3/01/2017

Drenthe- Dit is wat Ass-cher bedoelde met dat de PvdA de grootste wordt:LOL

Dit is wat Ass-cher bedoelde met dat de PvdA de grootste wordt:
Feestjes van onderrnemers bezoeken. En maar vreten. En schmieren engnekken van de rode rozen. Klassiek voorbeeld van links lullen en rechts vullen.

DAT is nu precies de PVDA die ik ken en waarvan ik al tientallen jaren walg. Eveline Herfkens, Bert van de Roest, Paul Tang, Jan Pronk, Wouter Bos, Wim Kok, Tineke ter Horst, Peter Rehwinkel, Henk Kool, Adri Duijvestein.
Paginalange lijsten met "mensen" met de hautaine houding om te denken dat je hier wel even weg mee denkt te kunnen komen. 

Dit land is het zat. 
Je zou het je ergste vijand nog niet aandoen maar de PVDA flikt het keer op keer op keer. 
Honderdduizenden blijven er op stemmen. Zijn dat tokkies anno 2016 ? Kijken die geen nieuws ? Hebben zij geen kinderen ? Hebben zij het IQ van 80 ? Waar gaat het mis met die stemmers ? 

www.foute-politici.nl...

01-03- 2017-  Jacques Tichelaar is de rat voor het negeren van volstrekt normale gedragsregels.
Oplichter commissaris van Koning Drente Tichelaar moet ontslag krijgen en achter de tralies verdwijnen.
 
Je zag deze PVDA-er kronkelen op tv, zo bang dat hij zijn baantje zou verliezen, live via TV Drenthe o-n-b-e-t-a-a-l-b-a-a-r volksamusement !
Mijnheer wou eigenlijk blijven zitten waar hij zat en een excuusje maken. 't was een 'leermomentje' voor hem. Pas later is hij gedraaid en stapt hij zonder uitleg op.
De baas Asscher belde: 
"Zeg Jacques, zo vlak voor de verkiezingen kan ik dat gezeik niet hebben. Als jij per direct opstapt, zorg ik dat je na 15 maart een nieuw baantje krijgt dankzij onze huidige partijkartel met partijtjes die elkaar banen regelen op diverse plekken en dan weer lekker je zakkenvullen,  ok?"
In de prullenbak bij al die andere PvdA-faalhazen.

Uit zaak blijkt corrupte almacht van partijdictatuur in dit land. Baantjesmachines.

Tichelaar blaast zonder iets te zeggen de aftocht
Zie die foto's. Een wereldvreemde hoop PVDA stront meent geen enkele verantwoording af te hoeven leggen aan diegenen die zijn loon betaalde. Precies die houding. Ik heb geen seconde medelijden met arrogante PVDA- "bestuurders". Tientallen jaren hadden ze de kans en mogelijkheden maar het resultaat zien we elke dag om ons heen.

Dan te bedenken
dat er in het noorden nog tal van PvdA adepten in allerhande besturen zitten als directeuren van publieke of semi publieke organisaties. "woningco-orporaties" (volkshuisvesting) waar directeuren meer verdienen als de minister president. Waar ze idioot hoge huren durven vragen en geen tegenprestatie daarvoor leveren. Organisaties waarvan het "publiek" nog geen flauw benul van heeft. Wellicht UWV,GGZ, openlucht Musea, regionale radio , tv (zal geen namen noemen).

 tichelaar4.jpg
Drenthe wordt wakker! Als het zo doorgaat is deze provincie binnenkort geen aantrekkelijk vakantie gebied meer. Gaat dat laatste stukje economie ook nog verloren.
Bekijk de beelden van 1920 hoe de mensen in Drenthe toen leefden. In plaggenhutten! Bittere armoede!!
 
 2017= Nu overal VOLGEPROPT met opvangcentra  ....mede dankzij deze PvdA commissaris, die niet deugt..Wat een toeval! 
tichelaar3.jpg 
Commissaris van de koning. Wat een lulkoek allemaal!

2005  - Dezelfde Commissaris van de koning pleefiguur is mede verantwoordelijk voor het verwerpen van het referendum van 2005 over de EU grondwet.
Een loepzuiver staaltje kiezersbedrog...


Drain the swamp! 15 maart anders stemmen noorderlingen!


 
Het referendum kiezersbedrog van de PvdA-top    
Op 1 juni 2005 werd er in Nederland een consultatief referendum gehouden over het verdrag tot vaststelling van een grondwet voor Europa. Deze video beschrijft de stappen die de regering en de kamer hebben gezet na het verworpen referendum.   

De inhoud van de video is:  
1.)een korte terugblik naar de uitslag van de verworpen grondwet;
2.)wat het regeerakkoord zegt over een referendum;
3.)wat PvdA-ers zeggen over het houden van een referendum;
4.)bangmakerij van de toenmalige en huidige regering;
5.)uitleg van de strategie van de huidige regering;
5.)de uitspraak van de Raad van State;
6.)de uitspraak van de PvdA Tweede Kamerfractie;
7.)het verschil tussen het huidige verdrag en de grondwet;
8.)de mening van de oppositie over het niet houden van een referendum;
9.) het inventariseert de voor- en tegenstanders van een referendum;
10.) manieren om de PvdA fractie als nog te overtuigen;
11.) een peiling over het referendum;
12.) de site www.referendumnu.nl
 
De volgende personen komen aan het woord of worden geciteerd: Jacques Tichelaar, Wouter Bos, de Raad van State, Diederik Samson,
Mei Li Vos, Jan Pronk, Luuk Blom, Max van den Berg, Paul Kalma,
SGP kamerlid Van der Staaij, Staatssecretaris Timmermans, Piet Hein Donner,Laurens Jan Brinkhorst, ChristenUnie fractievoorzitter Arie Slob,
de Britse denktank 'Open Europe', de geestelijk vader van de grondwet Giscard d'Estaing, de Duitse Bondskanselier Angela Merkel,
VVD prominent Bolkestein, redacteur van Elsevier Syp Wynia,
D66 fractievoorzitter Alexander Pechthold, PVV fractievoorzitter Geert Wilders, Nova presentatrice Clairy Polak, SP kamerlid Harry van Bommel, Jonge Socialisten voorzitter Michiel Emmelkamp en PvdA campagnestrateeg Jacques Monasch.
in 2005 de voorstanders van een nieuw referendum zijn
de SP, Groenlinks, de PVV, D66 en de Partij voor de dieren, maar ook het CDJA (de jongerenorganisatie van het CDA), de Jonge socialisten (de jongeren organisatie van de PvdA) en PerspectieF (de jongerenorganisatie van de ChristenUnie) willen een referendum.
De VVD zit nog te twijfelen.
Het CDA, SGP en ChristenUnie willen zeker geen referendum. 
Opmerkelijk want de ChristenUnie was bij het vorige referendum nog tegen.
 
Er wordt een oproep gedaan aan de PvdA Tweede Kamerleden:
Khadija Arib, Marianne Besselink, Luuk Blom, Samira Bouchibti, Lea Bouwmeester, Ferd Crone, Martijn van Dam, Staf Depla, Marjo van Dijken, Jeroen Dijsselbloem, Angelien Eijsink, Chantal Gill'ard, Mariëtte Hamer, Ton Heerts, Pierre Heijnen, Lutz Jacobi, Paul Kalma, Margot Kraneveldt-van der Veen, Attje Kuiken, John Leerdam, Lia Roefs, Diederik Samson, Pauline Smeets, Hans Spekman, Paul Tang, Jacques Tichelaar, Eelke van der Veen, Gerdi Verbeet, Roos Vermeij, Mei Li Vos, Harm-Evert Waalkens, Agnes Wolbert en Aleid Wolfsen. 
 

En de lijst wordt iedere dag langer. 
15 maart kunnen we ze eindelijk wegstemmen. Weer een pleidooi voor rechtstreekse verkiezingen voor dit soort functies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: