2/10/2017

UPDATE Geen nexit¿ zeggen de policore uitvreters van Nederland LOL

LOL ------ De oproep van bekende Nederlanders in de Volkskrant is een initiatief van PvdA-lijsttrekker en EU clown Lodewijk Asscher en is betaald door die partij. 

 De oproep van bekende Nederlanders in de Volkskrant is een initiatief van PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher en is betaald door die partij. In de advertentie roepen de BN'ers Nederlanders op om 'pal voor de beschaving te staan' staan en zich los maken uit 'de traditie van Brexit en Trump'.
Volgens Asscher is de oproep en de bijbehorende website wijzijnnederland.nu geen onderdeel van de PvdA-campagne. "Ik heb er bewust geen PvdA-stickers op geplakt omdat het een gevoel is dat veel mensen aanspreekt, ook als je geen PvdA'er bent", zegt Asscher tegen RTL Nieuws. Dit zijn dus de mensen die Nederland voor zichzelf hebben gestolen en er hun land van hebben gemaakt. 
Dit zijn personen die zo ver afstaan van het normale leven "het volk" gaan vertellen hoe ze hun leven het beste kunnen leiden. Links bepaald dus wat beschaving is. 

Deze lieden die hun zakken vullen met belastinggeld, gaan vertellen wat waarden en normen zijn. Hoe laag kan je zinken?
De subsidieslurpers zien de bui al hangen na 15 maart. Die kraan wordt gelijk dichtgedraaid. Dus krijg je van die spastische reflexen zoals dit. 
En tekenen mensen  en Kijk ze eens deugen...... Ze hebben uw steun en geld nodig voor hun slinkse hobbies dan kunt u hier tekenen. Uw handtekening verdwijnt in de duistere hoekjes van de geschiedenis. 
Trap er niet in. 
Trap ze eruit!

De nobody's hebben zelf niet eens in de gaten hoe ze hun volstrekt onbeduidende subsidiebanen zo in het daglicht stellen.
Een prachtig overzicht van alles wat er direct of indirect uit de staatsruif vreet, schnabbelcircuitjes, semi-overheid, NPO dan had het niet vollediger kunnen zijn.
met hun Jarenlang afbraak beleid en asociaal gedrag naar de eigen burgers , gezinnen ouderen zieken en armen.
Noem op , 
de afgelopen 4 decennia zijn alle regering partijen PvdA, VVD, CDA, D66, CU, het die de kiezer keer op keer bewondert hebben ,om hun sponsors (het kapitaal) te vrede te stellen .  


Dit stuk is voor veel mensen het laatste duwtje wat ze nodig hebben om  NEXIT te gaan stemmen op 15 maart
 en GEEN VVD =PvdA= D66= GroenLinks= CDA= CU !

In 2017 draait  de Europese burger naar  enkel de echte anti-EU partijen....

"Onze Vrijheid"
Is ons al afgenomen middels taps en allerhande scans boven de snelweg, OV chipkaart, loggings van iedere toetsaanslag, opslag van al je gegevens.
.

"Onze Rechtsstaat"
Doet geen recht aan slachtoffers, wiens naam en toenaam op een aangifte formulier staan, om maar te zwijgen van de rechters die met een welgemeende 'foei' een zware crimineel 120 uur laat schoffelen...
.
"Onze Verzorgingsstaat"
Ja, onze ouwetjes die twee keer per dag mogen plassen en 1 keer in de week mogen douchen, onder begeleiding van zwaar onderbetaald en onderbezet personeel.
.
15 maart...Pak uw stem terug 

En daarna krijgen we in Frankrijk ook nog verkiezingen…

- Daar staat Marine Le Pen te trappelen om de macht over te nemen.


Geen opmerkingen: