3/08/2017

SP-tuig vernielt verkiezingsposters VNL

Het is tegenwoordig elke dag raak en steeds weer zijn het linkse partijen die de vrijheid van meningsuiting niet respecteren.

Jasper Albers / Twitter
DENK laat zich van zijn meest intolerante kant zien,  plakt het bord vol posters, ook over die van VNL

Daar gaan we weer hoor: links tuig heeft wéér verkiezingsposters vernield van VNL, de partij van lijsttrekker Jan Roos. Eerder misdroegen GroenLinks-activisten en DENK-fans zich door die posters te verkloten. Dit keer ook SP .

bastards 

Je ziet daar dus een poster van de SP die gewoon bovenop de verkiezingsposter van VNL is geplakt. 
Normale activisten — wat betekent: réchtse mensen — plakken die posters heel netjes op dit soort borden en zorgen ervoor dat ze de posters van anderen niet bedekken. Misschien dat er een beetje overlap kan zijn, maar niet op zo’n manier dat je de tekst niet meer kunt lezen en niet weet wie er op de poster van de andere partij staat. Een hoekje hier, een hoekje daar, zeg maar.

Helaas zijn linkse activisten geen normale mensen. Als zij een andere partij zien, en zeker een partij die réchts is, móéten ze zich laten gaan. 
Hun ware fascistische aard komt dan boven en hoppa, voor je het weet is de verkiezingsposter van de rechtse partij in kwestie niet of nauwelijks zichtbaar. 
Triest natuurlijk, maar helaas was dit niet het enige bord waarop SP-tuig los is gegaan in Limburg. 

Het is tegenwoordig elke dag raak en steeds weer zijn het linkse activisten die de vrijheid van meningsuiting niet respecteren.

Daar gaan we weer hoor: links tuig heeft wéér verkiezingsposters vernield van VNL, de partij van lijsttrekker Jan Roos. Eerder misdroegen GroenLinks-activisten en DENK-fans zich door die posters te verkloten. Dit keer zit de SP erachter.

gaan we weer
Marc Wachter, de regiocoördinator van VNL in die provincie, heeft namelijk nog veel meer foto’s van andere borden waarop de socialisten precies hetzelfde deden. Dit is er ook nog één. Let wel, hier heeft de SP hun poster bovenop één van de PvdA én 50Plus geplakt, en is de poster van VNL helemaal verscheurd.

Typisch links. En maar roepen dat ze zo ‘sociaal’ en ‘tolerant’ zijn.

Geen wonder dat Emile Roemer voorspelt dat zijn partij nog een eindsprint gaat maken. Als het aan SP’ers ligt weet de kiezer niet eens dat er andere partijen meedoen. 
Dan ben je dus écht van het padje.
 In gesprek met de Twentsche Courant Tubantia laat de knetterrode socialist namelijk weten dat hij ervan overtuigd is dat de verkiezingen uiteindelijk zullen uitmonden in een tweestrijd tussen de VVD en de PVV CDA D66 en de SP.
Ik hoor het u denken: ‘Dat kan hij toch nooit echt gezegd hebben? 
Dit moet wel nepnieuws zijn!’ Nou nee, meneer de Maoist is bloedserieus:
Geen opmerkingen: