2/27/2017

Schokkende toestanden in Berlijnse ziekenhuizen

Geen bedden voor zieke Duitse  kinderen, speciale behandeling voor “asielzoekers”: schokkende toestanden in Berlijnse ziekenhuizen.

De redactie van “Unzensuriert.at” ontving een ongelooflijk bericht van een woedende vader uit Berlijn. Omdat diens 2-jarige dochter hoge koorts had en naar het ziekenhuis moest, ging hij samen met zijn vrouw ´s nachts op zoek naar een geschikte medische verzorging. 

Weliswaar bevinden zich in de Duitse hoofdstad een groot aantal ziekenhuizen, maar ook op vragen van de behandelende en verwijzende kinderarts had geen daarvan een bed vrij voor een ziek kind. De wet zegt echter dat er geen patiënt mag worden afgewezen als deze bij de spoedeisende hulp komt. 


“Zie ik eruit als een dokter?”
Zo ging het gezin tegen middernacht op weg naar de dichtstbijzijnde universiteitskliniek. Ondanks het feit dat het zo laat was, zat de wachtruimte overvol met uitluidend buitenlandse patiënten. Een Afrikaanse moeder probeerde eerst haar pas enkele maanden oude, op de grond tekeer gaande kind met de woorden “Hou op te krijsen, of zie ik eruit als een dokter?” rustig te krijgen. De meeste wachtenden werden nog in de ambulance behandeld, maar bijna niemand van hen zou een verzekeringsbewijs bij zich hebben, bevestigde ook de medewerkster aan de balie.Geen ziekenhuisbed in Berlijn voor ziek kind
Weliswaar werd de ziekte van de dochter net zo gevaarlijk gediagnosticeerd als daarvoor al door de kinderarts, maar er was nog steeds geen bed vrij. Na twee uur bellen met alle ziekenhuizen met een kinderafdeling in het stadsgebied Berlijn kwam de ontnuchterende boodschap: de vader en moeder moesten met hun kind uitwijken naar een kliniek in de aangrenzende deelstaat Brandenburg.


 https://ejbron.files.wordpress.com/2017/02/screenshot_1741.png

Speciale behandeling voor “vluchtelingen”
Daar aangekomen, werd het kleine meisje weliswaar verzorgd, maar de duur
 betaalde extra verzekering voor behandeling door de chef-arts en een 
eenpersoonskamer werd met een milde glimlach en een verwijzing naar het 
bezette aantal bedden genegeerd. 

 Met welke patiënten de kamers daar grotendeels bezet zijn, bevestigde ook de behandelkamer, waar voor de behandelende artsen een handige aanwijzing is aangebracht: namelijk dat de medicijnen voor “vluchtelingen”, dus voor niet 
verzekerde en betalende personen, gewoon uit dezelfde kast gepakt kunnen 
worden als voor mensen die regulier in het gezondheidssysteem staan 
geregistreerd.


Migranten laten kinderen in ziekenhuizen achter
Niet alleen de autochtone Berlijners hebben te maken met de fout gelopen 
immigratiepolitiek van bondskanselier Angela Merkel als het gaat om
gezondheidskwesties, maar ook het behandelende personeel. 
Het zou volgens de bijna uitsluitend autochtone verpleegsters niet zelden voorkomen dat buitenlandse kinderen hun ouders regelrecht domineren en het dagelijks leven in het ziekenhuis onder één enkel schreeuwconcert van beide zijden te lijden heeft.Op dit moment is het Openbaar Ministerie in Frankfurt Oder op zoek naar 18.000 mannen en vrouwen. 
Ze zouden allemaal vanaf 2015 illegaal Duitsland zijn binnengekomen en ontoereikend zijn geregistreerd. In de voortvluchtige “vluchtelingen” zijn nu de autoriteiten geïnteresseerd, alleen al in Berlijn zou sprake zijn van 25.000 van zulke gevallen.
In Berlijn worden ook veel van de vermiste “asielzoekers” uit de deelstaat Brandenburg vermoed. 
Pas sinds februari 2016 werken de autoriteiten daar volgens een effectief 
systeem, inmiddels worden er vingerafdrukken genomen, biometrische foto´s gemaakt, reisdocumenten gescand en worden alle data elektronisch met die van de politieautoriteiten vergeleken.   
 
Wat er van de gevallen tot nu toe terechtkomt, is onduidelijk, net zoals op het gebied van asielprocedures bestaat er ook bij de juridische verwerking een enorme achterstand.

Dus 43.000 mensen uit beeld, ze zullen wel moeten stelen om aan eten te kunnen komen. De kreet van rot/grün “”Deutschland Verrecke””. Men loopt dus goed op schema.
Bron: http://zuerst.de


Volgens de laatste info zou het goed gaan in de peilingen met de SPD en in het bijzonder met voormalig EU apparatsjik Schulz.

Elk volk krijgt de leiders die ze verdienen!
http://nos.nl/artikel/2159091-razendsnelle-opmars-spd-aan-kop-in-duitse-peiling.html

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. BronGeen opmerkingen: