2/18/2017

“Wij Zijn Een Nieuwe Generatie, We Gaan jullie Vervangen En De Oikofobie Verslaan!

Met nog drie weken en een beetje te gaan is de “patriottische ”burgercampagne lente begonnen. 

Dat gebeurde zaterdag j.l. al in downtown Spijkenisse.
De stad is een trouw PVV- stemmend bolwerk, dus Geert Wilders besloot het stadje onder de juk van Rotterdam te eren met zijn hoogstpersoonlijke aanwezigheid.

Tientallen journalisten uit binnen- en buitenland stonden al klaar om een glimp op te vangen van de man die ook hoog in de peilingen staat, maar zich eigenlijk zelden laat zien. “Alleen al uit Japan zijn er vier cameraploegen bij.

“Geloof uw Nederlandse mediacollega’s niet.” En daarmee heeft Wilders de toon denk ik wel zo’n beetje gezet.
 Geen wonder dat er liever getwitterd wordt, ook door het Het Forum voor Democratie. Als een mens al tussen zit gaat het mis. En niet zomaar mis maar met een doel. Iemand kapotmaken. 
Het gaat  immers zo slecht met de schriftelijke media en hierdoor wordt het niet beter met de trollen. Men wilt nieuws en geen verzinsels. 
Objectieve pers hebben wij niet meer. En dat weten de burgers maar al te goed.

Diep triest en eens te meer bewijs dat het mediakartel er alles aan zullen doen om VNL en andere partijen als Forum voor Democratie en de PVV, 50 plus, Partij voor de dieren zo klein mogelijk te houden. Trap er niet in! 
17 feb. 2017 In Frankrijk loopt de campagne al warm  LE pen zal hier garen spinnen.
Paris Riots 2017 Live Footage: Is This The End Of The Multiculturalism Experiment?
 
Dit is van pakweg 50 jaar lang- en tot op heden, wat het oude politieke kartel van Europa hebben gemaakt.

De omwentelingen van de jaren 60 en 70 waren niet geregisseerd, het gebeurde spontaan, razendsnel en met een niet te stoppen momentum.  
Maar met het internet kwam de waarheid naar boven. Een Grote Puinzooi, met politieke voordeelleugens en valse linke beloftes.
Met eeuwig thee drinken en biljarden subsidiesponzen in de migrantenwijken  te proppen. Dat gebeurde enkel om de ,,antiwesterse,, rust te bewaren waardoor de meesten migranten verwaarloosden en links van de maatschappij kwamen te staan. Het politieke kartel keek  en kijkt nog altijd willens -en wetens gewoon de andere kant op..

We mogen gerust concluderen , het Oude Politieke Kartel van Europa dragen na jaren niks doen een grote schuld, die de huldigen generaties moeten gaan oplossen.
Onze democratie gaat momenteel gebukt onder een ernstig destructief, structuur probleem.
Terroristische organisaties en individuen hebben gezworen onze samenleving ten val te brengen en onze vrijheden te vernietigen

De oude en huidige politiek de VVD, D66,  PvdA , D66, CDA en GroenLinks hebben gefaald in hun taak en dat zonder emotie. 
Ze representeren niet meer de wil van het volk maar vooral hun clientèle te Brussel. Maar daarmee is het nu klaar, aldus een glasheldere Baudet. 

Thierry Baudet veegt de vloer aan met de gevestigde orde: “Jullie hebben dit land verpest, wij gaan jullie verslaan!”           en voor een            n.

Geen opmerkingen: