3/02/2017

‘Walk of shame’: Zweedse ‘feministische’ regering

‘Walk of shame’: Zweedse ‘FAKE feministische’ regering met hoofddoek op bezoek bij Iraanse president

Het ultieme bewijs dat vrouwen de hoofddoek vrijwillig dragen.
Sarcastischer kan het bijna niet: terwijl de linkse Zweedse regering de Amerikaanse Donald Trump boos om uitleg vroeg over zijn ‘kijk eens wat er in Zweden gebeurt’ opmerking, braken in de beruchte Stockholmse migrantenvoorstad Rinkeby massale rellen uit toen honderden moslimjongeren auto’s in brand staken en de politie met stenen bekogelden. 

Juist het tonen van eigen kracht wordt in de moslim wereld meer gewaardeerd dan slaafse volgzaamheid.  

Volgens het persbureau AP rekruteert een aan Al-Qaeda verbonden groep moslims in de hoofdstad om in de toekomst oorlog te gaan voeren tegen de Zweedse overheid. 
                       Zweedse vrouwelijke ministers in Teheran

De Zweedse minister van handel Ann Linde en andere vrouwelijke leden van het Zweedse cabinet ontmoetten in Teheran de Iraanse president Rouhani. Alle delegatieleden waren gehuld in hijabs, chadors en lange kleding.
De Zweedse regering presenteert zichzelf als ‘eerste feministische regering ter wereld’. Volgens de regeringsverklaring betekent dit dat ‘sekse gelijkheid centraal staat in de prioriteiten. Dit is een mensenrecht en een zaak van democratie en rechtvaardigheid’.Het kabinet bestaat uit 12 vrouwen en 10 mannen.

Iraanse vrouwenrecht-activiste ‘Europese vrouwelijke politici hypocriet’
De Zweedse ministers negeren met hun gesluierde bezoek aan Rouhani de Iraanse vrouwenrecht-activiste Masih Alinejad die Europese vrouwelijke politici oproept om ‘voor hun eigen waardigheid te staan’ en om te weigeren tegemoet te komen aan de dwingende hijab-eis als ze Iran bezoeken’. En ’Europese vrouwelijke politici zijn hypocriet, ze komen op voor Franse moslima’s die protesteren tegen de burka-ban, omdat ze denken dat dwang slecht is. Maar als het om Iran gaat, geven ze alleen maar om geld’.  

https://i.ytimg.com/vi/wFqb1bvDSlk/maxresdefault.jpgVN Watch ‘Zweeds verraad van rechten Iraanse vrouw’
De scène in Teheran staat in scherp contrast met het feministische standpunt waarmee vicepremier Isabella Lövin zich tegen de Amerikaanse president Donald Trump keerde, in haar oproep ‘de wereld heeft een sterk leiderschap nodig dat opkomt voor vrouwenrechten’.
VN Watch een NGO voor mensenrechten, sprak haar teleurstelling uit dat ‘de eerste feministische regering ter wereld haar principes opoffert en de rechten van Iraanse vrouwen verraadt’ en spreekt van een ‘walk of shame’.
 

 Canada Free Press, 13 februari 2017

 
UN Watch, 12 februari 2017

De Franse presidentskandiaat Marine Le Pen is op werkbezoek in Libanon om de naamsbekendheid van haar rechtse partij Front National internationaal te vergroten.  Dat is gelukt. 21 FEBRUARI 2017  stond een gesprek gepland met de soennitisch islamitische geestelijk leider Abdel-Latif Deriane. Die eiste dat Madame Marine Le Pen hem ontmoette met een sluier. Echt niet, zei Marine. Dan maar geen gesprek. Dan heb je karakter. Le Pen bezocht twee jaar geleden een imam van een Egyptische moskee.   Daar hoefde ze haar hoofd ook niet te bedekken. Geen enkele reden dus om dat nu wel te doen, stelde ze ferm. Daarom kan deze powervrouw vandaag nog een uurtje vrij nemen, want Sjeik Deriane wil haar ook niet onder ogen komen als ze haar haren zomaar onbedekt laat. Dansende haren – quelle horreur! Gelukkig hoeft de voorvrouw van de rechtse partij deze vernederende taferelen niet te ondergaan wanneer ze de komende dagen met christelijke leiders praat. Die accepteren haar als de volwaardige vrouw die ze is en gaan af op wat ze te zeggen heeft. Tenslotte heeft een stukje stof op je hoofd helemaal niets te maken met de inhoud van je hart.

De partij van Le Pen neemt het openlijk op voor christenen in het Midden-Oosten. De goede banden tussen Frankrijk en Libanon stammen uit de beginjaren van de vorige eeuw. Na de verschillende oorlogen in Libanon, hielp het land van Le Pen de Libanezen met de heropbouw van hun land. Aan het eind van deze middag ontmoet Miss Libanon de leider van een grote christelijke partij. Ook de president van Libanon hangt die religie aan. Iets minder dan de helft van de bevolking gelooft in God en niet in Allah. 

Premier Saad Hariri is een soennitische moslim die hoopt dat de wereld de islam los gaat zien van islamitische terreur die de wereld overspoelt. Als de islam wil worden gezien en geaccepteerd als de vredelievende, verbindende religie die ‘t dus ook volgens premier Hariri is, is stap één het stoppen met de vernedering van vrouwen. Stap twee is het vastklinken in de sharia en de Grondwetten van islamitische landen van vrouwenrechten. Zolang het zelfs op de door liberale moslima’s in het leven geroepen No Hijab Dag veel moslimvrouwen niet is toegestaan om knellende gewaden en doekjes af te werpen, is er nog een wereld te winnen.

Libanon is een door Frankrijk gestichte staat.
In het begin was het bevolkt met minimaal 80% christenen als bewoner. Nu is dat nog maar 40%, dankzij het Islamisme.
Honderdduizenden Palestijnen zijn door Jordanië naar Libanon gejaagd en zijn samen met de Soennieten en sjiieten een geboortegolf begonnen. 

Bravo Marine Le Pen! Wanneer laat de NOS en RTL dit zien?

Zweedse vrouwenregering met minister van Handel Ann Linde brachten een bezoek aan Iran.
Ze liepen in een rij voor president Rouhani gekleed in lange jassen,volledig bedekt met grote sluiers, hyabs,chadors. Rouhani liet meer dan 3000 mensen executeren en daarbij 70 vrouwen.   

Werkelijk schandalig om je als vrouw en zeker als regering je zo te laten behandelen, onderwerpen. Wat een laffe bende die Zweedse vrouwen regering.

 

Geen opmerkingen: