2/15/2017

Merci bien, Bruxelles - burgeroorlog France has fallen!!

In Frankrijk en Zweden woedt een burgeroorlog waar de eu burger van de eu-censuur  niet vanaf mogen weten.

Frankrijk is nog steeds een kruidvat. Het massaal binnenlaten, die de overheid jarenlang ophokken in troosteloze flats en waar de EU regering verder nooit meer naar om heeft gekeken zijn de ingrediënten voor spanningen. 

 "Het nieuwe EU Frankrijk" tot nu toe 245 arrestaties gepleegd. 
De multiculturele utopie waar links van droomt. Zoekt iemand nog een stagiair?

"De linksen" zijn  aan de macht en dit is een gebouw van de gemeente.De bakstenen vallen door de ramen van wat o.a. het gemeentegebouw van district Seine-Saint-Denis lijkt te zijn
Heel nuchter, Waar is het leger? Da's eigenlijk de enige vraag die er toe doet.  
Het EU promotie team willen een debat,  (bron).  

EU: …because we love to live in peace 
EU: …because we love to be united in diversity En nog  meer van dit soort apothekers, ingenieurs en chirurgen Europa binnen laten, zoals die cultuur en continent verraadster Federica Mogherini ons van de week nog heeft laten weten.

Opdat wij het niet vergeten: het was Sarkozy die de 'police de proximité' oftewel de wijkagenten wegbezuinigde en Hollande die geen flikker deed om dat te herstellen en die als een slappe lul overal en telkens weer 'mea culpa' roept achteraf.
Wie wel eens in het noordelijke departement Seine-Saint-Denis is geweest, weet al jaren dat alleen het leger er misschien nog orde op zaken zou kunnen stellen. Maar de politieke wil is er gewoon niet, behalve bij Le Pen. De toekomst van Nederland in Europa?  
Zodra de verkiezingen zijn geweest en de regering om is, is dit ook in Frankrijk afgelopen.
Franse  jongeren stemmen Le Pen. pbs.twimg.com...

 

Geen opmerkingen: