3/06/2017

Aanklacht wegens landverraad.


Denk doet meer aan racisme dan welke andere partij dan ook , het begint al licht te sneeuwen.

En we sneeuwen langzaam maar zeker in door links beleid.
Dank je wel PvdA voor dit herenclubje, integratie met behoud van eigen cultuur. Nu je zin?
Ook heeft PvdA gewoon VVD beleid uitgevoerd en meegeholpen met de grote sanering/kaalslag.
Kan u zich die Jette Kleinsma nog herinneren met haar moestuinsocialisme waar ze na alle bezuinigingen mee op de proppen kwam. 

Na dit gezien te hebben "denk" ik niet dat ze in 't belang van Nederland handelen, of mee willen "denken" ik "denk" eigenlijk dat dit een clubje van gevaarlijk "denkende" zijn.
 
Zie de dubbele moraal. In een niet geheel accentloos Nederlands hier lopen janken dat ze gediscrimineerd worden en ondertussen zwaar rechts conservatief hun eigen visie poneren. DENK is een segregatiepartij. Ze scheiden zich af van de rest van Nederland!
Het zou mooi zijn als Denk in de 2e Kamer ook onderling in het Turks en Arabisch gaat overleggen. Dan voelen de rest van de politiek-kartel eens hoe het is om door bepaalde wijken van je stad te gaan.  

- Op naar de nul zetels.

FOTOSHOPPER: De lachende socialistische Zweedse minister-president Stefan Löfven

FOTOSHOPPER Yasser Feras
screenshot_148
FOTOSHOPPER GroenLinks
screenshot_147
 “XY Incident” verwijderd van Facebook en Twitter
 screenshot_138
Dictatuur in Duitsland.
 Wie geïnteresseerd is in de achtergrond van de website “refcrime.info”, krijgt eerst informatie dat het project niet commercieel is en puur ontstaan is uit de wil om informatie te verschaffen. 
Een colofon ontbreekt, en ook anderszins wil men ogenschijnlijk liever anoniem blijven.
Op de vraag wat de aanleiding was om met het project te beginnen, luidde het antwoord: “De voortdurende toename van vluchtelingencriminaliteit, gepaard gaande met de onwil van de klassieke media om dit in gepaste omvang te documenteren en ook duidelijk te benoemen.”

Het project werd in februari 2016 door één man opgericht, waarbij alle toevallig gevonden gevallen van vluchtelingencriminaliteit werden verzameld. 
Dagelijks worden er automatisch tot 1000 politieberichten verzameld,
gerubriceerd en verwerkt.


Geen opmerkingen: