3/11/2017

EU Duits gerechtshof: ,,Shariapolitie in Duitsland is legaal

Een Duits gerechtshof heeft in eind 2016 besloten dat een groep islamisten niet de wet overtreden hebben door “sharia-patrouilles” te formeren en mensen op straat te vertellen dat ze moeten stoppen met drinken, gokken en naar muziek te luisteren.

De ultra-conservatieve moslimgroepering rond de Duitse bekeerde salafist Sven Lau veroorzaakte publieke woede met hun vigilante patrouilles in de West-Duitse stad Wuppertal in 2014, maar de aanklagers hadden moeite om een zaak tegen hen op te bouwen.

Het districts-gerechtshof van de stad oordeelde dat de zeven beschuldigde leden van de groepering niet het verbod op het dragen van politie uniformen overschreden hadden toen zij mensen benaderden, terwijl ze oranje vesten droegen met het opschrift: “Sharia Politie”.
De rechters zeiden dat er alleen sprake van een overtreding van de wet kon zijn – oorspronkelijk bedoeld tegen straattroepen zoals de vroege nazi-partij – als de uniformen “militant of intimiderend” overkomen, aldus een woordvoerder van het gerecht.

Deze uitspraak legaliseert effectief Sharia Patrouilles die de islamitische wet afdwingen door mensen lastig te vallen. 
Verwacht maar veel meer na-apers als deze uitspraak stand houdt.Volgens dit YouTube filmpje waren ze al veel eerder vrijgesproken om dezelfde reden:

01.png

Turkije stelt armada samen om Griekenland te veroveren

 

15 maart NEXIT!!!!
Geen opmerkingen: