3/04/2017

Peiling Maurice de Hond: meerderheid Nederlanders wil NEXIT

Het mag best eens gezegd worden: de voornaamste reden dat het eurofiele partijkartel ons land in het verderf heeft kunnen storten is dat wij steeds weer op dezelfde partijen en mensen stemmen. Ja, we worden af en toe boos, maar vervolgens houden we ze toch aan de macht.

Maar nu 2017 
Een meerderheid van de Nederlanders wil dat Nederland uit de Europese Unie stapt. Dat blijkt uit een peiling die half februari 2017 is uitgevoerd door peil.nl van Maurice de Hond. 

Forum voor Democratie heeft een nieuwe campagnevideo! En ja, het is er weer eentje met een bijzonder sterke en vooral ook belangrijke boodschap. Wat dan wel? Simpel: 
Nederland wordt verkwanseld. Aan de Europese Unie. Aan het Westen hatende nepasielzoekers. Aan managers in de zorg. ZZP’ers, MKB’ers, werkenden, mensen die van Nederland houden.
 Allemaal worden ze opgeofferd op het altaar van het multiculturalisme, het socialisme, het milieu-fanaticisme, en de eurofilie. Het mag best eens gezegd worden: de voornaamste reden dat het eurofiele partijkartel ons land in het verderf heeft kunnen storten is dat wij steeds weer op dezelfde partijen en mensen stemmen. Ja, we worden af en toe boos, maar vervolgens houden we ze toch aan de macht.
Forum voor Democratie heeft een nieuwe campagnevideo! 
En ja, het is er weer eentje met een bijzonder sterke en vooral ook belangrijke boodschap. 
Wat dan wel? Simpel: Nederland wordt verkwanseld. Aan de Europese Unie. Aan het Westen hatende nepasielzoekers. Aan managers in de zorg. ZZP’ers, MKB’ers, werkenden, mensen die van Nederland houden.
Allemaal worden ze opgeofferd op het altaar van het multiculturalisme, het socialisme, het milieu-fanaticisme, en de eurofilie.Samen pakken we onze stem terug op 15 maart! Forum Democratie

Geen opmerkingen: