3/13/2017

2017- MERKEL en RUTTE bevorderen stiekum het Kalergiplan voor EUROPA.

NL- MEDIA Zwijgen over dit nieuws is manipuleren van verkiezingen Rutte, Pechtold en Asscher zijn smeerlappen. Zij stemmen toe om 250000 migranten toe te laten. De kiezers weten nog van niets.

Verraad aan het Duitse, Nederlandse volk en aan de rest EUROPA. En dat alles nauwgezet EU geregisseerd volgens het Kalergi plan.

Gedoodverfd premier Pieter Omtzigt (FvD) zit met vragen
Nederland (ONS LAND WAAR WIJ DE BAAS ZIJN), zit met vragen. 
Uit onderzoek van een een Duitse journo is gebleken dat de kleine nazi (NL) een geheime afspraak heeft gemaakt de grote nazi (DE) over door het aantal door Erdogan geselecteerde vluchtelingen dat Nederland en Duitsland op zouden nemen/ 
Zonder dit aan HET VOLK te melden spraken deze 2 eu regenten met Davutoglu af dat Nederland en Duitsland tussende 150.000 en 250.000 vijfde colonniërs op zou nemen. Ze hebben er zelfs een video-item over gemaakt dus het is waar. 
Rutte heeft ons op een on-voor-stel-bare manier voorgelogen.  

Rutte en Merkel spreken achter de rug om van de europese burger met Turkije af jaarlijks 250.000 vluchtelingen op te nemen in de Europese landen 

Weet U wat dit is? Mensenhandel in de puurste vorm, daarom moet het stiekum. 

EN NOG ERGER ..

Door turken gescreende asieljihadi's.... De duitsers zijn de aangevers van derde wereldoorlog. En met gezinshereniging erbij heb je het over 1.000.000  per JAAR. 
Tja mensen de Nederlandse cultuur moet kapot...en snel ook.En dat krijswijf van een Jinek met haar platte voorhoofd en dooie Poedelkop van een pauw maar janken tegen Terry Baudet met zijn homeopathische verdunner.
Dat is dan een kwart miljoen sociale huurwoningen die met voorrang worden weggeven aan economische migranten die niet naar Nederlanders gaan. Terwijl er nauwelijks wordt bijgebouwd en de wachtlijsten oplopen. Dank VVD.
 
Hier zien we neoliberaal Rutte weer met zijn oude vertrouwde agenda. 
Hier gaat het om multinationals die niets hebben met nationale samenlevingen, en die de EU opgezet hebben als dictatuur om alle burgers te knechten.
Deze dictatuur heeft bepaald dat alle grenzen open moeten voor moslims uit risicogebieden en deze moslims worden ook niet gecontroleerd.
Tuig met valse papieren wordt en masse binnengelaten om nationale samenlevingen van binnenuit kapot te maken.
Alles onder het mom van multiculti, maar in werkelijkheid moet Nederland weg als natie om multinationals niet meer ondergeschikt te laten zijn aan onze nationale wetten, in zover deze al niet door de EU zijn overgenomen.
CETA is er ook al doorheen gedrukt. 


Verder zien we een verdringing van de Nederlandse identiteit door een cultuur die geen compromissen kan sluiten vanwege de absolute almacht van een god.
Daarom hebben ze van huis uit maar één optie om een nieuw Nederland te maken naar Sharia model. Verdringing als enige optie vanwege het absolutisme van hun religie.
En wij zijn dan direct racist als we opkomen voor onze eigen culturele identiteit..door het apparaat van de EU politici die moslims carte blanche geven voor de verdringing, me
t het oog op de vernietiging van de natiestaat en op de overwinning van de EU als superstaat.


Wanneer was hij van plan dit ons te vertellen? Na de verkiezingen?  

CDA, SP, PVV, SGP en VNL willen voor morgen opheldering over mogelijke geheime beloftes aan Turkije over vluchtelingendeal 
Misschien een goed plan als Rutte vandaag nog ook de grens wordt overgezet Merkel zal zich vast over deze proleet ontfermen.

 De bevolking had over deze overeenkomst geïnformeerd moeten worden. Nu maken kiezers noodgedwongen woensdag hun afweging zonder hierover geïnformeerd te zijn. Rutte pleegt landverraad om zijn baantje in Brussel veilig te stellen op kosten van de hardwerkende Nederlander.  

Nou VVD stemmert, leg dat nou eens naast . Kan er met mijn pet niet bij, mensen kunnen echt niet nadenken. Rutte ,,Ik heb Nederland door de crisis geleid,, galbak! Je hebt Nederland verkocht voor grijpstuivers.!!!Voor intern politiek gewin!! Rutte is geen leider, maar een kruiperige  achterbakse  globalist.

En we zijn niet achtelijk ....
Ze moeten wel, het gaat om de TANAP gaspijpleiding van Shell en BP (samen ook in de NAM )mevrouw Albayrak van de PvdA is inmiddels toevallig commissaris bij Shell,  en Unilever www.google.nl... en dan Rutte met zijn schaliegasdeal in Oekraïne, Van Baalen op het plein en betrokken bij LNG uit de VS en Shell ook betrokken in Turkije dus laten we dan ook maar een Nederturkse mevrouw aanstellen als opvolger van Wouter Bos bij Shell, zoiets? Halbe Zijlstra ook van Shell met zijn bedrijfje?
Het kost een paar doden en een paar vluchtelingen en een oorlogje links en rechts en wat gedobber, maar dan heb je ook wat. 
Stond er nou ook nog een tijdje terug een helikopter op het strand in Libië om iemand van Shell op te halen? En die bedrijven betalen geen belastingen via allerlei constructies op de zuidas? Dus gewoon betaald van kortingen op de thuiszorg? 
Geen wonder als ze opnieuw een deal maken met Erdogan, het zal niet de laatste zijn.

Nederland heeft 400 jaar grensbewaking gehad!! Dat gaan we na 15 maart  weer invoeren!


Jan. 2017 | Viktor Orbán’s Rede die deutsche Medien nicht zeigen  Dieses Video ist eine WARNUNG !!! Es besteht grosse Gefahr für Europa.

,, DEUTSCHLAND ÜBER ALLES,, 

Spitzengespräch der Deutschen Wirtschaft: Statement von Angela Merkel mit ein Lob an MARK RUTTE  am 13.03.2017

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: