2/09/2017

Met deze EU-uitspraak zal de EU nog eerder verdwijnen.

Landverrader en ook EU aanhangers van Richard Coudenhove-Kalergi,s ideologie- Timmermans waarschuwt ons: ‘Nederland moet veel meer asielzoekers opnemen!’ 

Deze Graaf Coudenhove was een dracula-in-spé. Merkel is een aanhangster van zijn ideologie EN KREEG ZELFS EEN PRIJS ERVOOR.
De ongekozen EU-leider Frans Timmermans maakt maar weer eens duidelijk dat je hem beter kwijt dan rijk kunt zijn in de Nederlandse politiek.
Voor wie er nog niet helemaal overtuigd van was dat Frans Timmermans zeker niet het beste voorheeft met Nederland en andere Europese landen, is hier weer het levende bewijs. De vis begint te rotten bij de kop.


Timmersman, die zich inmiddels nauwelijks nog kan vertonen in Nederland en daarom maar in Brussel het vicevoorzitterschap van de Europese Commissie op is gevlucht ,
is woensdag los gegaan <achter een betaalmuur! op meerdere lidstaten, waaronder Nederland, die hun plicht tot het opvangen van vluchtelingen zouden verzaken. 


EU- ,,Er was ‘afgesproken’ – dat wil zeggen, van hogere hand opgelegd – dat er in twee jaar maar liefst 160.000 zogenaamde ‘vluchtelingen’ zouden worden verspreid over Europa.,, Ook Nederland had 5.947 “herplaatsingen” van asielzoekers – wat dus bovenop de mensen komt die hun weg hierheen zelf weten te vinden! – voor haar rekening moeten nemen, maar ‘slechts’ 1.361 zijn er ook echt overgenomen. Veel te weinig,, aldus Frans.   

Wat volgde was een regelrechte intimidatiesessie richting stoute landen: “solidariteit met de mond belijden is niks als die niet in daden wordt vertaald!” alle landen moeten meehelpen om Italië en Griekenland te ontlasten, of hun bevolking nou zin heeft in het opnemen van duizenden moslims of niet. Dat is hun Europese taak, zullen we maar zeggen. De meest lachwekkende – of moet ik zeggen krankzinnige – opmerking kwam echter daarna:  

Wie denkt dat je het probleem oplost door betere grensbewaking, betere opvang en het oppakken van smokkelaars, heeft het mis. We kunnen het probleem alleen oplossen als we het op alle fronten aanpakken. 

Nou Frans, als dat betekent dat ik het met je oneens ben, dan heb ik het graag ‘mis’, en met mij een groot deel van de Europese bevolking schat ik zo. Natuurlijk Timmermans nog meer asielzoekers er wachten duizenden op een baan die er niet is, huizen hebben we niet, spreken geen woord Nederlands, willen niet integreren, met z’n allen in de bijstand hun hele leven lang. 

De huidige immigratiestroom heeft weinig met echte vluchtelingen te maken die op zoek zijn naar veiligheid maar meer met een ware volksverhuizing uit de islamitische landen die naar Noord/West Europa willen omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.


Verreweg de meeste asielzoekers die naar Noord/West Europa komen zijn (illegale) economische immigranten die de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler
Veel immigranten komen helemaal niet uit oorlogsgebied. Er zitten b.v veel Pakistanen, Marokkanen, Afrikanen,Libanezen, Palestijnen, Algerijnen, enzovoorts tussen.
Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk (!) uit oorlogsgebied komen, komen veelal uit Turkije , Libanon of andere veilige gebieden in de regio van waaruit ze om economische en financiële redenen naar Noord/West Europa vertrekken.
Het fundamentele punt is zolang de Noord/West EU landen (illegale) immigranten pampert waar mogelijk, met een huis, kinderbijslag, huisraad, levenslange uitkering,etc zullen de immigranten blijven komen in grote getallen.

En dat asielzoekers simpelweg beter, financieel efficiënter en succesvoller in de eigen regio opgevangen kunnen worden. Het doel moet altijd zijn om mensen op termijn te laten terugkeren naar hun land van herkomst, en dat bereik je zeker niet als je ze hier pampert met een gratis huis, opleiding en verder niets terugverwacht. 

Geen wonder dat de Oost Europese landen hun grenzen sluiten. Ze willen niet dezelfde fouten maken als de Noord/West Europese landen hebben gemaakt met de massale immigratie van (vooral) islamitische landen en alle problemen die daaruit voortvloeien.
Deze landen hebben nog leiders die hun eigen land en bevolking beschermen en weigeren mee te doen aan de demografische en culturele zelfmoord van Europa.

Want waar eindigt het? Als we er vandaag 10 opnemen, wie garandeert er dan dat het er morgen niet 100 zijn? Één ding is in ieder geval zeker: Frans Timmermans met Geld van Soros onder de tafel toe geschoven  niet. 
 
,TIMMERMANS, een aan het pluche vastgebakken linkse, narcistische, arrogante eurofiel Ten aanzien van zijn vergoeding voor hem geen enkel probleem. 
De Linkse moreel superieure Timmermansjes kunnen in eigen, tweede en derde huis zelf toch asiel zoekende moslimmannen opnemen. Hun vrouwen kunnen koken en ze verzorgen. Maar zelf hebben ze hun grote huizen en grote tuinen zwaar beveiligd. Waarom die grote hekken en die beveiliging bij hun eigen domeinen ?  

Het is gewoon een volksverhuizing In zijn boek Praktischer idealismus beschrijft de Oostenrijker hoe Europa in de toekomst niet langer bewoond zal worden door de oorspronkelijke bewoners van Europa, maar een mengelmoes van Europese, Afrikaanse en Aziatische volkeren. De nieuwe Europeaan moet volgens Coudenhove-Kalergi lijken op de oude Egyptenaren. Hij pleit voor een globale overheid dat alleen nog maar bestaat uit vijf staten in de wereld. 

Met deze aanpak zal de EU nog eerder verdwijnen. 

Lees: de ideologie van Richard Coudenhove-Kalergi  

Graaf Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi

Praktisch Idealisme
(Praktischer Idealismus)

De racistische en suprematistische basis van de Ideologie achter de Europese Unie

http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktisch-Idealisme-Wenen-1925.php
KOPENHAGEN - De Deense Joanna Palani, die in Syrië 100 IS-terroristen zou hebben gedood, wordt in haar eigen land behandeld als een terrorist.  
En dat terwijl ook het terreurleger een prijs op haar hoofd heeft gezet. Ze is alles kwijt, zegt ze in een openhartig interview. 

 

 

Geen opmerkingen: