2/27/2017

Starbucks alleen werk voor de refugee -Starbucks Bans Women

Starbucks wil 10.000 “vluchtelingen” in dienst nemen – dat kost het concern de gunst van de klanten

De Amerikaanse internationale keten van koffiehuizen “Starbucks” merkt dat links streven om het publiek bewustzijn door provocerende acties te veranderen, ook in de VS in ieder geval niet altijd loont. Als reactie op de door de Amerikaanse president Donald Trump ingestelde visum-stop voor personen uit zeven islamitische landen reageerde de chef van Starbucks, Howard Schultz, op links trotskistische wijze en provoceerde met de aankondiging om 10.000 zogenaamde “vluchtelingen” in dienst te nemen.

 
Schultz Starbucks was een van de ondersteuners van de verkiezingscampagne van Hillary Clinton en heeft de nederlaag vermoedelijk nog niet helemaal verwerkt. 
De Amerikanen hebben echter, naar het schijnt, weinig begrip voor onpatriottisch gedrag. screenshot_171


De instemming met de onderneming neemt sinds de oorlogsverklaring aan Trump´s vluchtelingenpolitiek af:

Ook op de sociale media maken velen hun afkeer van de koffiereus bekend: 

“Toen ik hoorde dat Starbucks 10.000 vluchtelingen in plaats van Amerikanen in dienst wilde nemen, besloot ik geen geld meer bij Starbucks uit te geven”, schreef bijvoorbeeld een Facebook-gebruiker .
Veel mensen zeiden ook dat het concern liever de vaak in bittere armoede levende veteranen van het Amerikaanse leger in dienst zou moeten nemen. 

Starbucks heeft weliswaar een programma om deze groep te stimuleren, maar aan de hand van de reacties van de consumenten is te zien dat het onderwerp uiterst emotioneel is en dat er onmiddellijk een storm van verontwaardiging ontstaat wanneer ook maar iets de geur van bevoordeling van bezetters heeft.

Ook in het land van de “onbegrensde mogelijkheden”, dat in tegenstelling tot Duitsland inderdaad een immigratieland is, bestaan blijkbaar grenzen wanneer men ziet dat het volk ten gunste van mensen die niets te bieden hebben, maar in plaats daarvan met zekerheid veel ergernis zullen brengen, benadeeld dient te worden.
 
Dat Starsucks maar snel naar de kloten mag gaan!
Overigens ooit 1x bij een vestiging van dit surrogaat koffie bedrijf geweest,
ze zijn toch al veel te duur voor dat bocht wat ze als koffie verkopen. Vandaar ook die vele toegevoegde (chemische) smaakjes.

 
Starbucks Bans Women from Store in Saudi Arabia “Please no entry for ladies”
 
 
In het arabisch staat hier:”single vrouwen” en honden niet toegelaten.


Zelfde verschijnsel in Nederland bij de shell tankstations.
Hebben de douwe egberts koffieautomaten eruit gedaan en massaal overgestapt op starbucks koffieautomaten. Gemiddeld 30 cent duurder en niet te drinken. 
Gewoon altijd hardop zeggen dat je geen belasting ontduikende buitenlandse bedrijven steun en dat hun koffie niet te drinken is en wat is er mis met onze douwe egberts? 
Of slikt de Nederlander alles en houdt zijn mond en durft niet meer in opstand te komen voor zijn eigen cultuur etc.

Falend multiculti beleid?
We lossen het samen wel op!

Bron:
www.pi-news.netGeen opmerkingen: