3/02/2017

We zijn KRISTALHELDER en wakker- liegende Dijsselbloem!

Met doormodderen in de Europese Unie is helemaal niks mis. 
Problemen met Griekenland en banken worden stapje voor stapje opgelost en dat werkt politiek gezien gewoon het beste 
 zegt Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën en voorzitter van de eurogroep, in een gesprek met financieel-economische journalisten. 
 “Ik vind doormodderen helemaal niet erg, dat is wat politici doen. Zolang je maar voortmoddert in de goede richting, ben je goed bezig.” 


Dijsselbloem staat erg nuchter in de discussie over de toekomst van de Europese Unie. Hij sprak geen voorkeur uit voor de vijf scenario’s die voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie woensdag presenteerde voor de EU.
 “Ik ben dol op  grote gebaren. Het zou vast sommige problemen oplossen, maar ook onmiddellijk weer nieuwe problemen creëren.” Dijsselbloem wil een zesde scenario aan die van Juncker toevoegen: “Ik heb één scenario gemist, namelijk ‘let’s finish what we started with’.” 

met het  plan van de centrale bankiers (BIS) is alle bedrijven opkopen met het eigen gedrukte monopolie geld. Door iedereen verslaafd te maken aan het ‘gratis’ geld (QE), vooral blijven lenen nu de rente zgn. laag staat. 
 Het morbide plan van de leugenaar Dijsselbloem en de centrale bankiers (BIS)is alle bedrijven opkopen met het eigen gedrukte monopolie geld.  Door iedereen verslaafd te maken aan het ‘gratis’ geld (QE), vooral blijven lenen nu de rente zgn. laag staat. straks CASH GELD weg....... En WAT gebeurt er als de rente stijgt?!!!!! Resultaat Europa is in handen van de centrale bankiers en er heerst totale dictatuur.
-
Dijsselbloem wil dat de EU de bankenunie afmaakt en de Europese buitengrenzen bewaakt. Aan weidse vergezichten heeft hij geen behoefte.
 -
Omdat en vooral de EU politiek en Mario Draghi bezig zijn om zijn rijke bancaire vriendjes en beleggers nog rijker te maken en er voor te zorgen dat zij nog meer land en vastgoed in handen krijgen.  Mogen we zulke mensen geboefte noemen? Ja, dat mag. 


Want tegelijk praten ze allemaal dit gedrag goed onder de Leugen, dat het beter gaat met de economieën in de Eurozone en dat de werkeloosheid dalende is. Dat zijn pertinente leugens die slechts en alleen verkocht kunnen worden als gevolg van het boekhoudkundig anders opstellen van die cijfers. 
Kortgezegd: de meetwaarden worden geniepig aangepast. 
Lees dit artikel van 18 oktober 2016 waarin toelicht is hoe de cijfers positief gemaakt worden door een wetswijziging en door het weglaten van ZZP’ers. Iedereen die een beetje opgelet heeft weet dat de ontslagrondes bij grote bedrijven volop in het nieuws zijn geweest. 


En wie profiteren er vooral van al dat geld? 
Juist ja: de rijken der aarde. Politici liegen de economie onbeschaamd positief met het vooruitzicht van een mooie carrière bij een bank of als EU commissaris.  
De media zitten in de zak van het grote geld, dus die slingeren het positieve beeld dat de EU-politici-acteurs verkopen, graag de ether in. 

Het gaat niet beter met de economie: het lijkt beter te gaan met de economie omdat de rijke toplaag flink aan het geld rondpompen is met vers geschapen geld. 
En de financiële meevallers voor de schatkist zijn er natuurlijk altijd vlak voor verkiezingstijd, dus dat dit een teken zou zijn van economische opleving gelooft alleen ‘jan met de pet’ die niet nadenkt.

--
Dijsselbloem erkent dat het doormodderen met de Griekse crisis slecht kan zijn voor de euro. “Het aanhoudende gezeur over Griekenland is schadelijk voor de beeldvorming van de eurozone. Griekenland blijft het beeld domineren.”
Ja , want dan worden mensen wakker, inderdaad en dat is lastig hè
voor jou gore PvdA EU leugens he Dijsselbloem!!
WANT HET IS DE SCHULD VAN Mario Draghi 

Mario Draghi de man die als Vice President bij Goldman Sachs verantwoordelijk was voor de schulden-swapdeals met Griekenland . Onder zijn hoede werd Griekenland vakkundig gemolesteerd, gesloopt, opgekocht (lees hier hoe en waarom). Dit werd goed in beeld gebracht in onderstaande documentaire van de VPRO uit 2012. Op 27 november, kwam de VPRO met een uitzending van het programma Tegenlicht met de titel ‘Geldscheppers‘.  Hierin wordt getoond hoe de ECB € 80 miljard per maand bijdrukt waarmee vooral staatsobligaties van grote beleggers opgekocht blijken te worden. Het is zeker de moeite waard om het programma met een kritische blik te bekijken.

Eind maart komen de Europese regeringsleiders in Rome bijeen om over de toekomst van de EU na te denken. De aanleiding daarvoor is de aanstaande Brexit.

EN HOPELIJK OOK NEDERLAND NEXIT


WE blijven wakker hoor!

Blogartikel februari 2017 - ECB drukt € 80 miljard per maand bij waarmee bedrijven en staatsobligaties opgekocht worden!


Ze (centrale planners) anticiperen op de ‘exit vote’ van de Italianen door nog meer digitaal geld vanuit het niets te scheppen om als een soort kapitaalbuffer te fungeren tegen de verwachte financiële markt daling na de stemming..... de Vrije markt economie…
Laat me niet lachen het lijkt sterk op de centrale geleide plan economie ten tijde van de USSR, de EUSSR dus is geslaagd tot op zekere hoogte!!
De plan van de centrale bankiers (BIS) is alle bedrijven opkopen met het eigen gedrukte monopolie geld. Door iedereen verslaafd te maken aan het ‘gratis’ geld (QE), vooral blijven lenen nu de rente zgn. laag staat. Het lijkt erop dat de ECB de jezuïet Draghi erop uit is de euro gecontroleerd te laten imploderen. Dat heet en zet je schrap voor een sterke waardedaling van de euro.
Het morbide plan van de centrale bankiers (BIS)was- is alle bedrijven opkopen met het eigen gedrukte monopolie geld.  Door iedereen verslaafd te maken aan het ‘gratis’ geld (QE), vooral blijven lenen nu de rente zgn. laag staat. straks CASH GELD weg....... En WAT gebeurt er als de rente stijgt?!!!!! Resultaat Europa is in handen van de centrale bankiers en er heerst totale dictatuur. 

Mario Draghi, de man die als Vice President bij Goldman Sachs verantwoordelijk was voor de schulden-swapdeals met Griekenland is ook president van de Europese Centrale Bank. 
Onder zijn hoede werd Griekenland vakkundig gemolesteerd, gesloopt, opgekocht (lees hier hoe en waarom). Dit werd goed in beeld gebracht in onderstaande documentaire van de VPRO uit 2012. Op 27 november, kwam de VPRO met een uitzending van het programma Tegenlicht met de titel ‘Geldscheppers‘.  Hierin wordt getoond hoe de ECB € 80 miljard per maand bijdrukt waarmee vooral staatsobligaties van grote beleggers opgekocht blijken te worden. Het is zeker de moeite waard om het programma met een kritische blik te bekijken.

Het programma brengt in beeld hoe bijvoorbeeld de Nederlandse Bank (DNB) namens de ECB geld creëert met de aankoop van obligatieportefeuilles.  Dat gaat bijvoorbeeld zo: 
Iemand heeft in het verleden staatsobligaties gekocht voor 20 miljoen. De bankiers van DNB kijken op de markt welke obligaties te koop aangeboden worden en kopen die op. Om die aankoop te doen wordt dat geld uit het niets gecreëerd. Met 1 druk op de knop wordt dus de 20 miljoen gecreëerd om die obligaties van een belegger te kopen.  Deze krijgt de 20 miljoen uitgekeerd die daarvoor nog niet bestond. En omdat de ECB via instanties als de Nederlandse Bank aan het spel van de opkoop van obligaties meedoet, drijft dat de prijzen op.  Er is zogezegd een bieder bijgekomen op de markt. Een bieder met een wonderbaarlijke oliepot aan geld die alles opkoopt wat los en vast zit op die obligatiemarkt. Zo maken obligatiehandelaren grote winsten dankzij de ECB.
Dat geld (die € 80 miljard per maand) zou eigenlijk bedoeld zijn om door te sijpelen naar de markt.  Banken zouden zo makkelijker leningen in de markt weg moeten kunnen zetten (tegen lage rentes) aan de ondernemers!! Die ondernemers zouden dit moeten kunnen investeren.  In de praktijk komt het er echter op neer dat het gecreëerde geld vooral blijft hangen binnen de instituten van grote beleggers Die gebruiken dat geld weer om bijvoorbeeld overnames te doen en meestal gaan overnames van bedrijven gepaard met het samenvoegen met andere bedrijven, waarop dan de ontslagrondes voor de burger volgen.  Dat is dan weer  ongunstig voor de markt. Sowieso kun je je afvragen wat het effect van het bijdrukken van € 80 miljard per maand op het financiële stelsel is, als je dit een paar jaar lang volhoudt. 

Dat betekent simpelweg keihard ‘geldontwaarding’.   Maar de voelbaarheid van die geldontwaarding is er nauwelijks, omdat het geld vooral gebruikt wordt om investeringen van beleggers (in bijvoorbeeld staatsobligaties) op te kopen. Het geld blijft dus vooral eenzijdig hangen bij de rijke toplagen. 
Deze krijgen door de aankopen van de ECB feitelijk nog meer geld om mee te beleggen en zo komt het geld niet in de markt terecht, maar blijft het circuleren in de wereld van de beleggers. Dat voorkomt de verwachtte hyperinflatie. Ondertussen wordt het geld nauwelijks aangewend om bijvoorbeeld infrastructurele projecten of andere werkgelegenheids-stimuli op te starten. Het zogenaamde positieve effect op de economie is dus vooral een propaganda beeld dat de media het volk voor moeten houden.

Het lijkt er vooral op de EU politiek en Mario Draghi bezig is om zijn rijke bancaire vriendjes en beleggers nog rijker te maken en er voor te zorgen dat zij nog meer land en vastgoed in handen krijgen.  Mogen we zulke mensen geboefte noemen? Ja, dat mag. 


Want tegelijk praten ze allemaal dit gedrag goed onder de Leugen, dat het beter gaat met de economieën in de Eurozone en dat de werkeloosheid dalende is. Dat zijn pertinente leugens die slechts en alleen verkocht kunnen worden als gevolg van het boekhoudkundig anders opstellen van die cijfers. 
Kortgezegd: de meetwaarden worden geniepig aangepast. 
Lees dit artikel van 18 oktober 2016 waarin toelicht is hoe de cijfers positief gemaakt worden door een wetswijziging en door het weglaten van ZZP’ers. Iedereen die een beetje opgelet heeft weet dat de ontslagrondes bij grote bedrijven volop in het nieuws zijn geweest. 

En overheden maar bezuinigen en het volk uitknijpen met belastingverhogingen. Het volk moet betalen om het geldscheppingsproces van de ECB te vergoelijken. 

En wie profiteren er vooral van al dat geld? 
Juist ja: de rijken der aarde. Politici liegen de economie onbeschaamd positief met het vooruitzicht van een mooie carrière bij een bank of als EU commissaris.  
De media zitten in de zak van het grote geld, dus die slingeren het positieve beeld dat de EU-politici-acteurs verkopen, graag de ether in. 

Het gaat niet beter met de economie: het lijkt beter te gaan met de economie omdat de rijke toplaag flink aan het geld rondpompen is met vers geschapen geld. 
En de financiële meevallers voor de schatkist zijn er natuurlijk altijd vlak voor verkiezingstijd, dus dat dit een teken zou zijn van economische opleving gelooft alleen ‘jan met de pet’ die niet nadenkt.


De enige manier om dit roversbende-systeem op de schop te krijgen is doordat het volk in opstand komt. 
Misschien is daar het wachten ook wel op. Onvrede en weerstand in de maatschappij kun je instigeren, stimuleren, aanwakkeren en kanaliseren. 
Daar heb je bijvoorbeeld mensen als Donald Trump voor. 

We zien dan ook wereldwijd een beweging naar rechts. 
Misschien is dat ook wel de planning. want wat gebeurt er dan als onder die rechtse regeringen de economie inklapt? 

Ja, dan wacht je de chaos die ontstaat af, dan kunnen ze de schuld aan rechts geven en kun je een nieuw systeem (dat je al op de plank hebt liggen) implementeren. 

Dat alles natuurlijk wel in de wetenschap dat je deze ‘happy hour’ ECB geldscheppingstijd hebt kunnen benutten om nog meer land en vastgoed in handen van de rijken der aarde te brengen. 
Het voorwerk, dat we nu verricht zien worden, schept de condities voor de opkomst van een grote nieuwe sterke leider in Duitsland Martin Schulz- Zoon van de kampvoerder in het KZ zoals we dat in de jaren ’30 in Duitsland zagen. Mark my words.


Het plan van de centrale bankiers (BIS) is om alle bedrijven op te kopen met het eigen gedrukte monopolie euro dollar geld. Door iedereen verslaafd te maken aan het ‘gratis’ geld (QE), 


Nog een bewijs dat bankiers (EU-politici incluis) liegend blijven weg komen met massale manipulaties. 
Deutsche Bank is met maar €60,- miljoen beboet voor wereldwijde goud en zilver manipulatie. Zelf hebben ze €60,- miljoen in biljetten van 500 op een wc rol zitten.

“2016 is shaping up as the year when countless conspiracy theories will be confirmed to be non-conspiracy fact: from central bank rigging of capital markets, to political rigging of elections, to media rigging of public sentiment, and now, commercial bank rigging of both silver and gold. In short, “tinfoil hat-wearing nutjobs living in their parents basement” were right all along.”
http://www.zerohedge.com/news/2016-12-03/deutsche-bank-pays-60-million-settle-gold-manipulation-lawsuit


Geen opmerkingen: