,  cameraherkenning op luchthavens, bij bussen, treinen, metro's, traceerbaar via ov chipkaart.
Een barcode op elk doosje eieren of zakje wortels en is het drinkwater nog altijd in gevaar doordat VVD-partijgenoten erop los lozen voor een paar rottige centen www.nrc.nl... We mogen niet stemmen via internet en Referenda daar houden ze niet van. De maximum snelheid op de Nederlandse wegen gaat terug naar 100 km./h. voor de betrouwbaarheid van de volgsystemen - en het wordt verkocht als een milieumaatregel.

Als het bij koeien en varkens verplicht kan, dan ook op de mensenboerderij die de staat is. Wel zo handig.
En dat noemen ze dus vrijheid, straks op 5 mei..

Politici hoeven de woorden: "ja maar het is voor de veiligheid" maar in de mond te nemen, en het grote gros van de naïeve Nederlanders gaat ermee akkoord.
-  Wedden dat hooggeplaatste ambtenaren en functionarissen uitgezonderd worden van de regel!

'Kom je bij de apotheek voor middeltje X krijg je een formulier voor je neus'. Of je even wilt tekenen voor het delen van je digitale patiëntdossier.\ Ja of Nee, is dan UW antwoord.


 
Rop Gonggrijp, een bekend hacker en mede-oprichter van XS4All vertelt over de risico's van de opslag van lokatie- en contactgegevens door de overheid.

VVD- Edith Schitlers mag eerst eens komen uitleggen wat er met zo'n database gebeurt wanneer er hier een fout regime aan de m...oh wacht.

D66 wil uw organen.
GroenLinks wil uw dochters voor de diverse samenleving,
CDA wil uw zonen voor de oorlog aan het Oostfront,
en de VVD wil nu dat ziekenhuizen uw DNA overhandigen aan justitie.
Mind you, dat zijn dezelfde apparatsjiks die opzettelijk cijfers over crimineel asieltuig achterhouden.

 Vertrouw dus niet op het medisch beroepsgeheim met zij die het burgerrecht , de Grondwet met voeten treden...op meerdere fronten.  – Het recht op lichamelijke integriteit is een belangrijk grondrecht, en is niet voor niets verankerd in de Nederlandse en Europese Grondwet en in de Verklaring van de Rechten van de Mens. Mensen dwingen om dat recht maar even op te geven leidt tot een hellend vlak.

Dat schoot ook JOVD-voorzitter Rutger de Ridder maandag in het verkeerde keelgat: de minister moet haar voorstel intrekken.“Dit druist regelrecht in tegen onze liberale waarden zoals zelfbeschikkingen privacy. Dit lijkt het begin van een nationale DNA-bank. Wat ons betreft is dat volstrekt onwenselijk. Wij willen dan ook dat minister Schippers het voorstel intrekt. Dit wetsvoorstel is een grove inperking van het zelfbeschikkingsrecht.”

Een groot deel van het volk loopt nog steeds als makke schaapjes achter de VVD aan, ze zouden zich waarschijnlijk ook nog rustig laten chippen. En waarschijnlijk gaat het hedendaags daarom zo goed mit das "Elektronisch Patiënten Dossier"
En omdat het deze tijd van het jaar is: weet u nog waarom er juist in NL relatief erg veel Joden in WW II zijn vermoord? 

Omdat de bevolkingsadministratie in Nederland zo goed up-to-date was. De Nazi- Duitsers hebben zich er vol lof over uitgesproken.
Maar was het lesje geleerd, in 1946? Toen wellicht wel,  en nu dus ook......

 GOOGLE maar [ de nazi roots van de EU

=> Volkspartij voor Vrijheid en Democratie.

Geen opmerkingen: