3/11/2017

Turkse minister als 'ongewenste vreemdeling' terug naar Duitsland, ME tegenover Turkse betogers.

Noodbevel van kracht bij Turkse consulaat en ambtswoning consul

Geert Wilders hoeft helemaal geen campagne te voeren.  
In afwachting van beelden van de komst van duizenden Turksevlaggenzwaaiers naar 010 ga ik maar even naar de verkiezingen van het jeugdjournaal kijken. Bij de laatste verkiezingen werd Wilders tot winnaar uitgeroepen. Tot grote schrik van de presentatoren.

Na de incidenten in Duitsland en nú dus in Nederland; mag het overduidelijk zijn wat voor vlees wij in de kuip hebben. Het kan dan ook niet anders, dat de regenten der EUSSR morgen onverwijld en als één blok achter Nederland gaan staan.
 Alle besprekingen met Turkije beëindigen, Erdogan en de zijnen tot "personas non grata" uitroepen en alle handelsbetrekkingen en financiële steun acuut bevriezen.


De Turkse minister Cavusoglu mocht vandaag in Metz, Frankrijk, wel de schapen/wolven toespreken. www.lemonde.fr... 

Burgemeester Aboutaleb heeft de Straatweg en de Westblaak afgesloten vanwege de komst van de Turkse minister Kaya naar Rotterdam. 
                                      live Blog gesloten
Volg het laatste nieuws in dit liveblog.  
Toch wel een dingetje dit. Minister schreeuwend naar een ander auto gebracht,  
Wel komisch eigenlijk. Ze wilden dat gekke minister vrouwtje , zittend in haar gepantserde mercedes wegtakelen en dat vond ze blijkbaar niet leuk, dus stapte ze krijsend uit. Hup, afgevoerd in een andere auto en in sneltreinvaart onder escorte afvoeren, terug naar germania. Opgeruimd staat netjes. Nu die andere 2000 turken daar bij dat consulaat nog kwijt zien te raken.

Perfecte timing vlak voor 15 maart! Het gaat een lange nacht worden..


Rotterdam - De Turkse minister van Familiezaken, Fatma Betül Sayan Kaya, wil over land naar Rotterdam komen. Premier Rutte zorgde eerder vandaag dat het vliegtuig van een andere Turkse minister niet in Nederland kon landen.
Volgens Turkse media is de minister van Familiezaken nu per auto vanuit Duitsland onderweg naar Rotterdam. 

Kopje koffie mogen drinken

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam laat weten op alles voorbereid te zijn. "We houden ook contact met de Belgen mocht ze via die route reizen. Rond het consulaat is alles afgezet en daar geldt nu een noodbevel. Alleen bewoners mogen erdoor en bijvoorbeeld een bestelbusje van Albert Heijn", stelt Aboutaleb.
De Rotterdamse burgemeester vervolgt: 
"Mocht zij in auto komen met een Duits diplomatiek kenteken dan zullen we haar met respect ontvangen, het is een minister. Ze mag dan naar het consulaat om bij wijze van spreken een kopje koffie te drinken, maar we laten verder niemand toe. Dus er valt voor haar weinig toe te spreken."Kristallnaach - BAP

 ROTTERDAM - De Turkse minister voor Familiezaken, Fatma Betul Kaya, is per auto uit Duitsland naar Nederland gekomen.
Ze arriveerde tegen half acht in Rotterdam. 

Een medewerker van de minister plaatste op Twitter een foto waarop te zien is dat mensen van haar gevolg in gesprek zijn met Nederlandse agenten. Gelukkig zit onze Minister van Defensie er bovenop! twitter.com... 
Aardig detail,
ik hoor net dat ze zich wel degelijk dient te identificeren ondanks haar diplomatenstatus.
Dit blijkbaar vanwege Aboutalabs noodbevel.

De Turkse president Erdogan noemt Nederland in een toespraak fascistisch en nazistisch.   Toemaar !!
Hij dreigt Nederlandse diplomaten het land uit te zetten en vluchten uit Nederland te weren. 
Opruiing pur sang.

Een van de handlangers van de sultan heeft het nu zelfs over de ongelovigen in de "Holanda Eyalet".
Wat zij hiermee bedoelen is dat ze Nederland al als wingewest zien en dat de Nederlanders ongehoorzame ongelovigen zijn.....
Opgefokte massa-hysterie, gejank over slachtofferschap, hypocrisie, getraineer, gedreig, geïntimideer, chantage-praktijken, leugenachtigheid, bloedzuigerij, gescheld en platte beledigingen; alle bekende ingrediënten uit het islamitische gedragspatroon worden uit de onwelriekende islamitische kast getrokken. 

Dit zijn Gouden Tijden voor de PVV van Wilders. 
Hij waarschuwde ons al jaren voor Turkije en haar nederturken. Altijd met de oogkleppen op, HET politici-kartel!!

Opmerkelijk: Turkse beveiligers bezetten  gewoon een stukje NL waar de politie geen zeggenschap meer heeft. 
Dit zou het einde van tolerantie t.a.v de multiculturele samenleving kunnen betekenen zelfs bij links. Wat een onbeschaamde wan vertoning van die turken.

Even opletten: 
 het grondgebied van een consulaat of ambassade is GEEN grondgebied van dat betreffende land. Dat is één van de grootste misvattingen in de diplomatieke wereld. Het is gewoon grondgebied van het land waar de ambassade of het consulaat in staat.
Een ambassade of consulaat geniet echter wel onschendbaarheid, en onder de diplomatieke verdragen kan alleen toegang verleend worden door de consul of ambassadeur.  
 
De Turkse TV
: roept de Nederturken op om de straat op te geen en te gaan protesteren. Als de echt de "pleuris uitbreekt" wordt het knap vervelend voor hen. Je weet dan onmiddellijk dat:
1.Geert Wilders de verkiezingen gaat winnen. Met alle maatregelen van dien.
2.Elke Nederlander vanaf heden een graftiefushekel aan turken zal krijgen.

NPO1: Wie is de Mol,
NPO2: Slappe info over de verkiezingen,
NPO3: Nietszeggende soap.
CNN: edition.cnn.com />Erdogan: Dutch Leaders Like Nazis. 

RTV-Rijnmond: Heel cool dat Maikel Coolmans van RTV-Rijnmond alles filmt:www.periscope.tv... 

Op de livestream snijden de alahu akbars door de lucht. Rutte zal de nodige fatwa's om zijn oren krijgen.
De Twitter van DENK en aanhang...
En die 3de generatie turken maar vragen " wanneer zien ze ons als Nederlander".

Ondanks het noodbevel en dat alles is afgesloten rond het consulaat komen er steeds meer Turken bij. Nu zo'n 500 demonstranten voor het consulaat en ca 200 aan de zijkant.
 -kanaal 76 trt turk   www.periscope.tv...

Als Turken met democratische middelen hun democratie willen afschaffen, dan doen ze dat maar.  Türkei droht mit Nato-Austritt..bild.de... Ik zeg: DOEN, niet dreigen  
 The sight of Islamists chanting "Alluha Akbar" on the streets of Rotterdam surely only benefits Geert Wilders. Dutch election in 4 days. 
Hoe moet TimmerFrans dit nu allemaal gaat rechtbreien? Je geeft dat  land miljarden om wat mensen tegen te houden en nu keert het zich alsnog tegen je...Mochten de vluchtelingen nu door de Turken alsnog worden doorgelaten, dan is dat tevens het einde van de EU. 

De Nederlanders zijn het kotszat!! en dat zal de overheid gaan weten NEXIT! We hebben de democratie. We hebben de verlichting doorgemaakt. We hebben het intellect. Van dat liever Turcks dan Paaps is de houdbaarheidsdatum nu wel  verlopen. Kom maar op met die VOC mentaliteit!!

1. Wilt u dat uw Nederland een enclave van Ankara wordt?
2. Of wilt u dat Nederland voor altijd Nederland blijft? 


PAK UW STEM TERUG  op 15 maart. 

Geen opmerkingen: