4/01/2017

BREXIT- De EU is in totale paniek.- Miljonairs verlaten de EULanden

De EU GERAAKT IN  paniek. 

Nu het doek al gedeeltelijk valt voor de transferunie, heeft de EU geen antwoord op de effecten in de complete rand van arme lidstaten.
De Britten laten zich niet  de les door die rokkendragende EU bleekscheten lezen..
Iedereen die het tegendeel beweert is naïef en dom.


Juncker dreigt Timmermans dreigt...De Unie zet in op een vechtscheiding, probeert de verantwoordelijkheid daarvoor van zich af te schuiven en hoopt daarmee andere nettobetalers slaafs te houden.De EU en iets tot een goed einde brengen ? Woorden die bij Juncker, Verhofstadt en Timmermans horen zijn woorden als alcoholist, sociopaat, narcist, opruiing, fascisme e.d. 

Andere EU- nettobetalers d.h.NEDERLAND en Duitsland krijgen een enorme DREUN om de geldstroom van noordwest Europa naar het zuiden en oosten te moeten voldoen

Nederland was deze eeuw pro rata de grootste netto betaler van de EU.Het lijkt toch het meest voor de hand liggend dat May veruit de beste papieren heeft.
Wat in het echt nu gaat gebeuren is dat er naast onderhandelingen met de E.U., handelsovereenkomsten gesloten gaan worden met de VS, China, Rusland en dan zijn er nog 51 andere landen in de gemenbest. 
Als het VK zich daarmee kan bedruipen dan heeft Brussel geen enkel pressiemiddel meer.  


Met een lege geldkist
Iedere wereldwijde depressie heeft een monetaire revolutie nodig gehad om de weg te banen naar de volgende bubbel. Eerst het loslaten van de regel dat voor ieder bankbiljet ook goud aanwezig moest zijn in de kluis. Daarna dat je met een bankbiljet goud kon afhalen. Fiatgeld, etc. Het vertrouwen onder geld wordt steeds verder ondermijnt.

Draghi is nu bezig met indirecte monetaire financiering. Voor de show gaat het nieuwe geld via de kapitaalmarkt naar overheden met een gat in de hand. Ondanks duidelijke economische opleving wordt dit beleid niet gematigd. 

Een nieuwe oververhitting en bubbel wordt niet voorkomen, en als de volgende bubbel barst, is het onduidelijk welk gereedschap de ECB nog rest. 
 Ontmantelen die bende!!
Het komt er op neer dat geen enkel probleem in de EU is opgelost. 
Griekenland, banken in Italië en Dld, enorme werkloosheid in de zuidelijke landen, de enorme schulden. 
Ik zou als ik de EU was niet zo`n grote bek hebben en hopen dat alles goed gaat. Want mijn god, we lopen echt langs een afgrond.

Met een massaal vertrek van rijken vanwege immigratie alarmerend signaal en zal tot massaal banenverlies leiden/  
Mensen met een vermogen van $ 1 miljoen of meer ontvluchten in steeds grotere getalen de Europese Unie. 
Eén van de belangrijkste redenen: de massale immigratie van miljoenen moslims, en de almaar groter wordende maatschappelijke en religieuze spanningen die hierdoor ontstaan, inclusief het toenemende aantal islamitische terreuraanslagen. 

In 2016 verlieten 4000 miljonairs Duitsland, vier keer zoveel als een jaar eerder. Uit het percentueel meest geïslamiseerde land van Europa, Frankrijk, vertrokken in 2016 maar liefst 12.000 miljonairs, en dit jaar al 10.000.
 Sputnik NewsNW-Wealth 

 

Als het VK de sekte levend verlaat, is het eerste schaap over de dam. 

De rest van de EU vormt ongeveer de ene helft van de handel door het Britse rijk. 
De andere helft wordt door EU-importheffingen en andere EU ellende gehinderd. Iets waar het VK in april 2019 al vanaf kan zijn. 

Leden van de Commonwealth hebben al diverse handelsverdragen met de EU, dus het VK kan via via al meer handel drijven met de EU zonder nieuwe akkoorden dan men denkt.
Nu de Europese economie in de EU lidstaten slechter groeit dan alle andere continenten en fundamentele monetaire problemen heeft, is op de lange termijn handel met de hele wereld aanmerkelijk interessanter dan alleen met een setje klanten dat steeds minder te besteden heeft, en steeds meer gefêteerd willen worden alvorens een aankoop te doen.Geen opmerkingen: