3/01/2017

VVD keldert naar 10 en 21 zetels voor FvD in Landelijke Peiling

Ik vond het al zo raar dat de weglachend platonische leugenaar VVD toch steeds maar weer boven de 10 zetels uitkwam in de peilingen. Echt niemand die ik ken gaat stemmen op die liegende partij. Deze peiling is behoorlijk echt.

dahaaglodewijk.pngMet nog twee weken te gaan tot TK2017 zijn er opmerkelijke verschuivingen te melden in de Stijlloze Poll.

De Nederlandhatende eurofielenpartij VVD verliest 31 van de 41 zetels en daalt desastreus naar 10 zetels. 
GeenPeil, het democratisch initiatief dat 4 miljoen+ betrokken Nederlanders naar de Referendumstembus wist te trekken, stijgt naar 10 zetels/stemkastjes. Lijstcombinatie PvdA/DENK heeft het zwaar door de kwaadaardige uitspraken van Kuzu en de corrupte Tichelaar, en komt uit op 2 zetels. 

Het hartverwarmende optreden van de sympathieke Thierry Baudet (Forum voor Democratie) bij het carnaval in Den Bosch en zijn bezoek door hele land  heeft ervoor gezorgd voor reuzensprong naar 21 zetels. 
Mevrouw Simons en haar pronte Sylvana's (foto) zijn goed voor zes blauwe Art1kel 1-stoeltjes en Ancilla van de PiratenPartij evenaart D66 en staat op 5 zetels. 
Geert Wilders (PVV) gaat naar 78 zetels, dus die kabinetsformatie is in één middag beklonken, en dan kan er op donderdagochtend 16 maart aanstaande begonnen worden met grensbewaking en mediaparksluitingen alsook met de invoering van het verbod op feeststollen, verstopeieren en gesubsidieerde toneelvoorstellingen met Halina Reijn, en de stekker uit Afrika en Brussel.

Sommige peilingsbureaus (I&O research of de "rode"Hond) proberen misschien nog een winnersgevoel op links te creëren.
We hebben ,,kennelijk,, de beste EU- GELDOPBRENGST -zorg in Europa www.zorgwijzer.nl... Het zou niet mogen, dat wij hier ook zo'n scenario krijgen. De werkende mensen zijn het zat en willen een rechtste wind om de grote lente schoonmaak te houden.  

De uitslag wordt echt heel anders dan wat de staatsmedia ons willen laten geloven (Oekraïne, Brexit, Trump). Maar alles moet uit de kast gehaald worden. Zelfs 50 plus- Krol kapot maken. Maar nepnieuws werkt niet meer. Leve social media.


Mooie peiling! Ik ben benieuwd! 
Deze peiling zou kunnen kloppen, met enig probleem dat de stembureaus een versnipperaar speciaal voor pvv stembiljetten hebben in opdracht van de EU- elite......wie weet 

Een beetje moeite doen:
Ga zelf waarnemen bij het stemmen tellen.
Elke stemgerechtigde burger mag dit.
Voor het sluiten van het stemlokaal keurig je even aanmelden bij de voorzitter.
Van te voren even de procedure op internet opzoeken.
mens-en-samenleving.infonu.nl...
Heb ik ook gedaan.
Kreeg zelfs koffie van de voorzitter.
Uitslagen hoor je dan, en je kan later checken of dit inderdaad is doorgegeven.Bij de NPO lijken ze met hand en tand het huidige TK establishment (m.u.v. de PVV) in het zadel te houden. Met name op links.
Ook weer sneu om te zien hoe Pauw en Jinek gisteravond de rechtse nieuwkomer Jan Roos weg wilden zetten als man die geen recht van spreken heeft. 

Het gaat in zo'n interview om de partij VNL en niet om Jan zou je denken. 
Maar hij werd wederom flauw en persoonlijk aangevallen op zijn vorige baan. Dat kan wel. Maar zijn legitieme democratische uitleg werd niet geaccepteerd. Het klapmomentje van Pechtold echter wel.  Hij mocht Jan een trap nageven. De geveinsde verbaasdheid van Roos was makkelijker om aan te zien dan de oprechte haat van Pechtold naar een een collega-volksvertegenwoordiger met een andere mening. 
Roos werd in eerste instantie door Jinek ter verantwoording geroepen voor zijn typetje als verslaggever bij PowNed. Moet kunnen, maar uiterst beroerde ver-kie-zings-jour-na-lis-tiek. Het had niets van doen met de verkiezingen of de standpunten van VNL. Zeer onprofessioneel en bevooroordeeld van de normaal best scherpe Jinek, die overigens ondanks haar fout werd verdedigd door Pauw.

Al met al is het droevig gesteld met de staatsomroep. 
De NPO in zijn huidige vorm is een beetje klaar. Objectieve (politieke) verslaggeving behoord aldaar tot het verleden.
De Jineks, Pauws, van Nieuwkerks, Wittemans, Tweebeekes c.s. weten er van. 

Zij lijken hun journalistieke geloofwaardigheid te hebben vergooid voor de hand die hen momenteel voedt.  

Afgelopen 30 jaar beleid is overleden.

Nog 2 weken mensen! Laten we met zijn allen ook naar de stembus gaan.
Laten we hopen dat FvD, PvdD, PVV,en ergens nog een SGP de nieuwe kabinetsformatie gaat worden.

Stel je eens voor dat dit de uitslag word. Opeens is er weer geld voor onderwijs, zorg, ouderen en al het andere goede dat de afgelopen decennia verkwanseld is om maar vooral het buitenland en de EU Brussel van bakken geld te voorzien.

Een paar kleine kanttekeningen. 
Wel of geen Nexit is waarschijnlijk binnenkort niet meer zo relevant omdat de Euro en de EU vanzelf gaan imploderen.
Als NL verstandig is verlaten ze op tijd het zinkende schip.

Ik ruil ze graag in, die ervaren kartelbestuurders . Dat heet democratie. Iets waar de VVDD66 een uitgesproken tegenstander van is in woord en daad.

Opheffen van de EU of een NEXIT betekent echt niet het eind van de EEG. Handel valt echt niet stil.
Onze boeren en tuinders leverden maar wat graag aan Rusland. Dit is door de EU gestopt. De Economische schade is enorm. 

NL maakt geen winst op zijn EU lidmaatschap. NL maakt verliesgevende omzet binnen de EU en inderdaad ook verliesgevende omzet levert helaas verkeerde  banen op, gesubsidieerde banen. (Vergelijk met gratis patat verkopen in je patatkraam, gaat niet lang goed). Nederlandse export is voor meer dan de helft doorvoerhandel.
Bij een Nexit blijven Rotterdam en Duitsland gewoon op de zelfde coördinaten liggen. Ook de democratie is weer terug herstellen: die is nl al afgeschaft na de beslissingen van Maastricht, en het negeren van ons eerste referendum in 2005.

Nogmaals: een Nexit scheelt 5% a 10% aan belastingbetalersgeld, waarvan vervolgens de douane, de diplomatieke dienst en het wetgevende grondpersoneel kunnen worden uitgebreid en dan nog houd je belastingbetalersgeld over, wat terug kan naar de rechtmatige eigenaren: De Nederlande belastingbetaler. Bovendien is een bilateraal handelsverdrag met de VS, Rusland en China op korte termijn te realiseren, wat vanuit de EU een onmogelijkheid is.  
We hebben nog geen idee over de intelligentie waarmee op de achtergrond al jaren wordt gewerkt aan een Nexit. 
Tientallen academici zijn dit tot in de puntjes aan het voorbereiden. Je hoort het wel als het zo ver is.

UK was een netto betaler aan de EU.
Het EU-lidmaatschap kost dus meer dan het aan subsidie oplevert. 
Nu bepalen de Engelsen zelf en niet Brussel waar hun geld binnen het VK wordt geïnvesteerd.
Dus laat de Engelsen zelf de prioriteiten bepalen. Cornwell of elders. 
En niet via een schimmige EU- regeling bedacht ergens in Brussel.  

Ik wens de Britten dan ook heel veel succes toe,  want het worden wel even een paar lastige jaartjes na jarenlang opgedrongen dictaat uit Brussel.


Geen opmerkingen: