3/09/2017

970 oorlogsmisdadigers mogen hier vrij rondlopen van het kabinet

De meeste oorlogsmisdadigers die geen verblijfsvergunning krijgen, blijven gewoon in Nederland. Het Nederlandse volk word bewust blootgesteld aan oorlogsmisdadigers. 
Op dit moment zijn er tussen de 110 en 970 vermoedelijke oorlogsmisdadigers in Nederland, alleen weet niemand precies waar. Dat blijkt uit de documentaire 'Het Kaf en Het Koren', die u van de EU REGERING-  NPO pas op 10 april mag zien.
Gelukkig gelden voor journalisten andere regels, en zag Volkskrant-verslaggeefster Anneke Stoffelen de film al wel. De schokkende bevindingen zijn schokkend.


"Sinds 1999 kregen 970 vermoedelijke oorlogsmisdadigers geen verblijfsvergunning.  
Het gaat bijvoorbeeld om migranten die hebben deelgenomen aan de gewapende strijd in Syrië of zich schuldig hebben gemaakt aan martelingen bij de veiligheidsdiensten in Irak of Afghanistan. 
Van die groep zijn er 110 sowieso nog in Nederland, bevestigt staatssecretaris Dijkhoff van oja..... (Veiligheid en Justitie).

 Van het overgrote deel van de rest van die groep is officieel niet bekend waar zij zich bevinden. 
Maar volgens de ambtenaren in de documentaire verblijven zij doorgaans illegaal in Nederland
 En dan zijn dit alleen nog maar de mensen die géén verblijfsvergunning krijgen. Dan moet je echt behoorlijk bont gemaakt hebben!

Want als je de Ich habe es nicht gewusst-kaart trekt, "Bij nader inzien had dat hoofd gewoon op de romp moeten blijven zitten, mag ik nu een gratis Miele?" heb je het spel met de IND sowieso gewonnen. 

"Asielzoekers die worden geconfronteerd met hun eigen Facebook-foto's waarop ze in uniform poseren met een geweer om hun nek, beweren dat het desbetreffende wapen speelgoed is of dat ze het pak hadden geleend van een vriend voor een stoer plaatje. De onderzoeksmogelijkheden van de IND zijn beperkt en als er verder geen bewijs is, krijgt zo iemand gewoon een verblijfsvergunning. 

Een Syriër die in 2012 voor het leger van president Assad was gestationeerd op een basis bij de stad Homs, die toen werd platgebombardeerd, zegt in de film met droge ogen tegen de IND dat hij in die tijd alleen kanonnen heeft gepoetst en niets heeft gemerkt van aanslagen. 'Hoe kon ik weten dat het oorlog was?'. Ook hij krijgt uiteindelijk een verblijfsvergunning."

Zozo NPO, natuurlijk hoeft deze documentaire niet te worden uitgezonden. De organisatie die voor iedere schaatswedstrijd de hele programmering omgooit, kon toevallig geen gaatje vinden om deze film vóór 15 maart uit te zenden. 

En natuurlijk heeft staatssecretaris Dijkhoff nog een geruststellende reactie. "Staatssecretaris Dijkhoff zegt in een reactie op de film dat niet alle oorlogsmisdadigers die nog in Nederland verblijven ook een bedreiging vormen voor de veiligheid hier. 'Daar moet je onderscheid in maken.' Een IS-aanhanger zou in Europa nog een aanslag kunnen willen plegen, maar er zitten volgens Dijkhoff ook genoeg mensen bij die 'in hun tijd verkeerde keuzes maakten'". Door op de vvd te stemmen bijvoorbeeld.
Dus , de  meeste oorlogsmisdadigers die geen verblijfsvergunning krijgen, blijven nog gewoon in Nederland 
Noorwegen heeft wel mensen het land uitgezet en de criminaliteit daalde voor het eerst in 14 jaar.

De voortdurende schade en gevaar die aan onze maatschappij wordt aangedaan is obsceen. Soldaten van beide partijen worden hier binnengehaald. Mensen die gewend zijn te doden en elkaar dat graag willen aandoen. Wordt hier straks een oorlog op ons grondgebied verder gevoerd? Volgens mij beseffen mensen de gevolgen niet helemaal. 

Nederland is nota bene het land van het internationale strafhof. Als er een constatering van oorlogsmisdaden wordt gedaan dan is er toch maar één enkeltje mogelijk voor dergelijke lieden ? 
Een betere afschrikkende werking om met een dergelijk verleden, je hier niet te komen melden bestaat er simpelweg niet. Alle politieke aardsleugenaars die ons dit aan doen, moeten hier in de toekomst persoonlijk verantwoordelijk voor worden gehouden, worden vervolgd en bestraft. 
Politieke onschendbaarheid is hier nooit voor bedoeld geweest.

De kartelpartijen namen over links ruim een uur zendtijd. Waar is de onze? Flink allemaal NPO blijven kijken, vervolgens gehersenspoeld op "Bedrieger" Rutte of op Yasser stemmen.


Ik weet een goede datum voor het uitzenden van die docu:
14 maart 's avonds prime time op alle NPO zenders.

Nederland heeft het recht te weten wat de politieke kartel hen afgelopen decennia heeft aangedaan.


Schandalig' Overheid stimuleert tsunami' !  
Rutte gaat op de foto met ‘ISIS-fanboy’ Maiwand al-Afghani Shabir Burhani - Al-Afghani is één van de bekendste moslimextremisten van Nederland. Dat kan echt niet!

Afbeelding weergeven op Twitter

Geen opmerkingen: