3/13/2017

Rutte en Merkel spraken af jaarlijks tot 250.000 vluchtelingen uit Turkije te halen


De hypocriete aap komt uit de mouw: Mark Rutte en Angela Merkel sloten ACHTERBAKS in het geheim een akkoord met Turkije om Europa jaarlijks 150.000 tot 250.000 nepvluchtelingen te laten opnemen. 

Die informatie deelden ze niet mee aan andere Europese leiders. 
Rutte boog voor de EU. Maar nu met de Turkije-rel geeft de EU niet thuis. 
FVD wil het EU-associatieverdrag met Turkije opzeggen en snel een referendum over het Nederlandse EU-lidmaatschap. 

Stem woensdag Forum voor Democratie (Lijst 16).

https://fvd.nl/standpunten/europese-unie

 6. März 2016: Der damalige türkische Ministerpräsident Ahmet Davutoglu (l.) trifft sich mit Kanzlerin Angela Merkel (CDU) und dem niederländischen Regierungschef Mark Rutte in der Brüsseler Vertretung Ankaras, um Details des EU-Türkei-Flüchtlingsdeals zu besprechen

Mark Rutte, een grotere hypocriet en opportunist is er niet. De man hangt werkelijk van leugens aan elkaar. En maar grijnzen en mensen de les lezen als ze hem bekritiseren.

Dit is dus hoe Rutte dit grote immigratiespel (en het spel met Turkije!) speelt. Publiekelijk, voor de camera’s, doet hij net alsof hij immigratie- en Erdogan-kritisch is. Als vervolgens niemand meekijkt zet hij zijn masker snel af en toont hij zijn ware aard. En die aard van Rutte blijkt verdacht veel te lijken op die van Alexander Pechtold en Jesse Klaver.
Het kan nu zijn, dat Rutte zich vanavond bij het debat met Wilders afmeldt. In het kader van het “landsbelang aangaande Turkije”. 


Nederland en Duitsland spraken af jaarlijks 150.000 tot 250.000 vluchtelingen uit Turkije te halen en toe te laten in de EU. Dat schrijft ook de Duitse krant Die Welt. 
Die aantallen en de afspraak met Turkije zouden de andere Europese lidstaten niet zijn meegedeeld. www.welt.de...

Is dat demokratie zeg ? puur machtsmisbruik zonder publieke toestemming, achter de coulissen bedisseld. Diktatoriaal regeren dat is europa, geen enkele geloofwaardigheid meer !


Geen opmerkingen: