3/04/2017

Vae victis! – “Wee de overwonnenen!” Unterirdischer Karneval in Mainz, Köln und Düsseldorf:

Onderaards carnaval in Mainz, Keulen en Düsseldorf: Amerikanen verontwaardigd over uitbeelding van een onthoofde Trump

Amerikaner empört über Darstellung eines geköpften Trump...

Diesjährige Faschings-Motive: Feige und erbärmlich

Wie Breitbart berichtet,  sind viele US-Bürger empört über die mehrfachen Darstellungen eines enthaupteten Trump. 
Die deutschen Karneval-Hochburgen demonstrierten mit ihrer einseitigen Kritik an Trump und der AfD, wes Geistes Kind sie übernommen hat. 

Wie unsere Medien und Politiker sind auch sie der linken, "politisch korrekten" Meinungs-Diktatur verfallen.
Selbst im Dritten Reich waren die Umzüge freier als heute.

Jammer dat ze met niet met een afgehakte kop Merkel aan het hossen waren, dat was beter geweest.

Hier de linkse smeerlap Tilly uit Düsseldorf die deze prutwagen heeft gebouwt ! Leeft in een commune!
 
Zoals Breitbart bericht, zijn vele burgers in de VS verontwaardigd over de meerdere uitbeeldingen van een onthoofde Trump. De Duitse carnavalsbolwerken lieten met hun eenzijdige kritiek op Trump en de AfD zien wiens geesteskind hen heeft overgenomen. 
Net zoals onze media en politici zijn ook zij ten prooi gevallen aan de linkse, “politiek-correcte” meningsdictatuur. 

Zelfs in het Derde Rijk waren de optochten vrijer dan tegenwoordig. Het recente carnaval zal de geschiedenis van de Duitse carnavalscultuur ingaan als dag der schande!

Ook het carnaval is ten offer gevallen aan de Links-totalitaire tijdgeest
En hebben de cultuur van het onthoofden al overgenomen van die verrijkende extremistische asylanten.

Wat zouden de Trump-haters Merkel, Juncker en Schulz blij geweest zijn als ze tijdens het carnaval eens in Mainz, Keulen en Düsseldorf waren gaan kijken. Alles prima, alles naar hun zin. 
Want alles wat de afschaffers van Duitsland aan leugen-propaganda tegen Trump, tegen Polen, tegen de Brexit of tegen de AfD propageren en met behulp van hun systeemmedia onder het volk brengen, werd één op één na gewauweld door de carnavalsvierders.

De thema’s voor de optochten van dit jaar waren neergezet alsof ze inhoudelijk en qua thema door de Kanselarij, de SPIEGEL of de taz waren gedicteerd. Nooit was een carnavalsoptocht onnodiger dan deze.

De drie machtigste carnavalsverenigingen voldeden braaf aan alle richtlijnen van de Duitsland- en Europa-afschaffers
In plaats van de islam op de korrel te nemen (die had verleden jaar in Duitsland meermaals een bloedbad aangericht), besloten de organisatoren van de carnavalsoptochten om maar liever voor de gemakkelijke, absoluut laffe en “politiek-correcte” weg te kiezen.

Uitgerekend de politicus die met de islam de strijd aanbindt (ja, die religie, die Duitsland en Europa bedreigt, die verantwoordelijk is voor meer dan 30.000 terroristische aanvallen overal ter wereld, die kinderen met bomgordels de wisse dood instuurt, die westerse toeristen overal ter wereld gijzelt teneinde hun regeringen geld af te persen, die 300 miljoen “ongelovigen” in de loop van haar expansiegeschiedenis bruut vermoordde, die verantwoordelijk was voor de Keulse seks-pogrom 2015/16, die Duitsland wil omvormen tot een islamitische staat, desnoods ook nog met behulp van terreur en moord, die dagelijks 6.000 meisjes seksueel verminkt – waaraan volgens de VN per dan zo’n 2000 meisjes sterven enz., enz., enz.) Uitgerekend dus met Trump, die hieraan in zijn land een eind wil maken (waarvoor hij van het Amerikaanse volk het mandaat ontving) gingen de laffe carnavalsorganisatoren de strijd aan.

De carnavalsoptochten waren altijd al beroemd om hun meedogenloze afrekening met de binnenlandse politiek. 
Zo was het in elk geval in de Bondsrepubliek. Maar met het begin van de Berlijnse EU- republiek veranderden ook zij. 
Steeds meer naar links, steeds meer verbonden met de politieke, zeg maar links-totalitaire tijdgeest, zijn ze tegenwoordig alleen nog maar een van de talloze podia der linkse propaganda.

Miljoenen Amerikanen zagen hoe Duitsers het hoofd van hun president eisen
De foto’s gingen in ieder geval de wereld over. 
Ook de VS zagen hoe hun nieuw gekozen president hier wordt bejegend. Deze heeft, in tegenstelling tot zijn gevierde voorganger, nog geen enkele dag oorlog gevoerd, heeft geen bevel tot moord gegeven zoals zijn voorganger, heeft tot nu toe geen belofte gebroken, zoals de laatste, en heeft ook geen door Links aangevraagde Nobelprijs voor de Vrede ontvangen voor hij überhaupt een voet in het Oval Office zette. Maar hij werd gediaboliseerd, zoals nog geen enkele politicus vóór hem.

Achter deze anti-Trump-campagne staan machtige krachten. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze meer democratie en vrijheid beloven, maar precies voor het tegendeel zorgen: minder democratie, minder vrijheid, minder
 verscheidenheid van mening, minder culturele verscheidenheid.

Ze zijn de krachten van het Kwaad, wiens bekendste gezichten de miljardair van de VS Soros (een nazi-collborateur), het internationale grootkapitaal (voorvechter van een wereld zonder landen en grenzen met als doelstelling handelsstromen zonder barrière), de tot socialistische partij verworden VS-Democraten (Clintons) en niet in de laatste plaats de wereldwijd meest succesvolle statenvernietigster Angela Merkel zijn.

In plaats van zich tegen deze krachten te weer te stellen, koos men in de carnavalsbolwerken de gemakkelijke weg; één, die hen op goedkope wijze erkenning en geld voor toekomstige evenementen in het vooruitzicht stelde.
De carnavalsoptochten dit jaar tonen aan: Duitsland´s elites treffen voorbereidingen voor de overname van ons land door de islam en de met hem collaborerende linksen

Het verschil tussen de tweede en derde bestorming door de islam van Europa? Bij de tweede bestorming schaarden de Europeanen zich aanéén en konden hun continent nog een maal voor de poorten van Wenen succesvol verdedigen tegen de aanstormende Turken. 
De uitzondering vormde hoe dan ook Frankrijk, dat zich aan de kant van Osmaanse legers opstelde. In elk geval eerden de Europeanen toen hun helden en diegenen die in de strijd gesneuveld gevallen.

Thans, bij de derde bestorming van Europa door de islam, is het precies het omgekeerde het geval: de Europese elites bevinden zich nagenoeg zonder uitzondering aan de kant van de bezetters en de Europese helden, die hun continent willen redden, worden door de “elites” gestileerd tot vijanden, terwijl ze de verraders binnen de eigen gelederen bejubelen.

Precies zo zien de voorwaarden van een ten ondergaand, van een stervend volk en continent eruit. 

Laat meteen alle Amerikaanse hulp aan dat zieke land intrekken. 
Eerst het heilige roomse rijk met de inquisitie, 
daarna Napoleon die Europa veroverde, maar tegen Rusland het onderspit dolf. Daarna Hitler die ook Europa veroverde maar ook tegen Rusland in het zand moest bijten.
En nu potverdorie weer een EU dat meent Rusland te moeten bedreigen? 

Geef het door. 
1086 Nederlandse rechters hebben een petitie getekend waarin staat dat
uitspraken van de Amerikaanse president Trump de rechtstaat ondermijnen. 
Dat is bijna de helft van het totale aantal rechters in Nederland, 2400. 
De petitie is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor de Rechtspraak (NVvR) die zijn Amerikaanse collega’s wil steunen. 
Trump bespotte de Amerikaanse rechters door ze “zogenaamde rechters te noemen”. Dat was nadat een rechtbank een streep had gehaald door Trumps inreisverbod voor inwoners uit zeven moslimlanden.

Door vervolgens toch een politiek standpunt in te nemen via een petitie en te zeggen dat je daarmee ‘geen politiek standpunt’ inneemt, maar ‘een signaal wilt afgeven’, is zoals met elke paradox, zelfs na lang knarsetanden met je hersenen, niet te rijmen. 
Want politiek geladen is het, althans dat vermoeden vestigt de rechterlijke macht hier op zich, en niet eens zozeer tegen Trump, die de woorden “zogenaamde rechters” in de mond nam, maar ook tegen Geert Wilders. 
Wilders was degene die de rechterlijke macht in Nederland ‘foprechters’ noemde en haar daarmee wellicht op haar ziel trapte. 
Althans, dat leid ik nu noodzakelijkerwijs af uit de veroordeling van Trumps woorden, die ‘het vertrouwen in rechters zouden beschamen’. 
 
Links zal geen medelijden hebben met ouderen en andersdenkenden. Zoals in Nigeria de christenen afgeslacht worden, zo zal de dag komen over Europa. Denk daar aan als U op 15 maart stemt.Alleen de Europese volkeren kunnen deze nachtmerrie nog beëindigen. 
Laten we daaraan vasthouden en zoveel mogelijk medestanders op de been zien te krijgen om de enkele rechtgeaarde nationalistische rechtse leiders te steunen. Het helaas niet anders meer.


 

Geen opmerkingen: