4/07/2017

Syrië- liar Statement President Trump >>Ukrainian: Донба́с ????

"Who created ISIS"?   Trump helpt zijn USA- ISIS-vriendjes.
Toevallig was ook Mc Cain een maandje geleden in Syrie.
 
I.p.v. Assad en Poetin te helpen rampt de PUPPET Trump vanuit het  Witte Gekkenhuis op de rode knop (en opent de OORLOGS doos van Pandora) nadat hij in 24 uur tijd 180 graden draait op zijn Syrië-standpunt,

Hij doet nu precies wat Hillary gedaan zou hebben en er is $70.800.000 weggeschoten in favour of the military industry. Voorheen werden die Tomahawks gemaakt door McDonell-Douglas maar tegenwoordig schijnt Boeing de ontwikkeling en productie te doen.*bonk*!!! 

Trump, de Amerikanen en 
De Engelsen dragen WEER hun steentje bij: UK . en steunen  alleen de agenda van Saudi-Arabie en Qatar. Dwz, meer islam overal ter wereld. 
Bereid je maar voor op miljoenen landverhuizers extra. Wekelijks een Bataclan, dat is wat Europa te wachten staat op deze manier.

Ook in Irak was het een FAKE VS idee om Saddam Hussein en zijn Ba'ath regime "op te ruimen". We hebben er Al-Qaeda 2.0 voor terug gekregen.
 
Assad ging NIET over de rode lijn! 
Er is nog nooit bewijs geleverd dat Assad chemische wapens heeft ingezet, wél de 'rebellen' (terroristen). Gifaanval uitgevoerd door VS- Israel-Saoedi-Arabië-Turkije-golfstaten gesteunde rebellen.
 Er is strategisch geen meerwaarde voor Assad om gifgas te gebruiken.Reden: Israël wil alle sterke tegenstanders in de buurt uitschakelen.  
De soennieten (Saoedi-Arabië + golfstaten) willen geen sjiitisch machtsblok. Iran wil een pijpleiding naar Europa (door Irak, Syrië, Turkije) wat Israël, Saoedi-Arabië en de golfstaten ondermijnd. 


VS militaire complex te boosten door nutteloze oorlogen te voeren: Trump z'n toelichting. 
Beweert LIEGT nu zonder bewijs te overleggen dat het vaststaat dat Assad de dader was van de gifgasaanval op "beautiful babies" en "children of God". Oh en of de wereld ff het wereldwijde terrorisme wil stoppen.

En de us- liar geeft geen Statements voor  de "beautiful babies" en "children of God" in de Ukrainian: Донба́с !!!!!!!????
Hoe je het ook wendt of keert, het blijft moord. 


Niks America First!! Zoals: Assad aanvallen is een proxy-aanval op Poetin (want Rusland is een bondgenoot van Syrië)
Assad verzwakken is in het voordeel van ISIS, en nog meer munitie op het Midden-Oosten is nog meer migranten richting de Frontex Ferries.
Deze aanval heeft het moreel van Al-Quaeda en ISIS opgekrikt, en voldoende om weer in de aanval te durven gaan. 
Als ze weer de overhand weten te krijgen op het Syrische leger, dan is de chaos helemaal niet meer te overzien.Om nog maar te zwijgen van de extra dode bejaarden, vrouwen en kinderen.  

De aanleiding voor de Amerikaanse bombardementen is een ,,vermeende,, gifgasaanval in Idlib op burgers & kinderen, waarvan de elite, het achterlijke neefje EU, de hielenlikkers van de VS; nu roepen, dat Assad het gedaan heeft, maar niemand het zeker weet en de bronnen op zijn zachtst gezegd nogal onbetrouwbaar zijn

Desalniettemin, de Amerikaanse torpedojagers USS Porter en USS Ross hebben vannacht vanuit de Middellandse Zee hun dodelijke lading richting Shayrat Airfield in Homs geslingerd (maps, @ street view).
Doelen, volgens Pentagon-persbericht: "aircraft, hardened aircraft shelters, petroleum and logistical storage, ammunition supply bunkers, air defense systems, and radars.
De Russen werden op voorhand ingelicht, lokale Syrische media rapporteren schade & slachtoffers.

Trump is turning his tables 
Amerikaanse Liberals, een decennium geleden nog fel tegenstander van de oorlogen in Irak en Afghanistan, staan nu te juichen om het Amerikaanse ingrijpen in yet another Middle Eastern black hole

De MSM-MSNBC etaleren GELIJK melancholische emoties van trots en patriottisme terwijl hardcore alt-right Trumpers zoals Paul Joseph Watson, Ann Coulter en Mike Cernovich zich juist enorm tegen hun Messias keren: dit kamp stemde juist op Trump omdat hij - in tegenstelling tot Hillary - géén nieuwe oorlog in het Midden-Oosten wilde beginnen. 

Zelfs Alex Jones' Infowars keert zich tegen Trump: "It's suicidal."


 
Geen opmerkingen: