3/18/2017

Enkel uw overheid controleert de uitslagen en niemand anders .

De digitale gevangenis wordt gerealiseerd zonder dat u het doorheeft.

De verkiezingsuitslag van de illusie die ‘democratie’ heet: VVD 33 zetels Presidents are selected, not elected, is een bekende uitspraak van Franklin D. Roosevelt. 
We zouden ook kunnen zeggen: Governments are not elected but selected.

De verkiezingsuitslag laat vandaag zien dat Mark Rutte’s VVD het opmerkelijk getal van 33 zetels behaald heeft. Je moet wel een complotdenker zijn om daar een vrijmetselaarsgetal in te zien, maar dat kun je dan ook bij Max Verstappen’s nummer 33 denken. 
Het nummer 33 staat voor de hoogste graad in de vrijmetselarij. Dat is het niveau waarop de eerder genoemde ‘deep state‘ opereert. 

In ieder geval heeft “het volk” gister afgerekend met het verkeerde soort populisme, aldus de woorden van Mark Rutte. 
Feitelijk lijkt met de overwinning van de VVD mijn voorspelling dat het rechts-populisme zal winnen in Europa van tafel geveegd.  

Wie echter een beetje heeft opgelet afgelopen weekend, heeft kunnen constateren dat het de stunt met de Turkse functionarissen (het intrekken van de landingsrechten van de minister van buitenlandse zaken en het wegsturen van de minister voor familie zaken) vooral bedoeld was om die rechts-populistische stemmen terug richting de VVD te trekken. Dat lijkt aardig gelukt. Het had veel weg van een een-tweetje tussen Turkije en Nederland. 

Tom Jan Meeus van het NRC zei daarover eergisteren [citaatHet vreemde was: midden vorige week kreeg ik in Den Haag al gedetailleerd uitgelegd hoe het weekeinde zou verlopen: eerst de minister van Buitenlandse Zaken die het land niet inkwam, daarna de komst van een Turkse minister per auto – het hele scenario was bekend.

Dat zaken als verkiezingen en verkiezingsuitslagen aan manipulatie onderhevig zijn zal velen boven de pet gaan. Dat is een te grote complotgedachte. Het is in dat kader interessant om het Engelse woord Government eens onder de loep te nemen.
Dat woord betekent letterlijk ‘mind’ (mente) ‘control’ (gubernare).
Het doorzien dat democratie een illusie van inspraak cultiveert onder de ‘demos’ vergt een wakkere geest. Dat vereist dat u de programmering vanaf de wieg doorziet. 

Ik heb gister veel de vraag gehoord: “Wat ga jij stemmen?“. Het heeft mij verbaasd met welk gemak men het idee van effectiviteit van het uitbrengen van een stem accepteert. 
De propaganda van de overheid en de jarenlange perceptie-vorming dat ‘stemmen’ echt iets uithaalt, is behoorlijk succesvol. 

Wie controleert die overheid, wie controleert die verkiezingen, wie controleert de uitslagen? Juist ja, diezelfde overheid. 

Wie zegt dan dat er ook maar iets van waar is dat het uitbrengen van uw stem daadwerkelijk effect heeft? Dat is wel weer een “erg negatieve gedachte”, zult u nu ongetwijfeld denken. 
Dan geldt misschien de uitspraak van Johan Cruijff: “Je gaat het pas zien als je het door hebt“. 
De programmering van het idee dat we vanuit Den Haag geregeerd worden is een illusie. Enkel als het burgerinitiatief FVD het lukt om een bindend BURGER referendum te kunnen afdwingen in de huidige politiek, zou het de koers nog kunnen draaien, zou het ze nog lukken ook een nexit in het jaar 2017? 

The year 2017 will bring us a step closer to eliminating physical money through governments assault on the underground economy.
I previously reported that Europe had moved forward to make payments electronically on an instant basis. The same system is being turned on next year in Australia. 


--In the shadow of Donald Trump’s spree of controversial actions, the European commission has quietly launched the next offensive in the war on cash. These unelected bureaucrats have boldly asserted their intention to crack down on paper transactions across the E.U. and solidify a trend that has been gaining momentum for years.--
http://www.zerohedge.com/news/2017-02-10/cash-no-longer-king-europe-accelerates-move-begin-elimination-paper-money


Je kunt al geen bus-treinkaartje meer cash kopen.. arme ouderen.. maar straks ook jij !!
 


In Den Haag zitten goed opgeleide marionetten die slechts 1 doel hebben: het volk steeds verder in hun slavernij insluiten zonder dat ze in opstand komen. Daarvoor moeten politici dus zeer goede verkopers zijn. Zij moeten de toenemende slavernij brengen als ‘goed voor het land’. 
Het is een spel van ‘de teugels aantrekken en dan weer een beetje laten vieren’. Het goede nieuws dat zij steeds brengen is dat er na het afpakken van vrijheden, er weer een paar kleine vrijheden bijkomen. Dus je kleed bijvoorbeeld eerst de zorg helemaal uit en zegt dan dat er 2 miljard extra naar toe gaat.

Het rechts-populisme heeft niet groots  gewonnen. Kunnen we die stap overslaan? 
Of is het rechts-populisme nu voortaan gewoon weer onderdeel van de VVD als zijnde het ‘juiste soort populisme’? In ieder geval hebben de verkiezingen weer even het spanningsveld in kaart gebracht. 

Gaan we nu direct door naar de fase van het verder slopen van Europa? 
Kan de Brexit straks voldoende de schuld krijgen voor een aderlating van de Europese economie? 
Is het ineenstorten van de Amerikaanse economie onder Donald Trump voldoende om af te rekenen met het anti-globaliseringsproces en het nationalisme en protectionisme? 

Dat Europa nog in chaos gestort gaat worden lijkt mij nog steeds op de rol te staan. Wat dat betreft verandert er niets. Hebben de vrijmetselaars (33e graad farao’s) het script misschien een beetje aangepast? Straks zou die gekke Martin Vrijland nog gelijk krijgen! Dat kan de bedoeling niet zijn.

De programmering dat politici in Den Haag uw toekomst bepalen is een illusie van zeer grote orde. 
Verdiept u zich eens in de geschiedenis van de EU en de machtspiramide die wereldwijd opereert, dan kunt u niet anders dan ontdekken dat deze machtselite grensoverschrijdend werkt en dat politici slechts uitvoeren wat hen van hogerhand opgedragen wordt. 

In die zin moeten zij dan ook top-verkopers zijn, die in samenspel met hun propaganda-media steeds opnieuw het volk moeten overtuigen dat ‘slecht’ noodzakelijk en ‘goed’ is. De bewijzen van deze machtselite worden al jaren lang hier op de site getoond. Het probleem is echter dat de meeste mensen dagelijks de krant lezen, radio luisteren, tv kijken of het mainstream nieuws op de news feed van Facebook lezen. 
Daar krijgen mensen een versie van de waarheid voorgeschoteld die zonder weerstand geaccepteerd wordt. Het hypnose effect is vooral gebaseerd op het idee dat ‘mainstream nieuws’ altijd wel een kern van waarheid in zich zal hebben.
 

De mainstream media vertellen de waarheid. En omdat iedereen het leest en de meeste mensen het accepteren als waarheid, zou jij wel gek zijn als je denkt dat het anders is. Het is dus een vorm van ‘group think’ of groepsacceptatie zoals we die kennen van het sprookje van de keizer die geen kleren aan had.
 

Martin Vrijland is het kleine jongetje dat durft te roepen dat de keizer geen kleding aan heeft. 
De blindheid die kan ontstaan tijdens hypnose is vergelijkbaar met de blindheid door de jarenlange hypnose van de programmering van het idee ‘de media spreken de waarheid’. 
Mensen kunnen de media of politici hooguit wel eens op een foutje of een leugentje betrappen, maar dat het hypnose effect veel dieper en grootser is en zelfs complete geschiedvervalsing omvat, gaat de meesten te ver.


Stelt u zich voor u bent in een zaal bij Rasti Rostelli en hij heeft iedereen onder hypnose gebracht. 
Vervolgens deelt hij citroenen uit, maar vertelt u onder hypnose dat u een sappige mango aan het eten bent.

Ik kan de zaal binnen komen en u ervan willen overtuigen dat u geen mango eet, maar dat u op een citroen zit te kauwen. 
Ik kan zeggen: “Kijk, het is een vrucht met een gele schil, vruchtvlees en pitjes! Het is geen mango!” Echter, zolang u onder hypnose bent van de jarenlange programmering door school, media, ‘group think’ en andere vormen van programmering, zult u het niet kunnen en willen zien. U bent er van overtuigd dat u een mango eet. U proeft het immers zo. Zo is het ook met uw  perceptie van de werkelijkheid. 

De massa-hypnotiseurs hebben uw beeld van de werkelijkheid onbewust aangepast en onder controle. 
Zij hebben uw helder denkvermogen gekaapt.


 

 Pim Fortuyn Ik kom er aan

Het wordt tijd om wakker te worden en te gaan zien hoe de realiteit er daadwerkelijk momenteel uit ziet. 

“Techbedrijven“ willen helpen met beveiligen Nederlandse verkiezingen

 

FinTech, Willem Vermeend en St. Financieel Paspoort.  <>,,Gouverneur,, vanuit het Engelse woord Government. Dat woord betekent letterlijk ‘mind’ (mente) ‘control’ (gubernare).    

Koppel daar cashless en PSD2 aan vast en je bent aan de donkere krachten van deze wereld overgeleverd.

PSD2 komt voort uit Basel III, BIS de hoofd van de slang gevestigd in Basel.
Het staat voor Europa onder toezicht van de EBA (European Banking Authority) en wordt uitgevoerd en geïmplementeerd door de Europese Commissie.
Gebeurd dit democratisch? Het antwoord is NEE! En dit gebeurt buiten de dom gehouden burger om
 

De tijd dringt, 2017 ...want de digitale gevangenis ligt op de loer.

De laatste melding dat Mark Rutte (u weet wel, die van de Toppers) de PVV uitsluit van samenwerking in een eventuele coalitie, is dan ook niets meer dan het uit elkaar drijven van de schaapjes. 

Het ene schaap loopt naar de VVD, het andere naar de PVV. Waarschijnlijk heeft dit ongeveer hetzelfde averechtse effect als dat wat we in de Amerikaanse verkiezingsstrijd zagen. De media waren massaal op de hand van Hillary Clinton, dus wat deed het volk? Op Trump Stemmen. Wedden dat de PVV groots gaat winnen? En dat is natuurlijk ook de bedoeling. 
 

Dat is dan in eerste instantie een ogenschijnlijke klap in het gezicht van de Eurofielen en het oude politieke establishment, maar niet getreurd voor hen; het zal slechts bedoeld zijn als een tijdelijk verlies. 

De elitaire kliek die achter de schermen de tent runt heeft namelijk een sterk wapen in handen. Er is door de ECB 80 miljard per maand bij gedrukt en de rente is kunstmatig laag gehouden om zo de economie in een zeepbel te doen veranderen. 
Een zeepbel die onder hoogspanning laat je dan gewoon knappen. 

Wat is er nu mooier dan als je dit kunt doen nadat die blaaskaken als Geert Wilders, Donald Trump, de Brexit beweging en andere rechtspopulisten die zullen gaan winnen in Europa, aan het roer zijn komen te staan. 

Dan kun je definitief zeggen: “Iedereen die nog kritiek durft te leveren op de oude manier van politiek bedrijven; iedereen die kritiek op het beleid van Europa durft te hebben heeft ongelijk gekregen. 

Dan is alle weerstand gebroken en kan EU dictatuur 2.0 ingevoerd worden. 
Dat er mogelijk nog een ander soort machtsverschuiving op de planken ligt,  

Degene die de geldpersen beheert controleert de politieke en economische agenda
Militair strategische beslissingen worden gecoördineerd vanuit Rothschild satelliet staat Israël (Tel Aviv), stadstaat Londen en stadstaat Washington D.C.. En vergeet de hoofd van de slang in Baäl SuiSSe niet genaamd BIS, waar alle centrale bankiers samenkomen om onderling alles af te stemmen. 

Verder zit ook Turkije vast aan het SWIFT systeem, dus economisch cq. politiek gezien geheel aan de gevallen ‘goden’ overgeleverd.
de centrale bankiers straffen Turkije, omdat het toenadering zoekt tot de Oosterse alliantie en Rusland in het bijzonder.
 “Give me control of a nation’s money and I care not who makes it’s laws” — Mayer Amschel Bauer Rothschild http://www.businessinsider.com/lloyd-blankfein-says-he-is-doing-gods-work-2009-11?international=true&r=US&IR=T
  
 
STEMCOMPUTERS ZIJN ZEER FRAUDE GEVOELIG 
Maar wat moet ik dan doen? Ik moet toch kiezen, anders heb ik helemaal geen stem meer; anders is de democratie helemaal zinloos en heb ik geen recht van spreken!” zo zou u kunnen denken. 

Wat dacht u ervan dat u er eens gewoon voor zorgt dat de gehele farce van democratie in elkaar stort. 
Wat dacht u ervan om eens gewoon niet meer te stemmen! Ja, daar gaat vast ook nog wel een wetje tegen komen onder een volgend kabinet. U moet natuurlijk blijven kiezen, anders kunnen de leugenaars in Den Haag hun spel niet meer spelen. “De kiezer heeft gesproken!” moet wel het credo kunnen blijven. 
Wat dacht u vanHun ‘democratie kartel  te door prikken’ / ‘de niet kiezer’ heeft gesproken!“? 
Want als u niet echt stemt en de opkomst gewoon nihil is, is dat pas een duidelijk signaal dat het volk het spel zat is. 

Weiger langer uw stem te geven aan deze  beroepsleugenlaars en goed opgeleide marionetten die u slechts in hun vangnetten sleuren. 
Nederland kende van 1917 tot 1970 een opkomstplicht. Sinds de afschaffing van de opkomstplicht is de opkomst sterk gedaald. Natuurlijk zal een sterke daling in de opkomst mogelijk weer leiden tot het herstellen van die opkomstplicht, maar het wordt tijd dat u gaat inzien dat het niet zo is dat u geen recht van spreken heeft als u niet stemt, maar dat u de legitimiteit van de beroeps leugenaars wegneemt als u weigert nog langer op ze te stemmen. EN OOK WEER CASH TE GAAN BETALEN . 
Kom in opstand !! WEIGER CASHLOOS TE BETALEN .. 

Want zolang mensen weigeren de waarheid onder ogen te zien zonder dat er cognitieve dissonantie optreed en erachter komen dat MOSSAD (ISIS), MI5 en 6 (SIS) en CIA/FIS (OSS) onder sterke controle staan van de Rothschild’s dus Israël en schatkamer Zwitserland.
De aanslagen die hier in Europa hebben plaatsgevonden dragen een Zionistische signatuur met de Islam als masker, precies wat zionist Albert Pike verkondigde in zijn brieven aan Mazzini: http://www.targetfreedomusa.com/berlin-attack-truck-owned-by-israel-supporting-jew/


Let op!  Blijf wakker - ZE WILLEN ONS EEN OORLOG INJAGEN !! http://nodisinfo.com/filthy-zionist-jews-plot-provoke-world-war-iii-murdering-russian-ambassador/

 The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ‘agentur’ of the ‘Illuminati’ between the political Zionists and the leaders of Islamic World. Cashless is totale controle - de spreker Aaron Russo is inmiddels ook vermoord. 
This subject is a very highly debated subject. The cashless society is coming, Aaron Russo discusses his relationship with Nick Rockefeller and Mythbusters reveals that this controversial subject was not airable at the time they planned on airing their show about this subject.

Lees daarvoor eens wat ontwakende artikelen op deze site als u het aandurft!


 

 

Geen opmerkingen: