2/07/2017

Rutte strooit met beloftes, eerst duizend euro nu 2 miljard zelfs!!

Rutte wil 2 miljard euro voor verpleeghuizen, maar belooft niets zoals ook de duizend euro voor de kiezer... Rutte is een draaier en een beloftebreker, € 1000 nooit gezien, niks naar de Grieken en het referendum!!!”
De storm van verontwaardiging die is losgebarsten na Ruttes ouderenbelofte is volkomen terecht. Over betere zorg repte Rutte toen met geen woord

Ouderenzorg eerst afbreken en dan ineens extra geld? 
Toen GroenLinks groot in het nieuws kwam met een 2 miljardbelofte, wil Rutte in het kielzog van Klavers publiciteitssuccesje meevaren. Laten we niet vergeten dat ook GroenLinks zich tot nu toe geen zier aantrok van de problemen in verzorgings- en verpleeghuizen.
De problemen zijn namelijk al jaren bekend. Ook bij de VVD. Rutte zegt ‘ervan uit te gaan dat Hugo Borst gelijk heeft’ in zijn manifest. Dan kan hij zich later verschuilen achter bagatelliseringen. Deze verbale slag om de arm toont tegelijkertijd aan dat de VVD totaal van de werkelijkheid is afgesneden.


WAT EEN HELD ,  OVER DE RUGGEN VAN OUDEREN!
Stem 50Plus op 15 maart! Stem op een ouderenpartij!!

Niemand is vergeten welke desastreuze gevolgen de bezuinigingen van Ruttes VVD REGERING  op de huidige situatie hebben gehad. 
Niemand is vergeten wat voor puinhoop de VVD maakte van de belastingdienst, de politie, de Teevendeal, Griekenland, het ontwikkelingsbeleid, de stijgende armoede in ons land en de leugencijfers die het kabinet onder leiding van de fopliberalen presenteert om dat te verbloemen.

Daar doet één uitspraak op de voorpagina van het AD, de krant die hem ook de ruimte gaf voor een paginagrote advertentie waarin hij opriep om ‘normaal te doen’, echt helemaal niets aan af.
Net als met de ‘Doe normaal’-campagne van de VVD hoopte Rutte vandaag op een golf van instemming en bewondering. De schijnheilige idioot!!
Net als op die dag, waarop het drama met Van der Steur zijn plannetjes in de war schopte, is dit de zoveelste teleurstelling en krijgt Mark in plaats van lof een storm van kritiek over zich heen,
met zijn meneertje Wiebes die de Belastingdienst niet onder controle heeft.”
“Dat het maar eens afgelopen moet zijn met alles.”

15 MAART ,
Dit is het begin van de keiharde afrekening van deze huichelaar, draaikont, een eurofiel en ook nog eens als een zwakkeling, die hij en zijn club verdienen met hun foute immigratie, integratie, terrorisme, en die verderfelijke Europese Unie.
 

Geen opmerkingen: