3/06/2017

Nederland ‘Kies uw minister-president’.

Nederland zal de komst van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken waarschijnlijk niet kunnen tegenhouden. Dat zegt hoogleraar internationaal recht Geert-Jan Knoops. 
Mevlüt Cavusoglu wil in Rotterdam flink campagne voeren voor een ingrijpende wijziging van de Turkse grondwet.
De  ,,schijnheilige,,  EU- Lodewijk Asscher beloofde vanmiddag de juridische mogelijkheden te onderzoeken om het aangekondigde bezoek van Cavusoglu aan Rotterdam te voorkomen

Alle Duitsers zijn Nazis als ze in Duitsland hem de toegang ontzeggen en dat  Mevlüt Cavusoglu gewoon alsnog komt als de nazis hem toegang ontzeggen. 
*Alle* Turkse overheidsmedewerkers* hebben helemaal geen visa nodig - dit is een afspraak die de EU in het verleden heeft gemaakt. Enkel een gemeenteverbod is geldig wegens ernstige publieke onrust of storing. is 

En er worden geen Candlelight gedichten gepredikt .
Laat hmaar komen de reclame cadeautje voor de nieuwe partijen, we zetten   Gordon daar neer met 299 gays..

Nederland: President Bouterse persona non grataBouterse is/was staatshoofd, maar in Nederland persona non grata verklaard.Bij hem kan/kon het toen nog wel!


, 20 Juli 2010
"Coupleider Bouterse president" kopte toentertijd Trouw op de voorpagina na de verkiezing van Desi Bouterse als president van Suriname, een voormalige Nederlandse kolonie die in 1975 onafhankelijk werd. De oud-legerleider is in Nederland een paria. In 2000 werd hij tot elf jaar gevangenisstraf veroordeeld voor drugshandel, en hij wordt verdacht van medeplichtigheid bij de "8 december moorden" op vijftien politieke tegenstanders in 1982. Het proces hiervoor in Paramaribo loopt nog.
"Hij is hier niet welkom anders dan om zijn gevangenisstraf uit te zitten", was toen nog de reactie van de minister van Buitenlandse Zaken, Maxime Verhagen in 2010.


2017- Een bevriende NATO- natie - daar gaat het dus al fout.
Uit GEO- politieke belangen (o.a. NATO lidmaatschap Turkije) jezelf als EU en lidstaten zo onder druk laten zetten, toont niet de kracht van Erdogan, maar je enorme zwakte als ....'unie.'


Onder het partijkartel Rutte zal het EU-beleid geen spat veranderen. Die laat immers zijn oren naar Brussel hangen.-
En door zo'n stelletje sukkels laat EU POLITIEK zich chanteren? 

De *huidige* EU is zowel financieel-economisch als GEO- politiek een ramp.
En intussen is de economische groei in Turkije gehalveerd, daalt de lira sterk in waarde, is het land effectief ook een dictatuur, loopt het land leeg op de Syrië oorlog en wordt het land kaal geroofd door de familie en de vriendjes van Erdogan, allemaal onder de slogan dat Turkije het recht heeft op de eerste plaats in de vaart der volkeren, want het heeft immers de grootste bék.
En dan gaat er weer in 2017 zo'n 6 á 7 miljard Euro uit Brussel richting Ankara. Daar kunnen ze dan weer een paar Koerden van afslachten. Steun ons Slotoffensief! 


Forum voor Democratie wil invoering van bindende referenda en volksinitiatieven, vergelijkbaar met het zeer succesvolle Zwitserse model. Dit is de enige manier om de invloed van het partijkartel serieus terug te dringen en de macht van de partij-elites te doorbreken. Alleen al door de mogelijkheid van bindende referenda zullen politici veel meer voeling moeten houden met wat er leeft onder de bevolking. Er gaat dus ook nog eens een sterk preventieve werking van uit.
Daarnaast moeten burgemeesters direct worden gekozen door de bevolking – net als in de rest van Europa. Iedere volwassen Nederlander moet zich kandidaat kunnen stellen. Niet alleen is dit in overeenstemming met de democratische praktijk in de rest van de wereld, het is ook een zeer effectieve manier om het partijkartel effectief open te breken. Gemeenten kunnen niet langer worden opgezadeld met kartelleden waarvoor ook nog even een baantje moet worden geregeld.


Stem dus luid NEE tegen de dictatoriale lobbyisten-EU politiek waarin Nederland niet meer te zeggen heeft!
Anti Europese bewegingen worden steeds populairder, niet alleen in Groot-Brittannië, maar ook hier bij ons. 
Dat maakt duidelijk, dat het EUro scepticisme een echte eenheid vormt voor de basiswaarden van onze oorspronkelijke Europese samenleving.  

Geen opmerkingen: