3/10/2017

UPDATE Neen RUTTE de Turkse minister mag binnenkomen "als toerist"

Deze symptoom- verklaring heeft de Nederlandse regering zojuist gepubliceerd:
Het Nederlands kabinet heeft besloten om de landingsrechten voor het toestel van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu in Nederland in te trekken.
Na een openbare oproep aan Turkse Nederlanders om massaal deel te nemen aan een publieke manifestatie met minister Cavusoglu in Rotterdam op zaterdag 11 maart, is de openbare orde en veiligheid in het geding gekomen. 


Dus eindelijk erkent Rutte dat Wilders het wel degelijk bij het rechte eind heeft.
 
Wat een achterbakse VVDverkiezingsstunt. Was hij maar zo doortastend geweest bij MH17.  Mark rutte zijn woorden zijn geen knip voor de neus waard. 
Het is al ze een schande dat deze vent die 300 landgenoten vermoord door hun over oorlogsgebied te laten vliegen diep onder de steen heeft getrapt voor politiek gewin.
Deze man zou moeten veroordeeld worden voor dood door schuld.

 
En denk je dat PVV-kiezers wél willen luisteren, Mark!
We zitten in de laatste dagen voordat de stembureaus opengaan, en het leek daarom VVD-lijsttrekker Mark Rutte nog maar eens een goed idee om de kiezer op z’n blote knietjes te smeken om alsjeblieft niet op zijn grote concurrent – de PVV – te gaan stemmen. Doe je dat wel, dan krijg je… chaos! Oh nee, chaos! Niet de chaos! Maar wel dus die zogenaamd gevreesde chaos, aldus premier Rutte vandaag in De Telegraaf:

En zo doorzichtig, Mark. Hier komt schaakmat....
Wat een politieke poppenkast weer en iedereen trapt erin. Feit blijft dat die Turkse minister gewoon in NL zijn zegje gaat doen, je kan hier namelijk geen verbod op instellen. Landingsrechten intrekken? Hahaha een vertegenwoodiger navo lid kan landen waar hij wil. Daar zijn in Brussel artikeltjes voor gemaakt en ook ondertekent door EU- NL. 
VOOR DE VERKIEZINGSSHOW landt ie in Brussel of gewoon in Zavetem en heeft hij die landingsrechten niet eens nodig en komt met de auto naar Nederland. Zo heeft iedereen zijn zin.
D
e Turkse minister gaat gewoon door met zijn tournee langs diverse kebabzaken en Moskeen door heel Nederland en Rutte kan zeggen dat hij de landing heeft tegengehouden.

Het loopt Rutte dun uit de broekspijpen voor Geert, zondag nodigt hij die turk uit op de thee. Zo kennen we Markje weer. En geen dubbele loyaliteiten, aan dubbele paspoorten en dubbele paspoorten in de Tweede Kamer, dat durft Rutte niet.
Vraag me af of dit slim is. De turkse minster met een verhaaltje in de woonkamer van de Turkse consul, waarmee het redelijk snel was overgewaaid. Nu maakt Rutte er een diplomatieke rel van, wat de Sultan Erdo alleen maar in zijn voordeel gaat gebruiken. 


The Spectator Index @spectatorindex
BREAKING: Erdogan says the Netherlands are 'Nazi remnants and fascists'
En zo zal ook de laatste Turk naar DENK overkruipen
Zijn de linkse partijen  hun islamistische gijzelnemers kwijt.
Kunnen we ze zich eindelijk van de rest van de samenleving laten afdrijven. 
Laat de sancties nu maar komen. 
Nederturken die van plan waren om te gaan demonstreren? Ik neem aan dat de handel van deze mensen meegerekend wordt in de cijfers van het CBS? 
www.rvo.nl...  

"Mooi" gedreig al vanuit Ankara. Van de NOS tt pagina 105 : "Cavusoglu dreigde vanochtend met harde economische en politieke sancties."  Hoe ironisch, een geluk bij een ongeluk die verkiezingen hier. Ben alleen benieuwd of Rutte ook zijn poot stijf houdt na woensdag. 
Maar die opmerking van o.a. de zichzelf benoemde schaduw "premier" gladbak D66 Pechtold doet het ergste vermoeden: www.elsevier.nl... Pechtold: als Turkse minister na 15 maart komt, is dat handreiking.

 - A. Pechtold: het zou een mooie handreiking zijn als hij na de verkiezingen komt.
- In 2008 heeft Erdogan besloten dat er geen campagne voor verkiezingen buiten Turkije georganiseerd mogen worden. 

Onze politieke kartelelite, waaronder goedlachse EU-consul Rutte, blijven deze ellende(lingen) faciliteren.

Na 15 maart is dit verleden tijd
En keer op keer als Kuzu&co. voorstellen doet waar de nekharen van overeind staan zal de rest van ons land ze vriendelijk toch dringen verzoeken hun koffers te pakken.
Dit land wordt weer langzaamaan van ons!

 
Koenders en Rutte en Pechtold  kunnen de Turkse ministers niet tegenhouden als toerist zijnde.

 "Koenders vertelde Cavusoglu dat hij zijn bezoek ongewenst vindt, niet zal faciliteren en hem ook niet zal ontmoeten.  
Ook zegt Koenders dat Nederland ‘op geen enkele manier medewerking zal verlenen’ aan het bezoek.  
 Normaal gesproken ontvangen buitenlandse bewindslieden ministeriële steun, maar dat blijft in dit geval blijft dat uit." verklaarde Koenders merkbaar zenuwachtig!

 Dus als de Turkse minister zijn eigen landgenoten gaat toespreken over een referendum waar ze in hun thuisland over mogen stemmen, is het wederom niet correct want dan is het een diplomatiek, politiek bezoek. Benieuwd of er nu ook 0 politieagenten de boel gaan begeleiden? 
Maar als de EU=BRD niet in staat was deze afgevaardigde van de Erdocratie tegen te houden, dan is het EU land Nederland ,,Bück dich, dass ist ein Befehl  ! ,, dat al helemaal niet. 

 Dit is weer typisch zo'n walgelijk voorbeeld waarvan EU-fielen dan zeggen dat je als EU samen veel sterker staat in allerlei onderhandelingen. Net zo ongewenst als van Baalen die op een podium in Kiev gaat staan om campagne te voeren.
De boodschap is dus: ''Op geen enkele manier medewerking verlenen’ betekent gewoon een Turkse minister die met eigen bewapende beveiliging in ons land  komt en met een obligate toeteroptocht inclusief zwaaiende vlaggen achter zich aantrekt , overal waar hij zich begeeft
Na 1940 de 2e ongevraagde intocht van een buitenlandse mogendheid, met dank -alweer- aan onze ruggengraatloze bestuurde. 
Strikt genomen faciliteren de Nederlandse staatsburgers met 2e paspoort nu de  inmenging Turkse (dus buitenlandse) aangelegenheden. 
 
En zo stevent Turkije af om een islamofascistische dictatuur te worden. Gefaciliteerd door Bert Koenders. 
Koenders, het Afrikalovertje, zit met z´n gedachten helemaal niet bij AK-  die pas 150 journalisten oppakten en vastzetten, onder andere de Duits-Turkse Deniz Yücel van Die Welt. Quote: ´drie nachten in de kelder van een politiebureau, bleek later. In een ruimte zonder ramen. Zijn familie, advocaat, zijn werkgever in New York: Nissenbaum mocht niemand bellen tot hij op de derde dag na zijn arrestatie op het vliegtuig naar de VS werd gezet.´

We hebben ome Erdo gehoord met zijn dreigementen aan het adres van de Turken in Duitsland. 
Als de sultan zijn zin niet krijgt zal die via onder andere de Turkse media en de schotelantennes deze drie miljoen Turken mobiliseren en tot verzet oproepen. Precies zoals een dictator te werk gaat. 
In Duitsland speelden eerder deze week soortgelijke issues. 
De Duitse regering zag zogenaamd niets in een bezoek van Cavusoglu, maar hij kwam toch. Vanaf het balkon van het Turkse consulaat in Hamburg sprak hij aanhangers van Erdogans AK-partij toe.
Met deze grondwetswijziging komt de absolute macht een stap dichterbij voor Erdogan. Hij kan onder meer per decreet regeren, de functie van premier wordt afgeschaft en hij kan tot het jaar 2029 blijven zitten."

www.elsevier.nl...

Maar het ruggengraatloze Afrikalover Koenders zit met zijn gedachten bij  schone jonge meisjes uit Mali, Uganda, Eritrea etc. et cetera die maar wat graag de witte blanke geldverslindende man een handje wilden ´helpen´.
De diplomaat Koenders heeft Nederland al jaren geleden in de verkoop gedaan.
Deze man heeft meer schade aangericht dan 10 tsunami's ooit hadden kunnen doen. 


Dhr. Koenders stelde vorig jaar nog dat hij het omgekeerde ongewenst vond.

Koenders lafjes in Turkije: Geen inmenging in Nederland
29 augustus 2016 - Minister van buitenlandse zaken Bert Koenders is vandaag in Ankara voor overleg over de opgelopen spanningen tussen Nederland en Turkije. Hij hield de Turkse regering onder meer voor dat Nederland geen Turkse inmenging wil in Nederlandse aangelegenheden.

Lang geleden vertelde een collega van Marokkaanse afkomst. Geschikte kerel. 
Hij maakte ooit eens een opmerking:"Over 100 jaar bestaat jullie regering alleen nog maar uit Marokkanen en Turken. Let op mijn woorden. Over 100 jaar". 
Van die 100 jaar zijn er nu 40 voorbij.

Vervolgens moet nu vanaf 15 maart een nieuwe regering zich eens goed op de kop krabben over de vraag wat ze nou met die Turken moeten in de toekomst.
Mensen met twee paspoorten, twee broodheren en een dubbele moraal. Kunnen die mensen in twee zulk verschillende landen leven en werken?  Als er een keer stront aan de knikker is met Turkije, hoef je van een groot deel van Nederland niet te rekenen.

Na 1 generatie zou er eigenlijk verplicht voor één nationaliteit gekozen moeten worden. En dan ook echt deportatie.
Moet jij 's kijken hoe snel de Europese Turken dan druk gaan zetten op hun eigen regering om het mogelijk te maken van het geërfde turkse staatsburgerschap af te komen. Want dan komt de pot met goud in gevaar.

Alle burgers uit andere Europese landen hebben die verplichting al!!

Het is dus niet vreemd dat een NAVO-lid een referendum in een ander land organiseert om een dictatuur in te kunnen stellen. WANT DAT IS DE EU OOK !!
Maar ook al is Turkije  een NAVO bondgenoot en een aspirant lid van de EU. Het godkeizercomplex begint wel een beetje uit de hand te lopen. De Sultan Erdogan is ondertussen hard op weg is om een Turkse 1933 te doen. Het stappenplan lijkt er in elk geval verdacht veel op.
We hebben een nieuwe dictator erbij die meet met twee maten,
Daarna is het een kwestie van een terreuraanslag faken (a la Reichstagbrand) om alles en iedereen op te sluiten en tot slot alle politieke en intellectuele tegenstand uitmoorden (nacht van de lange messen) nadat de fam Von Amsberg en de regering naar Argentinië zijn gevlucht. En de EUropese bestuurders hebben hem groot gemaakt.

HET PARTIJKARTEL b u k k e n dus diep, heel heel diep. Koenders/Rutte: Waf, waf, waf. Ik zei het al eerder het blijft bij blaffen. En dat wil opnieuw gekozen worden ! 
Wij zijn een land zonder leger, zonder grenzen en de facto zonder soevereiniteit. Wij kunnen slechts bukken en vragen of ze a.u.b. een beetje voorzichtig willen doen. Volksverraad nr zoveel. Geef de macht aan EU en je bepaald niet alleen niet wie er in mag maar ook nog niet wie er uit mag (uitzettingen).

Bedankt bakellende en rutte , beide geschiedenis na de boekdrukkunst gestudeerd de leugens zijn er al lezende ingebracht.
Rutte heeft gewoon geen zin in een meute joelende Turken vlak voor de verkiezingen op TV, want dat speelt DE RECHTSE PARTIJEN in de kaart. Dàt is het hele probleem.
Hoe gek het ook klinkt, ik juich dit bezoek en de propaganda voor de sultan Erdo toe. 
Laat ze eerst maar lekker toeteren in hun Mercedessen en met Turkse vlaggen zwaaien hier. Meer stemmen voor rechts.
Dat de bijeenkomst uit de hand gaat lopen staat praktisch vast, meer stemmen voor rechts.


15 maart en het begin van verandering volgt. 
Decimeer de VVD/pvda/D666/en kinderpartij groenlinks jassus klavertje, ik lieg over mijn naam.

15 maart mensen , tijd voor de afstraffing.

Geen opmerkingen: