3/05/2017

Europa staat in brand? Het gebeurd zélfs dagelijks!!!!

Multiculti bracht Duitsland en Europa geen vrede, maar oorlog
screenshot_122


Multiculti heeft maar eentje geholpen: de islam. 
Zulke beelden waren in Duitsland volkomen onbekend: stenengooiende mannen en jongeren kenden we alleen maar uit islamitische landen. Maar met de import van de islam werden ook diens hebbelijkheden geïmporteerd.
 Brandweerwagens, politieauto´s, ambulances: zij werden allemaal al 
door de pupillen van Merkel met stenen bekogeld.

De politiek van de multiculti bracht Duitsland en Europa niet, zoals werd voorspeld door de valse linkse heilsprofeten, meer, maar minder vrede. Ze bracht geen integratie, maar desintegratie – vooral wat betreft de islamitische immigranten.

De islam staat geen vriendschap toe met ons “ongelovigen”
Want de islam staat geen vriendschappen met niet-moslims toe. Erger nog: de moslims die vrienden met ons worden, worden gekwalificeerd als “ongelovigen”. Dat is het ergste vonnis dat je een moslim kunt geven, en in veel islamitische landen betekent dat tegenwoordig de dood.

In soera 5 in de koran (“De Tafel”) wordt het aan moslims nadrukkelijk verboden vriendschap met ons te sluiten. Deze soera omvat 120 verzen en is daarmee de op twaalf na langste soera. Ze werd geopenbaard in Medina. In chronologische volgorde is ze de 114e en daarmee laatste soera van de koran, maar vooral bevat ze een niet meer te abrogeren waarheid. 


(zie hier: abrogatie

Hier de letterlijke tekst:

“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”

Bron: https://michael-mannheimer.net  Door: Michael Mannheimer
Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron
 
Je moet in de krant al ECHT zoeken naar nieuws dat niet met de islam te maken heeft.
Het is gewoon oorlog!
Onze grootste vijand is dan ook niet de neger en of de moslim. Onze grootste vijand is de linx en nepliberale linkse politicus die van Europa een multicultureel walhalla wil maken zonder grenzen, zonder moraal en zonder welvaart en veiligheid voor de gewone burger.

 
Vreemdelingen haat en aanzetten tot geweld moet nooit vergoelijkt worden maar altijd in een context geplaatst worden. Deze context wordt door het linxe schorem stelselmatig verkracht in het voordeel van hun multiculturele EU- GEWENSTE omvolkingspolitiek.  

En dankzij Europese EU politiek 'gebeurt dit al bij ons!!
Religie van vrede. Daar geloofd toch niemand meer in.

Fremdenhass is net als nazi en islamofobie de knuppel geworden waarmee elk fatsoenlijke poging tot discussie neergeslagen wordt. Dit gebeurd al jaren structureel. 
Als een Afrikaanse man en/of minder donker getinte door de straten loopt kijkt niemand op als het er drie of vier zijn en ze gedragen zich normaal kijkt ook nauwelijks iemand op. 
 Komen ze echter in roedels van veertig, vijftig man en ze gooien molotov cocktails tegen hulpdienst auto’s, bussen en particuliere auto’s worden op de kop gezet en in de fik gestoken onder het schreeuwen van allah hu akbar wordt het een ander verhaal.  

Aanslagen
Taharrush (massa aanranding en verkrachting)
Veel straatroverij
Zeuren over ONZE gewoonten en gebruiken en deze terroriseren (Sinterklaas, carnaval)
Halal eten opdringen
Gescheiden zwemmen opdringen
Geen respect voor vrouwen en homosexuelen (terwijl er onder moslims veel tijdelijke homosexuelen zijn wegens het gescheiden leven van man en vrouw). Hypocrieten dus
Het slecht Nederlands spreken en gluiperig wanneer je een halalkruidenier binnenkomt overschakelen op Arabisch zodat ze je in de maling kunnen nemen waar je bij staat

Radicale moslimpartijen en aanverwante organisaties moeten worden verboden daar zij zich eveneens schuldig maken aan racisme, vrouwen- en vreemdelingenhaat, bedreigen van politici, gewelddadigheden enz.!


NEDERLAND
 
HET GEBEURT OVER HEEL EUROPA

  

 ZWEDEN  
Vrijheid en islam gaan nooit samen.
Het is gewoon een kwestie van tijd voordat het in Europa uit de hand gaat lopen.

Kijk eens wat er in Zweden gebeurd… Je weet wel, waarvoor Trump door onze linkse pers werd weggehoond---er was helemaal geen aanslag gebeurd.
Maar wat gebeurd er nou wél dagelijks in Zweden? Hier eindelijk een Duitse man met ballen,
die geen tussen vragen duld van de linkse politiek

De haat van talloze Duitsers tegen de linkse regering van Angela Merkel en de EU zo sterk is gestegen dat een verbod hierop alleen maar averechts werkt dat de vlam een keer in de pan slaat. 

Ze kunnen anders desnoods proberen om alcohol te verbieden, zoals dat in de jaren ’30 tijdens de Depressie in Amerika gebeurde waardoor de maffia opbloeide en gangsters als Al Capone (1899-1947) jaren konden overheersen.

ZWITSERLAND
Ook de Moskee  van Winterthur, in Zwitserland:”Roept een[uitgenodigde ] imam op tot moord van………..Christenen en ongelovigen.

VIDEO van de “ 
mosquée winterthur An'Nour vidéo
” ( = hoe belieg ik de niet moslim ! ) ENGLAND

“Zoals b.v.ook de video, die een vermoedelijke moslim toont, die een man en vrouw racistisch beledigt en fysisch bedreigt.
Een man met een Pools accent – een vermoedelijke Pool – wordt door de neo-Brit uitgescholden voor “varken”, “hoerenzoon” en andere vertrouwde terminologie met als uitsmijter “Dit is niet jouw land”. De vrouw wordt “hoer” genoemd, bespuugd en geslagen.


De Londense politie reageerde lafjes met “we bekijken de situatie indien er meer informatie bekend wordt”, maar eist hiervoor “minstens” de plaats van het gebeuren, opdat het “gebeuren” ook op de juiste plaats in de misdaadstatistieken kan vermeld worden.
 
Zowel de nummerplaats van een auto als de in beeld komende taxi zijn duidelijk te zien.”Geen opmerkingen: