3/01/2017

KARTELPartij +D66JA de visumgrenzen kunnen open

D66 was toch de partij van de referenda en de gekozen burgemeester? Vroeger misschien onder van Mierlo, maar met Pechtold zijn de punten bij het oud vuil gezet. Deze veilingmeester zou zijn moeder nog verkopen als hij er zelf beter van zou worden.
Pechtold wordt door Kuzu geprezen. Dat zegt genoeg. Wat mij betreft een kus des doods.
 
Democratisch referendum neergeslagen. Alexander Pechtold als bestrijder van het volk vooruit gestuurd om de burger de bek te laten houden (werkt niet heel goed vooralsnog trouwens). 
En hop, de visumgrenzen kunnen open voor 45 miljoen Oekraïeners uit het meest corrupte oligarchenland van Europa. Ze mogen niet werken in Nederland ,dat willen ze ook niet ,maar voor de duur van een visum hebben ze tijd zat om de boel leeg te roven en wordt het hier zoals in Zweden.

 "De visavrijstelling geeft Oekraïners geen recht om in de EU te werken." Hmpf. Nee. Totdat het effing associatieverdrag echt van kracht wordt. En één of ander AchterkamertjesComité onder leiding van Mark Rutte en bestaande uit 'vertegenwoordigers van de EU en Oekraïne' besluit dat Oekraïense rechtspersonen zich in Nederland mogen vestigen. 
En zij werknemers in dienst mogen nemen. Ja, uit Oekraïne inderdaad. Lekker goedkoop.
En dan mag Lodewijk Asscher daarna schijnheilig uitleggen hoe zijn PvdA de Nederlandse arbeidsmarkt ook weer eerlijker ging maken voor veel te dure Nederlandse werknemers terwijl Han ten Broeke met Ton Elias kipkluifjes van principeloze Oekraïense plofkippen staat te vreten op vvd-borrels.
En dat is weer allemaal de schuld van Alexander 'Hou toch op over dat volk' Pechtold. Ze haten u, daar in Den Haag.  

- Heeft Pechtold niet ook bij Pauw geroepen dat het onzin is dat door het associatieverdrag de grenzen worden geopend?
Et voila:Alexander Pechtold, 5 april 2016: 'Het feit dat ze vrij mogen reizen en hier vervolgens mogen werken is onzin'.
Terugkijken op 4m30s  pauw.vara.nl... 


Als men nu nog niet doorheeft wat voor verachtelijk persoon die Pechtold is dan is voor die groep mensen geen redding meer mogelijk.  

Want zo rolt de Nederlandse kartelpolitiek. Met Demagogen66 voorop.
Het volk is dom. En wordt waar mogelijk dom gehouden. Want het volk snapt niet hoe het vertegenwoordigd dient te worden anno 2017. Dus u krijgt goedkope verkooppraatjes en u dient daar in te stikken.
Want u is dom. Tegenspraak is populisme en/of racisme en/of nationalisme.
Dus wees dom en stem dom. Want voor u het weet wordt Nederland weer echt Nederland. En dat moeten we niet willen met z'n allen in het partijkartel.  


Ooit moeten deze landverraders verantwoording afleggen.


Zoals wel vaker had deze man gelijk. Rare interview: Gaddafi on Ukraine, 2009

Geen opmerkingen: