2/27/2017

München: Identitairen plakken namen van Terroropfer op kruisen

Identitäre Bewegung erinnert an Terroropfer

Fantastisch! Een goede aktie. Dit zouden ze in elke stad in Europa moeten doen, waar terroristen onschuldige mensen hebben vermoord. Een overduidelijk teken van moslimse overheersing en verovering in name van islam.


München: Identitairen plakken namen van door islamterreur gedode mensen op kruisen
screenshot_168

De Identitaire Beweging Beieren vestigde opnieuw met een gelukte creatieve en vreedzame actie de aandacht op haar verlangen. 

Op 121 houten kruisen, die voor de Academie van Beeldende Kunsten in München, een van de belangrijkste en oudste kunstacademies van Duitsland, werden neergezet, plakten activisten de namen van talrijke door islamitische terreur gedode mensen.

In de begeleidende tekst van de Identitaire Beweging over de actie staat:
 
Opnieuw meldt de politie een terreurverdachte in Niedersachsen te hebben gearresteerd, die gerekend zou kunnen worden tot de “salafistische scene”. Hij zou een bomaanslag van plan geweest zijn. 
Tegelijkertijd willen de media en de partijen ons wijsmaken dat de terreur nu een deel van ons dagelijks leven zou zijn en dat we hiermee zouden moeten leven. Maar wij verzetten ons tegen dit fatalisme!

Om uitdrukking te verlenen aan ons protest brachten activisten de namen van talrijke slachtoffers aan op 121 kruisen, die onlangs voor de Academie van Beeldende Kunsten werden geplaatst.

Wij vechten voor een veilige en vreedzame toekomst. Wij eisen de handhaving van geldend recht. Iedereen die terreur als een betreurenswaardig bijverschijnsel van een culturele verrijking beschouwt, is medeschuldig aan de terreuraanslagen in de afgelopen maanden. De vertegenwoordigers van de media en de politiek hebben bloed aan de handen. Zij zijn peetvaders van de terreur!

De beslissing om de grenzen voor iedereen te openen, heeft al vele mensenlevens gekost. 
Er zullen er nog meer volgen. Wij willen niet dat het bloed van onschuldigen door de straten van Europa stroomt. Wij willen een leven in vrijheid en eisen passende straffen voor de moordenaars en hun ondersteuners. 

Meer foto´s van de gelukte actie staan op de Facebook-pagina van de Identitaire Beweging Beieren.

Geen opmerkingen: