3/04/2017

GROOT GEHEIM CDA stemt tegen de wil van het Nederlandse volk

- Deutschland greift nach der Führungsrolle in Europa.

- Het CDA stemt tegen de wil van het Nederlandse volk.

(referendum 2005 was 62% tegen de Grondwet van de EU, maar het CDA bedacht ook een inlegvelletje  en zo is de EU er door heen gedrukt.
het CDA is altijd al een nep-eurosceptische partij geweest. 
Ze doen zich voor als eurokritisch, maar zijn FEL “eurofiel”.

CDA = CDU Merkel BRD 

Buma is zo hypocriet als de ******* Het CDA heeft ons een EU- grondwet door de strot heen geduwd dat trek je niet recht met een Wilhelmis liedje !
Van het eerst complet wordt ik al niet goed van
Wilhelmus van Nassouwe
ben ik, van Duitsen bloed,
den vaderland getrouwe
blijf ik tot in den dood.
Een Prinse van Oranje
ben ik, vrij, onverveerd,
den Koning van Hispanje
heb ik altijd geëerd


“Mensen kunnen niet bekeerd worden, men moet er ziek genoeg voor zijn.”
Bron -Friedrich Nietzsche

De Duitse en Spaanse overheersen blijft er in, ondanks dat we in 1988 de Duitsers hebben verslagen op het EK voetbal en in 2014 Spanje verpletterden op het WK…
 
Mensen die hier in trappen zijn echt op hun achterhoofd gevallen. 
We zijn nog nooit vergeten; het referendum in 2005 weg gewuifd door jawel het CDA en buma zat toen al voor dat kabinet in de kamer!
Allemaal schone schijn. 

“De meeste effectieve manier om mensen te vernietigen is het ontkennen en uitwissen van het begrip van hun eigen geschiedenis”
Bron -George Orwell

Ik hoop dat iedereen nog weet wat er in 2005 is weggegeven maar kennelijk moet dat na 13 jaar nog steeds tot  sommige burgers doordringen. En met die EU wet kunnen ze steeds meer naar Brussel trekken. 
CDA = CDU Merkel BRD 
 
Buma is schaamteloos aan het jatten.

Beertema heeft al op 3 november 2016 in een motie Rutte II verzocht om er zorg voor te dragen, dat er op elke Nederlandse school vaste momenten worden bepaald waarop gezamenlijk onze vlag wordt gehesen en het volkslied wordt gezongen.
Einde citaat.

“„De tradities die we hebben moeten we meer expliciet maken”, zegt Buma in zijn verkiezingsinterview. „Een aantal dingen dat inderdaad vanzelfsprekend wás, blijkt dat niet meer te zijn.”
Buma wil dat scholen verplicht lesgeven over de verschrikkingen van de Holocaust.
Ook wil hij dat kinderen weer ’staand’ in de klas het volkslied uit hun hoofd leren. „Als je het Wilhelmus zingt, ga je staan. Zo ben ik opgevoed. We willen dat er respect is voor het Wilhelmus.””
 Het is tijd dat aan die teloorgang van onze tradities een einde komt, en ik ben blij dat er één partij de CDA in Nederland is die daarvoor pleit:Kortom,  Buma van het CDA liegt niet alleen, hij gaat ook nog mooie sier maken met gestolen ideeën van het FVD en de partij PVV!


Buma is oooooooooooooozoooooooooooooo achterbaks.
In 2013 heeft hij nog een uitbreid onderzoek laten doen naar de islamisering in Nederland en de conclusie was dat er flink geworven moest worden onder moslims. Er werd zelf gesproken van ‘moslim-CDAers’.


Diezelfde Buma komt vervolgens nu aanzetten met dat hij pal staat voor de Nederlandse waarden? Totaal ongeloofwaardig. Het CDA wil maar één ding en dat is van alle walletjes mee-eten, als het maar kiezers oplevert.

En verder bevat het CDA een flinke linkse aanhang die voor meer EU en opnemen “vluchtelingen” en kinderpardon is. Spreek je moer’s taal, Buma !

Nou mijns inziens kunnen de CDA-christen gekkies vaderlandsliefde niet een nieuw leven inblazen door het Oranje-janklied verplicht uit het hoofd te leren. Men is een Patriot of niet, geen nagemaakte verkiezingsretoriek over de ruggen van de echte Patriotten, elke realist, vrijdenker weet hoe de vlag er momenteel erbij hangt. 
Met het CDA krijgt men méér van hetzelfde, meer asiel parasieten, méér criminaliteit, meer aanzuigende werking, meer gezinshereniging, meer werkeloosheid, meer verkrachtingen en meer Nederlandse vrouwen worden aangesist, kortom in de christelijke CDA gemeenten kan Buma natuurlijk erg goed uit de hoek komen en zijn zalvende uitspraken liggen héél erg goed en gaan erin als een stichtelijk woord bij een ouderling.
 

Mensen die niet bereidt zijn zich in de geschiedenis te verdiepen, kunnen zich beter ook niet met de toekomst bemoeien. CDA = CDU Merkel BRD 

MERKEL WIL 2017 DE LEIDING OVERNEMEN VAN DE EU en EUROPA

Unter den BRD Eliten gebe es den Glauben, dass „Deutschland fähig ist, die Führungsrolle bei der Verteidigung des liberalen Fortgangs Europas und des Westens zu übernehmen, sich dem US-Präsidenten zu widersetzen und ihn, sollte er seine Aufgaben nicht erfüllen, aus dem Amt zu entfernen.“

 
 Wie is de echte Buma en wat hebt je aan? Precies goed vertolkt door A. Ellian hieronder. Lezen! http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/2016/06/bij-het-cda-van-fantast-sybrand-buma-heerst-totale-leegte-313388/
Geen opmerkingen: