2/16/2017

‘Merkel wil vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen moslims inzetten tegen Rusland’

 ‘Niet Trump en Putin, maar Berlijn en Brussel zijn de bedreigingen voor Europa !

Angela Merkel (née Kasner; born 17 July 1954) wil vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen moslims inzetten tegen Rusland’


 
Mijn strijd tegen volk, wet en orde.' 'Wie haar beleid niet onvoorwaardelijk volgt, is een Nazi.’ 
 
De Britse politieke analist Graham Moore verklaarde enkele dagen geleden dat niet Donald Trump of Vladimir Putin de grootste bedreigingen zijn voor Europa, maar Duitsland en de EU zelf. 

Volgens Moore stevent Duitsland onder leiding van Angela Merkel op wéér een grote oorlog tegen Rusland af. 

Om die te kunnen winnen importeert het land enorme aantallen jonge moslimmannen uit het Midden Oosten en Noord Afrika, waarvan er 1,2 miljoen als soldaten in de volgende militaire (wereld)brand op ons continent kunnen worden ingezet.

Donald Tusk, de voorzitter van de Europese Raad, noemde vorige week Donald Trump een van de grootste externe bedreigingen voor de EU. In Londen vond men dat Tusk erg overdreef, maar in Parijs was men het roerend met hem eens.

‘De grootste bedreiging voor Europa zijn de EU en Duitsland’
Moore: ‘Ik geloof dat Trump het niet fout ziet, maar dat hij het bij het juiste eind heeft. Hij komt op voor de belangen van het Amerikaanse volk, waar hij voor gekozen werd. De suggestie dat Trump net zo’n groot risico voor de EU is als bijvoorbeeld Rusland, is idioot. Zelf geloof ik niet dat dat (Rusland) een directe bedreiging voor ons is, of ISIS, wat nog belachelijker is. 
De grootste bedreiging voor de EU is de EU, en Duitsland.... Maar omdat Trump niets om de EU geeft, er niet in geïnteresseerd is, proberen ze nu de hysterie over hem aan te wakkeren.’

De Westerse media besteedden dan ook ruim aandacht aan een Britse petitie tegen Trump, maar niet aan een andere petitie vóór Trump, die binnen 24 uur meer dan 240.000 handtekeningen kreeg – en dat zonder ook maar één seconde publiciteit in de reguliere media.

Duitsland herbewapent zich tegen Rusland’
Op de vraag of hij het eens is met de woorden van Tusk, die zei dat de EU aan alle kanten wordt bedreigd, antwoordde Moore: ‘Neem Oekraïne, dat direct werd veroorzaakt doordat het Westen die regering omver wierp. Dat was een interventie van buitenaf, die nooit had mogen plaatsvinden. En als ik naar Duitsland kijk – heel lang kregen we te horen dat het land zich nooit meer zou mogen bewapenen. Nu hebben ze 300.000 tot 400.000 man, plus wapens. Ze sturen tanks naar Litouwen. En waarom? Om Rusland te confronteren.’

Duitsland heeft vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen moslims geïmporteerd
‘Maar Rusland is niet de bedreiging. Naar mijn mening is op dit moment Duitsland de bedreiging. 
Ze hebben een kant en klaar vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen gevechtsklare (moslim)mannen geïmporteerd. Toch zeggen onze politici dat dit geen enkel probleem is. Maar kijk eens wat Churchill destijds zei. Jarenlang werd hij genegeerd en belachelijk gemaakt. 

Jarenlang wees hij erop dat er wel degelijk een probleem was, en ze (de Duitsers) zich bewapenden (voor WO-2)
Rusland is geen bedreiging; het is de EU en de controle die Duitsland (over de EU) heeft.’ (1)

En mocht Rusland toch niet het (eerste) doelwit zijn, dan zullen die 1,2 miljoen moslims vermoedelijk worden ingezet tegen de eigen bevolking, en/of tegen onwillige EU lidstaten, als die opstaan tegen Brussel, en bijvoorbeeld weigeren nog meer soevereiniteit af te staan of nog meer migranten op te nemen.

Duitse inlichtingendienst: Geen bewijs voor Russische propagandacampagne
Mochten sommigen denken: dit interview was met Russia Today, ‘dus’ zal het wel propaganda van Putin zijn: 
het Duitse Focus bericht dat de inlichtingendienst (BND) erkent dat er geen enkel bewijs is van een Russische propagandacampagne tegen Duitsland (2) (of tegen Nederland.,
net als in de VS met het oog op de aanstaande verkiezingen, als die onverhoopt slecht aflopen voor de gevestigde orde kernpartijen VVD, PvdA, D66, CDA, GL en CU).


Xander

Geen opmerkingen: