4/16/2017

Parijs vallt ! Zalig Pasen. Erbarme dich, mein Gott (Matthäuspassion)

Goede Vrijdag was de martel- en sterfdag van Jezus, de 104e dag van het jaar 2017.

EU Diversity, EU Tolerance and “EU Barbarians” In Paris

Sarah Lucy Halimi was thrown out of the window of the third floor Paris apartment while she begged her Muslim killer to spare her life.
The 66-year-old director of an Orthodox Jewish nursery was woken from her sleep when she was violently beaten by her twenty something Muslim neighbor who then dragged her to the window. 
She died on the street outside the building where she had lived for thirty years.

The killer had allegedly shouted, “Allahu Akbar”. In the tragic comedy of denial that every Islamic terrorism investigation inevitably becomes, the authorities are still hunting around for his motive.

Have mercy, my God, for the sake of my tears!
See here, before you heart and eyes weep bitterly. 

Have mercy, my God.

 

Wat is Bach toch allemachtig mooi. 

Moge dit nimmer verdwijnen in de voortschrijdende Europese islamisering.

De islam wordt door de EU fachisten moedwillig naar binnen geloodst om steeds meer chaos binnen Europa te creëren alles strikt volgens de Coudenhove Kalergi filosofie in zijn boek Praktischer Idealismus uit 1925 dat het volk van de toekomstige “Verenigde Staten van Europa” niet de oorspronkelijke volkeren van het Oude Continent zullen zijn, maar uit een soort beestachtige Untermenschen, veroorzaakt door rassenvermenging, zal bestaan.
 
Kalergi vermeldt in niet mis te verstane bewoordingen dat door het vermengen van de volkeren van Europa met Arabische en Aziatische rassen en kleur, een multi-etnisch kudde zal ontstaan, zonder enige kwaliteit en gemakkelijk controleerbaar door haar leiders.

De ongebreidelde instroom van, analfabete en criminelen wordt een véél grote probleem op termijn dan alle Marokkanen en Turken bij elkaar.
De bedoeling is zo'n 50-100 miljoen Afrikanen te importeren en op termijn de Noord-Afrikaanse landen bij de EU te trekken.
Tel daar de na-reizigers bij, hele families die door blijven fokken en je weet hoe laat het is / wordt.
Lang genoeg wegkijken en het wordt vrijwel onoplosbaar. Zie het Noord-Korea-probleem.   

Wanneer gaan mensen met een IQ boven de 0 dát nu eens inzien? 
Het heeft al met al een hoog Titanic gehalte. 
We laten het gebeuren alsof er niets aan gedaan kan worden. 
In plaats daarvan maken we ons heel druk over het klimaat, de zgn opwarming, panda's, slappe demonstraties tegen aanslagen, gaan hand in hand lopen en zeulen met een kruis door de straten.  
Velen zijn financieel afhankelijk van het asielkartel en de baantjescarrousel daaromheen.
Zij zullen dus nooit ontwaken. Er zijn duizenden (zo niet meer) direct en indirect betrokken bij de asielindustrie. Vastgoedhandelaren varen wel bij AZCs. Hele advocatenkantoren drijven op asielaanvragen. Talloze "hulpverleners" uit de semi-publieke sector verdienen hun dikbelegde bammetjes met asiel. 
Terwijl het is allang gebleken dat de zogenaamde gematigde moslims begrip hebben voor wat hun moslimbroeders doen en hun ook onderdak en steun bieden. 

Het is zorgwekkend, achterstandswijken zijn een rijke voedingsbodem voor islamisering in Europa
Met sociale controle dwing je de resterende niet-gelovige mensen mee te lopen met de massa in die wijk. Zoals een Mafia baardmans die met een grote collectezak geld ophaalt en er nauwkeurig gekeken wordt wie geen duit in de zak doet. En de politici kijken weg waardoor eenmaal 'veroverde' wijken niet meer teruggewonnen kunnen worden.
Abdel uit Trappes is veranderd van een doorsnee jongen in een strenggelovige moslim door de 'brigade de hadj' in zijn banlieue.  
Naast hoge werkloosheid en segregatie krijgt de fundamentalistische islam steeds meer greep op de moslimgemeenschap.

Dit is wat in NL aan de gang is. VVD CDA D66 GL zijn geen capabele partijen want ze kijken bewust weg. Ons land verzuipt in z'n gekte 
Salafisten zijn moslims, en er is maar 1 islam. Elk vergoelijkend geluid is gewoon wegkijken en wachten op het kromzwaard.Door het blijven goedpraten en bagatelliseren van de islamisering door d66 en groen links, zal het uiteindelijk op een gewapend conflict uit lopen. In geheel West Europa. 
Waar men ook ter wereld komt overal waar moslims wonen is het armoe troef dat kan ook niet anders met zo'n geloof.
De onnozele westerlingen spelen voor de barmhartige Samaritaan door ze voedsel, medische zorg en onderdak te geven.
Verwacht echter geen dankbaarheid dat woord is hun vreemd. 

Citaat uit Volkskrant column van vandaag:
  "Het is deze generatie die de weg plaveit voor degenen die na ons komen.
Ik ben trots op mijn donkerogige soldiers, de toekomst van mijn land.
Shoutout naar alle strijders; het leven kan mij geen grotere eer schenken dan jullie tot mijn generatiegenoten te mogen rekenen."


Het is de 5e colonne.
De gastcolumnist Izz ad-Din Ruhulessin schrijft bijv.
Het is de zwarte- en zandkleurige Nederlander die het publieke en commerciële leven in de machtscentra van ons land gaande houdt. De allochtoon nam complete bedrijfstakken over, of blies er zelf het leven in. (nogal wat islamitische allochtonen zijn elders het leven uitgeblazen) Met Arabische precisie gooit hij ter ondersteuning van zijn verhaal alle allochtonen op een hoop. Niemand kiest er vrijwillig voor om zijn geboortegrond voorgoed te verlaten.
Hij gaat er slim aan voorbij dat nagenoeg alle Turken en Marokkanen niet gevlucht zijn.
De columnist schetst hoe tot overname zal worden gekomen; het is niet langer ons land maar zijn land. De VK is de spreekbuis van de anti-Nederlanders.


De schrijver is het ideologie zwartekousen-mannetje op de eerste Chrislijke Paasdag Izz Ad-Din Ruhulessin: www.youtube.com... 

Om geheel met het integratie-denken mee te gaan verkoopt Albert Heijn voortaan ook geen "Paasstollen" meer; alleen nog maar "Feeststollen" pbs.twimg.com...
 
Voor u  straks veel "jankplezier" als je dochters en kleinkinderen in boerka lopen, verkracht worden en slavin mogen spelen !
Dit is niet de dreiging van het salafisme, dit is de dreiging van de Islam. 
Het salafisme kent geen andere Koran of Hadith of een ietwat andere versie. Dit zijn de problemen die inherent zijn aan een steeds grotere aanwezigheid van de Islam binnen een van origine onislamitisch Europees land. 
 
PARIJS VALT Barbarians” In Paris. De Franse media hield het stil (net als alle andere eu- media). Het incident wordt afgedaan als "burenruzie"
 

Andrei Tarkovsky - The Sacrifice - J.S. Bach - Matthew PassionIs er een oplossing, jazeker  = elke form van religie uit de Europese NL grondwet = daar beleid op maken.     

Vrolijk Pasen

De Vieze Man verkoopt paaskuikentjes - Van Kooten en De Bie

Geen opmerkingen: