2/18/2017

Na Brexit, Trump, POLAND 150.000 - Groeit De “Patriottische Lente”

150.000 man in Polen die demonstreren in het christelijke EUROPA tegen de Oikofobie van het oude afbraakpolitiekkartel...

                Populistische eigenwaarde van de jonge generatie golf in Polen is sterk .


POLAND 2016  More than 150.000 March in defence of  our Christian Europe
De immigratiegolven klotsen over de plinten deze zomer. Gevolg van jarenlang welbewust beleid. De bevolkingen in de Westerse landen zijn nooit voor ‘meer immigratie’ geweest.

Nou en? Lacht de elite verheven. Of vermaakt zich met giftige woordspelletjes over nazi Duitsland om immigratiecritici als Geert Wilders in een hoek te zetten van waaruit redelijke discussie onmogelijk is geworden.  

Uit een binnenkort te verschijnen boek over de partij van Hans Janmaat, zal bovendien blijken-
Hoe gewelddadig de tegenstand was ten aanzien van een politieke bewustzijn over de immigratie, en hoe de media, de rechtelijke macht en de heersende politiek de meest vuile spelletjes hebben uitgehaald om de tegenstand onder het volk te onderdrukken. 
Nadien volgde de z.g. “lange mars door de instituties” van linkse intellectuelen die langzaam maar zeker alle sleutelposities naar zich toetrokken

‘MASSAMIGRATIE? TJA, NIKS AAN TE DOEN.’
Al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw werd alles op alles gezet om een politieke tegenkracht ten aanzien van de immigratie de grond in te stampen. 
Niet alleen door links, maar door het hele politieke machtsspectrum. Dat was in Nederland zo, maar in de andere landen net zo hard.

Nu kijken we aan tegen de gevolgen van dat jarenlange stilzwijgen over effectieve immigratiepolitiek, het schouderophalend toelaten van de komst van massa’s die niets van doen hebben met de Europese normen en waarden, en die hier enkel komen om hun zakken te vullen, chaos te stichten en zich verder voort te planten. 
Mocht dat destijds niet door Janmaat en de zijnen gezegd worden, nu weet iedereen dat dit de waarheid is, en wordt dat ook wel gezegd maar dan met een schouderophalende toevoeging ‘dat er toch niets meer aan te doen is.’

Zo’n vaststelling vind je bijvoorbeeld in de vele politiek correcte kranten, zoals het Financieel Dagblad. ‘Niks aan te doen.’ En ja, dat zou de EU dan wel ‘tot wanhoop’ drijven (waarom eigenlijk?), maar ja, niks aan te doen, wat mot dat mot.

Is dat intellectuele luiheid of duivelse apathie? 
Wat er hoe dan ook achter schuilt, is diepe tevredenheid. Eindelijk komt de droom van de vernietiging van het slechte Westen door de regerende Gutmensch uit. Europa verandert in een poel van grauwe demografische vermenging. 

Door de vliegende etnische vloeibaarheid verdwijnt het verschil tussen Afrika en Europa, en zo wordt ‘de koloniale schuld’ verrekend. In grote delen van Brussel is ‘Europa’ niet meer dan de decorstukken van grote gebouwen, waarachter nog wat bange blanken wonen. De straten zijn gevuld met de verafgode ‘kleurrijke massa’s’, die niets meer te doen te hebben dan zich te vermaken ten koste van anderen.

Nee, niks aan te doen meer hoor, zo haalt ook vandaag de Volkskrant zijn schouders op. Die immigranten zijn zo inventief, die komen overal doorheen. En daarmee lacht de politiek correcte elite de boze bevolking eens en andermaal uit.

Net zo schouderophalend vertelt een bestuurder van de Duitse asielindustrie dat het hele asielsysteem in Duitsland in de soep is gelopen. De aantallen zijn daar dermate verveelvoudigd dat de traag doordraaiende bureaucratie met de dag tegen een grotere achterstand kijkt, en niets kan doen aan al die uitgeprocedeerden die of gewoon niet weggaan, of doodgemoedereerd weer terugkomen.

Ondertussen klopt Griekenland bij de EU aan de deur voor weer meer geld om nog weer meer illegale immigranten in tentenkampen op te kunnen vangen op de eilanden.
En reken maar dat dit geld er zal komen. Ondertussen golven de arme massa’s ook in Griekenland weer steeds meer op de stranden. Tja, zegt de elite, tja, niks aan te doen hè.
BRON 8 AUGUSTUS 2015
Door Joost Niemöller

Over 50 jaar zullen we terug kijken op deze tijd en ons afvragen,
hoe zij dit ooit zo ver hebben laten komen.
Om zo'n  kapotte, liefdeloze, egoïstische, narcistische wereld voor de generaties na hun achter te laten!

150.000 man in Polen die demonstreren tegen de Oikofobie en eisen hun geboorteland terug ! van de huidige politiek......


Als Nederlander hopen we dat alle Nederlandse burger nog voor de verkiezingen de ogen open gaan, en alle linkse partijen links laten liggen dit keer, en massaal op die partijen gaan stemmen die Nederland in ieder geval nog redden willen.

Want dat links de burgers voor blijven liegen met hun plannen voor het land is helaas een feit. 

Ze halen alles uit de kast om partijen die voor de redding van Nederland voor de Nederlanders zijn naar beneden,  steeds met allerlei verkiezings- leugens.  
Dan is de vrijheid van onze samenleving pas werkelijk in het geding. 

Dat is ze ook: door de bijna terroristische activiteiten van de policor gemeente, de Staatsmedia Volkskrant/ NRC- H en NPO ! VARA  NOS

 Daartegen moeten wij nu een dam opwerpen.


Geen opmerkingen: