3/01/2017

Rothschild bankier Emmanuel Macron, tegen het volk, Marine Le Pen.

Klimaatverandering: is niets anders dan een codewoord voor de 'elite'. Klimaatverandering heeft niets, maar dan ook niets met de natuur, het milieu, CO2 of zogenaamd smeltende ijskappen te maken.
Klimaatverandering: iedereen even arm maken door de armoede vanuit Afrika en het Midden-Oosten naar Het Westen te halen.
De kandidaat van de elite, globalist en oud Rothschild bankier Emmanuel Macron, neemt het op tegen de kandidaat van het volk, Marine Le Pen.
Macron wordt gefinancierd door de VVD.
M. Rutte heeft connecties met voormalig bankier Henri Castries, voorzitter van de Bilderberg groep.

 
De Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron, die tussen 2014 en 2016 minister van Economische Zaken was in de socialistische regering van premier Valls, heeft tijdens een debat over klimaatverandering gezegd dat Europa zich moet neerleggen bij het feit dat de massale immigratie van moslims nog veel groter zal worden. 

Macron, voormalig investeringsbankier van de beruchte Banque Rothschild, is de gewenste tegenkandidaat van de elite tegen Front National leider Marine Le Pen, die de immigratie juist wil stoppen. 

Vorig jaar werkte Macron nauw samen met Hillary Clinton, en hadden beide
 politici een privé ontmoeting om te bespreken hoe de snel groeiende 
vrijheidsbewegingen in Amerika en Europa in de kiem moeten worden
 gesmoord. 

‘We zijn een wereld van grote migraties ingegaan waar we meer en meer van zullen krijgen,’ zei Macron tegen het publiek. 

‘In de komende decennia zullen aanhoudende geopolitieke conflicten tot
migraties leiden, en ook migraties door klimaatverandering, omdat de planeet in een ernstige staat van onbalans verkeert.’ De linkse kandidaat liegt dus ijskoud  dat klimaatverandering een van de redenen is van de massale immigratie van moslims naar Europa sinds 2015.

‘Frankrijk zal dit niet kunnen tegenhouden, en Europa zal onmiddellijk getroffen worden,’ vervolgde hij. ‘We zullen een migratie fenomeen zien dat nog veel groter is dan we hebben gezien met Syrië.’ In 2016 richtte globalist Macron de D66-achtige links-liberale politieke partij ‘En Marche!’ op, die erg pro-EU en pro-immigratie is.

Media voeren hysterisch campagne voor linkse elite kandidaten

Zijn tegenstrever Marine Le Pen verweet de reguliere media ‘hysterisch
campagne te voeren’ voor Macron, net zoals de media in ons eigen land voortdurend D66 leider Alexander Pechtold en GroenLinks lijsttrekker Yasser Feras (beter bekend als ‘Jesse Klaver’) naar voren schuiven en in een zo positief mogelijk daglicht stellen.

Le Pen: ‘Meneer Macron ging onlangs naar Duitsland om zijn bewondering uit te spreken voor hun besluit om 1,5 miljoen migranten toe te laten. Het Franse volk kan de massa immigratie niet meer aan!’, een uitspraak waarvoor ze luid bijval kreeg van haar toehoorders.
De eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen vindt in april plaats. Als geen van de kandidaten een meerderheid behaalt, wordt in mei de tweede ronde georganiseerd. Steeds meer opiniepeilers geven haar een serieuze kans om (ook) deze tweede ronde te winnen en de nieuwe president van Frankrijk te worden.

‘Mensen worden wakker en willen nationale grenzen en trots terug’
Tijdens een bijeenkomst in Nantes vergeleek Le Pen zich met Donald Trump. ‘In de nieuwe wereld die nu ontstaat ben ik de beste persoon om namens Frankrijk te spreken.’ 
Ze wees op de ‘grote wereldwijde beweging waarin mensen wakker worden en terug willen naar nationale grenzen en nationale trots.’
De Front National leider beloofde van Frankrijk weer een ‘modelnatie’ te maken en het volk te ‘beschermen tegen de macht van het geld, de hebzucht van de private sector en het Trojaanse Paard van de EU.’

Buiten het gebouw probeerde de politie gewelddadige linkse demonstranten in toom te houden. Die verwondden drie agenten en gooiden talloze winkelruiten in. Le Pen noemde hen ‘krankzinnigen die een gevaar vormen voor de 
democratie.’

Nu tot op vandaag komen met de bootjes op bestelling duizenden vluchtelingen uit Afrika Europa binnen ondanks de zogenaamde buitengrenzenbewaking die ook al niet werkt.
De globalistische elite, welke vele vermoedelijk tot de elite van de vrijmetselarij behoren, zullen willens en wetens de soevereine landen naar de verdommenis helpen. 
Zo ook deze (inter) nationaal-socialist Macron, die net als Hollande, Frankrijk in chaos zal storten door ongelimiteerde toelating van bijna uitsluitend manlijke moslims.  

Grote wereldwijde beweging van mensen die wakker worden en terug willen naar hun nationale grenzen en nationale trots.
Vroeg of laat barst de bom en dan zullen de verantwoordelijke politici liegen: We hebben het niet zien aankomen. 
Maar wees er maar van overtuigd, ze zullen hun straf via de volksrechter niet meer kunnen ontlopen.
Het is al eerder gebeurd  en het zal ook weer gaan gebeuren , niets geleerd van het verleden , het is de elite zelf die over de kling gaat.
Ik denk dat de Fransen weer hun vertrouwde guillotine van stal halen en de koppen van de elite weer door de straten gaan rollen.
Het volk zal bepalen hoe ver dit gaat.
Madame Le Pen gaat winnen en dan het legionair inzetten, dan zal men eens zien hoe snel de onrust in Frankrijk opgelost zal zijn

Het  EU- politicikartel en elite hebben ons diep in de nesten gewerkt en alleen maar aan hun eigen hachje gedacht dat het volk een rekening moet betalen voor hun wanbeleid .

Bronnen
 

Geen opmerkingen: