3/22/2017

Fuck the E.U.and Dijsselbloem Don't blame the Greek, and other ,blame yourself, Dijsselbloem!

Ντάισελμπλουμ: ''Ξόδεψαν τα χρήματά τους σε αλκοόλ και γυναίκες'' Dijsselbloem for Eurozone 

Spaanse kranten schrijven dat de Frankfurter Allgemeine schrijft dat Dijsselbloem het volgende heeft gezegd: 
"During the crisis of the euro, the countries of the North have shown solidarity with the countries affected by the crisis. As a Social Democrat, I attribute exceptional importance to solidarity. [But] you also have obligations. You can not spend all the money on drinks and women and then ask for help." 


Geen gekke opmerking, naar wij dachten en blijft Dijssebloem dus achter die uitspraak staan.

Dijsselbloem,,,,, die euro's zijn niet naar Griekenland gegaan maar direct naar de schuldeisende Duitse banken.!!
Laat Dijsselboem na tien uur 's avonds 5 minuten door het centrum van Athene lopen en hij ziet talloze daklozen die weer een lange nacht tegemoet gaan.  Jeroentje's IQ is nog lager dan het aantal zetels voor de PvdA bij de laatste verkiezingen. 

Ik ben die arrogantie van die ongekozen EU bewindslieden zo zat!
Wat kan een normale Griekse burger hier nou aan doen?..
En solidariteit? Noord-Europees bestuur en de EU zijn absoluut niet solidair met de Grieken. Een Grieks plan uit 2011 en 2012 om eigen schuld terug te kopen van de markt werd afgeschoten door Merkel. 

De EU = Berlin was bang dat Griekenland in handen van de Russen of de Chinezen zou komen dus de grieken zijn gegijzeld door de EU .
En intussen maken horden met Afrikanen en de Turken ook aanspraak op Griekse grond en worden wij gegijzeld door de EU en langzaam maar zeker in een betaalmodel gestopt waar we nooit meer uit komen zonder trammelant.
Leuk hoor, landen tegen elkaar uitspelen. Terwijl de banken de lachende derden zijn. Leningen uitdelen aan partijen die het niet kunnen betalen en dan door de belastingbetaler laten terugbetalen. 

-  This once prosperous Greek builder is now living in a shack as his country’s economy collapses under the weight of German diktats and a never ending tide of migrants, says SUE REID Read more: http://www.dailymail.co.uk

Het failliet van de EU- Het is een onbeschofte  uitspraak van Mr Euro. PvdA loser 0.0 Dijsselbloem.  
Die gast heeft alle Europeanen opgezadeld met toren hoge belastingen!
Het noorden helpt de zuidelijke landen alleen maar verder de crisis in door geen opt-out (de Euro) aan te bieden, maar wel eindeloos bezuinigingen te eisen die totaal averechts werken.

FUCK de EU!! Mislukt project.
Als het zo doorgaat zijn de Noordelijke landen straks aan de bedelstaf 

Mensen kreperen? Niets aan de hand, eu- entertainment, gewoon doorlopen.


  
Exigim a Dijsselbloem que es disculpi per les seves paraules sobre el sud, l'alcohol i les dones


 


Die linkse 'solidariteit' heeft er voor gezorgd dat de halve Derde Wereld zich inmiddels in Europa heeft gevestigd en daar graaft & knaagt aan de wortels der beschaving. 

Daarnaast zorgt die 'solidariteit' er voor dat er jaarlijks miljarden van ons door hard werken zuur verdiende belastinggeld door Midden-Oosterse en Afrikaanse toiletten (of wat daarvoor moet doorgaan) wordt gespoeld en in de zakken verdwijnt van criminele despoten, corrupte ambtenaren en wapenhandelaren.

Follow the money, kijk naar wat er op fiscal gebied echt in de praktijk wordt gebracht.
 
En ja, er zou serieus onderzoek gedaan moeten worden naar de euro ..anders zijn wij aan de beurt !! 
Griekenland: Hoe laag kan een salaris zijn? 


Geen opmerkingen: